- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: SUN GURU
Замовляв собі з товаришем, прийшло все дуже швидко по суті на другий день. Це залишає приємне враження. На подарунок, краще не придумаєш
- Переваги:
- Швидкість доставки, гарне упакування, якість виробу.
- Недоліки:
- Поки що немає.
- Продавець SUN GURU
Олег, щиро дякуємо Вам за такий позитивний і детальний відгук! Раді, що залишили у Вас приємне враження!
- Станіслав Х***Відгук від покупця. Продавець: SUN GURU
Дякую за товар! Чотки неймовірні та якісні
- Продавець SUN GURU
Станіслав, дякуємо! Нам дуже приємно, що Ви оцінили чотки, які ми робимо самі. Якість - це саме те, до чого ми прагнемо
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: SUN GURU
Брав як альтернативу до невгамонного крутіння гудзиків на лацканах. Ефект більш ніж чудовий. Виразно текстуровані кульки повністю займають руки та голову. Виразний терапевничний ефект для людини з сенсорними деприваціями.
- Продавець SUN GURU
Олександр, щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже ради, що чотки стали корисним інструментом для заспокоєння та концентрації! Для нас це важлива інформація.
- Влад Д***Відгук від покупця. Продавець: SUN GURU
Практичні,бо перебираю їх постійно,незвичні на дотик
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: SUN GURU
дійсно хороша якість і упаковка
не дороге і просте, для чоток саме те
отримуєш те, що очікуєш- Переваги:
- якість
- Продавець SUN GURU
Дякуємо за покупку та відгук!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: SUN GURU
Крутий браслет, приємний на дотик та достатньо важкий. Окремо скажу за упаковку - красиво, естетично)
Ставлю 5)- Переваги:
- Красиво
- Олег с***
Яка їх довжина загальна ?
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: SUN GURU
Замовлявпо по промокоду з ціною 230 грн 04.07.22
Відправили цього ж дня
Дуже приємно запоковано, були завернуті у бордову тканину та перев'язані шпагатом
Приємні на дотик та на вигляд
Замовляв тому що побачив що шнур із Dyneema, бо він взагалі розповсюджений у туризмі як легкий та супер міцний
Ну і ще промокод зі знижкою
Пакували як то кажуть з любов'ю - то можно одразу з пошти і на подарунок- Переваги:
- Якісна річ та приємна упаковка
- Недоліки:
- Не знайшов