Відгуки покупців про Подарунковий набір для бармена Olin & Olin професійний інвентар 20 предметів Сріблястий

Оцінка користувачів 5/5
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: BARWARE U

Замовляла подарунковий набір на подарунок. Товар відмінної якості, все дуже сподобалось. Окреме дякую за подарунки. Сервіс просто на висоті. При транспортуванні НП була пошкоджена коробка, продавець за свій кошт відправив нову.

Переваги:
    Сервіс, якість товару
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  BARWARE U

Олено, дякуємо, за відгук! Користуйтесь із задоволенням :)

• Владислав

Чудовий набір, дякую

• Продавець  BARWARE U

Владислав, дякуємо, що залишили відгук!)

• Вдовиченко А***
    Відгук від покупця. Продавець: BARWARE U

Досить якісний товар, гарна комунікація менеджера, досить швидка відправка.

Додали навіть подаруночок, маленьку терку для цедри :)

Переваги:
    Гарна якість
    • Продавець  BARWARE U

Андрію, дякуємо за 5 зірочок та довіру! Приємного користування інвентарем :)

• Анніта
    Відгук від покупця. Продавець: BARWARE U

Обирала на подарунок. Все супер! Дуже сподрбалось! Классе упакованная лояльна сума за такой комплект.

• Продавець  BARWARE U

Анніта, дякуємо, що обрали наш інвентар!) Нехай всі Ваші наступні замовлення будуть такими ж приємними :)

• Бянова И***
    Відгук від покупця. Продавець: BARWARE U

О, да, забула, що було дуже приємно, що подаруночки поклали додатково.

• Продавець  BARWARE U

Дякуємо, що обрали наш інвентар та нехай всі Ваші наступні замовлення будуть такими ж приємними))

• Бянова И***
    Відгук від покупця. Продавець: BARWARE U

Товар гарної якості. Дуже швидко відправили. Придбала на подарунок, тож добре, що цей набір в солідній коробці йде(не враховуючи відро для льоду)

Переваги:
    Гарна якість
    • Продавець  BARWARE U

Дякуємо, що поділилися враженнями стосовно покупки) Нам приємно, що ви задоволені. Стосовно коробочки для відерці, ми подумаємо, як її покращити :)

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: BARWARE U

Если брать в общем - то хорошо, как я написал - почти отлично. Для начинающего, или для дома - самое то.

Доставка прошла за два дня.

Распаковывая посылку дома (ящик "Новой почты"), первым под руку попал совочек для льда. И тут я сильно расстроился - он такой тонкий, что порезаться можно. Думаю, тю... вот это да... если там все такое, то... а собственно что "то"?.

Но потом оказалось, что все остальные детали довольно добротного качества - увесистые, которыми будет приятно пользоваться. "Нарзанник бармена" раза в два увесистее совочка :)). Вот именно совок какой-то "залетный", как буд-то не из этого набора. Ну не велика беда - можно будет и заменить.

В общем, набор опробован, полет нормальный. Чтобы разнообразить ковидные будни - самое то. Теперь начинаем учиться делать коктейли дома.

Коробка для хранения набора тоже оказалась очень кстати.

Переваги:
    Почти отлично
    Недоліки:
    Совок для льда так себе
  • Стечкевич Б***