- ВіолеттаВідгук від покупця. Продавець: Gift With Love. Об'єм: 5 мл
Дякую! Чоловіку сподобався віск;) Запах супер, форму вусів тримає і небагато займає місця в сумці, тому зручно брати із собою. Рекомендую!
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Gift With Love. Об'єм: 5 мл
Штука прикольна, зручна. Взагалі вперше пробую віск для вусів. На перший погляд працює так я треба. Щоб досягти максимальної фіксації потрібно на низьких обертах феном трохи розігріти воск і намазати так щоб на вусах залишились його сліди, тоді фіксації вистачить на цілий день, це з урахуванням того, що в мене жорсткі вуса і користуюся і спец. шампунем і олією для бороди!
- Переваги:
- При правильному використанні фіксація міцна. Компактна упаковка.
- Недоліки:
- Надіюсь не буде
- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: Gift With Love. Об'єм: 5 мл
Користувався даним товаром особисто ! Дуже задоволений , тримає гарно мої доволі жорсткі вуса , якщо захочу відпустити ще , однозначно буду брати цей віск , тимпаче доволі круто ,для тих хто часто міняє стиль бороди і вус ! Рекомендую
- Переваги:
- Доволі вологостійка , сильна фіксація
- Недоліки:
- При високому плюсі на вулиці можуть послабити стійкість
- Теличко А***Відгук від покупця. Продавець: Gift With Love. Об'єм: 5 мл
хлопцю сподобався, тримає добре, подивимось як буде влітку. зручний формат для нанесення та для того щоб брати з собою, по суті те ж саме що в баночці, тільки іншої форми
- Переваги:
- впевнена фіксація, ненав'язливий запах
- Недоліки:
- поки не виявлено
- Продавець Gift With Love
Дякуємо за відгук!
є формат ще 15/30 мл в баночці.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: ВУСАЧ
Сама форма стіку дуже зручна в дорозі, бо не треба наносити засіб пальцем. Чудово фіксує, виконує свою функцію.
- Переваги:
- Ціна, форма стіку (на відміну від баночки).
- Владислав Я***Продавець: ВУСАЧ
Неймовірно зручний віск
- Переваги:
- Зручність, аромат та низька витратність, на довго вистачає
- Недоліки:
- Хотілося б сильнішу фіксацію
- Продавець ВУСАЧ
Дякуємо за відгук, Владислав. Віск буде краще тримати форму якщо помякшити волосся вусів. Спробуйте наприклад мило та поживну олію. Результатом будете задоволені :)