- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір леза: Сталевий. Колір ручки: Чорний
Міцний,хороший,надійний.
- Переваги:
- Гарно ріже яблука,навіть, твердих сортів.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір леза: Сталевий. Колір ручки: Чорний
Для пластикового корпуса цена сильно завышена, на фото яблокорезка выглядит как металлическая, потому и покупала. Нигде в описании этого нет, зато есть длинное видео про ножи вообще. Получается, что цена за резиновые ручечки) надеюсь, что режущий металл будет резать и не сразу разрушит пластик.
- Переваги:
- Еще не знаю не пользовалась, аккуратная упаковка
- Недоліки:
- Пластиковый корпус
- Галина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір леза: Сталевий. Колір ручки: Чорний
Отлично справляется со своей задачей!
- Недоліки:
- ДимаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір леза: Сталевий. Колір ручки: Чорний
Отличная вещь для любителей яблок
- Шикула Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір леза: Сталевий. Колір ручки: Чорний
- Богдан К***Продавець: Rozetka. Колір леза: Сталевий. Колір ручки: Чорний
Прикольний ніж, можна швидко розрізать яблука, якісно зроблений, дуже гострія лезвія і довго тримає заточку
- Переваги:
- Швидка нарізка яблук
- Елена Е***Продавець: Rozetka. Колір леза: Сталевий. Колір ручки: Чорний
Дуже, дуже зручна річ. Я просто в захваті від неї. Дуже якісно зроблена. Леза міцні, зручні рукоятки.
Користуюся їй вже місяць і ні разу вона мене не підвела і не засмутила.
У мене дитина дуже любить їсти яблука, так ось з цим пристосуванням розрізати яблуко на скибочки і видалити серцевину можна в лічені секунди.
Часточки виходять рівними і акуратними.
І як я без неї раніше обходилася, навіть не уявляю )- Переваги:
- швидко, зручно і легко почистити яблуко, якісний ніж
- СветланаПродавець: Rozetka. Колір леза: Сталевий. Колір ручки: Чорний
Идеально нарезает яблоко одним движением, качество хорошее, видно, что американский бренд. Ребенок теперь все яблоки нарезает - процесс нравится) и можно для других фруктов использовать
- Переваги:
- Острые лезвия, отличное качесто. Легко нарезает яблоки одним движением