- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Хлипкая конструкция, по сути хрень как в магазинах типо «всё по три гривны», качество идентичное но соответствует цене
- Переваги:
- Вроде не течёт за такую цену
- Недоліки:
- Пробки для слива воды прокручиваются на месте, вытягиваю пассатижами
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Швабра така собі.Ліпалки зачипляється за відро не виконує свої функціх,неможливо ні набрати воду ні віджати,ліпалки не по всій швабрі.Швабра приїхала не в тому кольорі.
- Переваги:
- Швидко зателефонували
- Недоліки:
- Багато
- ОКСАНА І***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Проблему вирішено
Прийшла не в повній комплектації. Не має тримача для самої швабри. На одній деталі тріщина.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не повна комплектація, тріщина на деталях
- Данилівський Д***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Отримали досить швидко. При першому користуванні було виявлено тріщину в дні ємності, через які протікає вода... Цікаво, чи перевіряв продавець свій товар перед відправленням???
- Переваги:
- Звичайна швабра
- Недоліки:
- Тріщина ємності
- Данилівський Д***
Чому вирішено успішно??? Ніхто не телефонував для подальшого вирішення питання
Експерт маркетплейсДобрий день, Дмитро!
Позначка "Проблему вирішено" була проставлена помилково. Ми прибрали її, а також додатково повідомили продавця про необхідність зв'язатись з Вами по ситуації.
З повагою, Експерт маркетплейс
- Артур К***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Прислали абсолютно другую швабру
- Марина
Что на это ответил Продавец?
- Андрій Я***Відгук від покупця. Продавець: YShine
Півтора роки користуюсь, все добре. Таке питання, де можна придбати ганчірку?
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: iCler
Ручка зламалась на другому прибиранні
- Тетана Р***Відгук від покупця. Продавець: MeganoptBest
Отримала замовлення, швабра і відро все нормально, але нам поклали пробочки які абсолютно не відповідають тим дірочками що є у відрі пробочки набагато менші
Я написала про це продавцю але моє повідомлення так ніхто і не читає тобто продавець не йде на комунікацію з клієнтом тому надалі я цей магазин нікому не рекомендую - Алена Ч***Відгук від покупця. Продавець: TinyTron
Не советую покупать
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: YShine
Одноразова, максимум на 2 рази.
- Переваги:
- Недоліки:
- Одноразова,
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Feeling
Зручно убирати шкода тільки що не повертається ся
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: iCler
Прийшов товар без силіконової деталі, неможливо через це його використовувати. Інша деталь була неправильна, теж довелось викинути. Погодились відправити деталі окремо, але вже тиждень висить накладна і нічого не відправляють, менеджер годує обіцянками.
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: YShine
Очень удобная вещь
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: YShine
Товар приїхав у понівеченій коробці. Саме відро грязне та тріснуте. Якесь волосся налипло
Таке враження що ним користувалися
Моя помилка в тому, що я не перевірила товар на відділені - Єгор Г***Відгук від покупця. Продавець: YShine
Нічого не працює, відро прийшло зломане, швабри взагалі нема, не замовляйте
- Екатерина Г***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome
Це відро та швабра взагалі не вартує уваги. Гроши та час витрачені марно.
- Переваги:
- Недоліки:
- Погана якість
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: YShine
Забрала з пошти набрала воду і з відра побігла вода.Відро не бите,просто браковане. Одразу на одній половині бігла струйка,а потім помітила що і на другій біжить.Ніби шилом з внутрішньої сторони зробили дірки.З продавцем зав'язалася,обіцяли прислати інше відро,але просто ігнор,відра немає і відповіді також. Повноцінно протести швабру немає змоги,боюсь що і у самій швабрі знайдеться брак. Тож не раджу витрачати кошти на неякісний гаджет для прибирання яким і скористатися не вийде(
- Тата Т***
в компекті дві резинові пробочки, які затикаються в ті шо начебто шилом дірочки. Купила такий самий набір. Спочатку здивувалась навіщо пробочки. Може і Вас така ж . а не брак.
- Наталія Г***
Я можу відрізнити спеціальний отвір для спуску води від міліметрових дірочок від шила.
- Лідія К***
Мені прийшло тріснуте , протікала вода
Гроші на вітер((((Жах
- Макаревський А***Відгук від покупця. Продавець: Feeling
На картинці зображений один товар, мені прислали зовсім інший!!!
- Недоліки:
- Присилають не той товар