- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: O.S
- Продавець O.S
Дякую за замовлення!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна якість продукції.
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що Вам сподобалась якість нашої продукції. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
Бажаємо приємних снів разом з SONEX.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже м'який наповнювач. Рекомендую!!!
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що Вам сподобався наповнювач. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
Бажаємо приємних снів разом з SONEX.
- Екатерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный наполнитель. Рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися. Бажаємо приємних снів разом з SONEX!
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший наполнитель.
- Переваги:
- За месяц подушка не сбилась
- Недоліки:
- Пока нет
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наполнитель подходит для тех кто любит очень мягкие подушки.
Сначал купил один пакет, но оказалось мало для подушки 50х70, пришлось дозаказывать. Немного не продумано, производителю надо было сделать упаковку хотя бы 700-1000 грамм, чтобы хватало на стандартный размер подушки, а если бы вдруг оставалось, то можно было добавлять когда наполнитель немного собьеться.
Сам наполнитель вроде бы норм, но не могу сказать, что впечатлен. Оказался очень мягкий, подушку сильно пружинит. Если добавляешь один пакет, то голова проваливается, два пакета получается много. В итоге после двух ночей на подушке болит шея и голова. Возможно, это просто не мой вариант. - КириллВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший наполнитель, но надо постоянно взбивать подушку, иначе становится скомканным и твердым
- Переваги:
- Мягкий
- Недоліки:
- Комкается
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий наповнювач. На подушку 50х70 пішло два пакунка, а на подушку 70х70 пішло три пакунки.
- Александр У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарний.
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Упаковка ушла на подушку 40 * 60 см. Голова просто утопает. Удовольствие для любителей мягких подушек
- Переваги:
- Мягчайшмй пух
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все як написано. На одну стандартну подушку не менше 2 штук треба.
- Переваги:
- Мʼякий
- Недоліки:
- Не бачу
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подушки оновили! Дякуємо!)
- Переваги:
- Дуже м'який, приємний на дотик
- Михал М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цена- качество,одна упаковка заполняет подушку 40*60
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими! Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX!
- Ніколета Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Клас :) Наповнили собі дві подушки.
- Оманеко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже м'який та ніжний, непогано тримає форму й дуууже гарно тримає тепло, проте як покаже себе у майбутньому - невідомо)
Однієї упаковки вистачило аби щільно набити дакімакуру розміром 30х60см ^~^ - Виталий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На одну подушку 50х70 нужно минимум три упаковки, слишком мягкий.
Упаковки были визуально разные по объёму, нужно было взвешивать...- Переваги:
- Радости мало, но спать комфортно
- Недоліки:
- Развод какой-то ,а не наполнитель
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший наполнитель,одного пакета хватило что бы заполнить подушку 50*70
- Переваги:
- Мягкий, воздушный,как облако
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Виталий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже класний наповнювач! Мʼякенький та ніжний, нагадує справжній пух. Придбали вже три упаковки і наповнили три подушки. Однієї упаковки вистачає на одну подушку. Набиті подушки виходять мʼякі, але пружні. Задоволена вся сімʼя))
- Переваги:
- Мʼякий якісний наповнювач
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар супер . Наповнювач такий мʼякий і приємний на дотик . Це штучный лебединий пух. Люблю подушки з нього.
- Переваги:
- Мʼякий
- ВалерияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень довольна покупкой, купила 1 пакет для наполнения подушки 50-70 очень похоже на пух подушка мягкая и комфортно держит голову с 1-го пакета набила подушку и ещё осталось.
- Переваги:
- Чистый белый и очень удобно набивается
- Недоліки:
- Пока нет
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
сподобався!!на подушку 50-70 вистачило!!!
- Переваги:
- пухнастий чудовий м.який
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
2 шт хватает на подушку 50х70. Самой подушки хватает примерно на 2 мес.
- Переваги:
- Так себе.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Наповнювач - ультрам'яке антиалергенне волокно SoftFill, що забезпечує належну підтримку голови та шиї: посиланняДля того, щоб подушка була більш жорстка потрібно додати наповнювач. Також ми рекомендуємо періодично збивати подушки для рівномірного розподілу наповнення. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців! Приємного відпочинку з Sonex)
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наповнювач супер,дійсно як пух!
- Переваги:
- Клас
- Недоліки:
- Поки що немає
- Юлия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Один из лучших наполнителей.
- Переваги:
- Не сбивается.Хорошее качество.
- Недоліки:
- Не нашла
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарний наповнювач, нагадує пташиний пух. Використали 3 упаковки на дві подушки 50х70 см., достатньо пружні, Бобачимо, як поведе себе у тривалому використанні.
- Переваги:
- Невисока ціна, якість
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день. Дуже вдячні за відгук. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Августинский Э***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На подушку 50/70 идёт два пакета. Ориентировался по отзывам не пожалел. Подушка и мягкая и лёгкая и пружинит. Спать на ней приятно. Как долго прослужит наполнитель покажет время. Состав наполнителя однородный белый чистый.
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний наповнювач. Рекомендую для купівлі.
Була подушка і там синтетичний дешевий наповнювач який скомкався через два тижні. Це й же наповнювач купую вдруге, то він якісний- Переваги:
- Якісний і не дорогий
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Однієї упаковки достатньо для двух подушок. М'який, пружній, але в жару не комфортно, тому що сінтетика. Тобто відповідає ціні. Але, я знала, що замовляла, тому задоволена.
- Переваги:
- Пружній
- Недоліки:
- На всі сезони крім літа
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Штучний лебединий пух SoftFill - це ультрам'яке антиалергенне волокно, що зберігає тепло, пропускає повітря, добре переться та не викликає алергії. Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини.
Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наповнювач лмягкий, та пружний!
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасный наполнитель
3 упаковки-2 подушки50/70- Переваги:
- Держит форму. Мягкий,лёгкий.
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень похож на пух. Хватило на одну полушку50/70.
- Переваги:
- Форма подушки восстанавливается
- Недоліки:
- Пока нет
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я добавил этот наполнитель в свою подушку. Мне понадобилось меньше третьей части объема этого пакета. Ещё сделаю во второй подушке. И останется немного на будущее если произойдет небольшая усадка.
- Переваги:
- Антиалергенный, без запаха , объем минимум на 2 подушки
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
К наполнителю претензий нет, нравится. Но взяли 1 упаковку на двоих и при разделении выяснилось, что 500 грамм тут нет. Граммы я не ловила, с пакетом и наволочкой вышло 515 грамм.
- Переваги:
- Удобная подушка
- Недоліки:
- В жару не всем комфортно, может немного парить. Несоответствие веса заявленному
- Надежда В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший наполнитель искусственный лебяжьий пух для подушек - мягкий, лёгкий, в упаковке. У нас все подушки Sonex Antistress с искусственным пухом и этот наполнитель в случае необходимости очень кстати (добавляем его в подушки и они снова как новые!).
- Переваги:
- Очень нужен для обновления подушек...
- Недоліки:
- Нет.