- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
дуже смачно, і швидко готується. смажила в маленькому сотейнику, масла наливала 2-3 сантиметри і цього вистачило для ідеальної просмажки.
- Людмила .***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Качество норм. Самые обычные снеки не знаю насчет креветок может там процента 2 их от силы. Хотя это наверное даже к лучшему можно самостоятельно посыпать чем ни будь если кто любит химозные чипсы. На сковородке готовятся быстро главное не пережарить (легко сгорают если температура чуть выше чем нужно). В микроволновке не готовила как многие пишут. Учитывая что масла они почти не берут не вижу смысла к призывам о готовке в микроволновке потому что вредно жаренное масло)).
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Все супер. Але поки не зрозуміли в чому готувати щоб не було твердих країв... В мікрохвильовці вони є, а аеогрилв готуються дуже не пухкі стають. Можливо треба фритюр. А так дуже смачні
- Переваги:
- Смачні
- Недоліки:
- Важко приготувати без твердих країв, вони дуже тверді та неможливо жувати.
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Смак дивовижно ніжний, готуються дуже швидко. Продавець відповідає майже миттєво, рекомендую :)
- Переваги:
- Смачніше і дешевше ніж магазинні
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Дуже смачні чіпси. Легко готуються в мікрохвильовці. В скляну тару викладаю чіпси в один шар, так щоб чіпсини не лежали одна на одній, і ставлю в мікрохвильовкиу на 60-70 секунд. Час залежить від потужності мікрохвильовки.
Все. Ніякої олії в такому випадку не треба. Можна сказати дієтична страва- Переваги:
- Смак
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Смачні чіпси, ніжний смак
- Недоліки:
- треба готувати у фритюрі
- Анна К***
В мікрохвильовій , дуже просто готувати.
- Мария Т***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Очень понравились, буду заказывать ещё
- Переваги:
- Вкус необычный,но очень вкусно
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Спочатку про сам продукт: вау! Ні, дійсно, це вау! Я багато разів брала рисові чіпси зі смаком креветок у супермаркеті, але смак насичено солоний і надто сильно віддає смаковою добавкою. Купуючи ці чіпси, ви отримаєте приємний солодкуватий креветочний смак! Після смаження підсипала солі дрібного помелу і насолоджувалась з пивком!
Тепер про недолік: я вирішив перевірити другий спосіб приготування у мікрохвильовці. 50-60хв - і чіпсинка перетворилась на вугілля. 30-40хв - маємо мушлю з недосмаженим кінчиком, об який можна зламати зуб. Моя порада всім - готуйте лише за першим варіантом і не до жовтого кольору, а до білого. Тільки кинули в олію, чіпси збільшились тричі в розмірі і виймайте. За таким методом - це райська насолода! Продукт рекомендую!- Переваги:
- Смак креветок не "хімозний"
- Недоліки:
- Спосіб приготування, шо на етикетці, потребує коректив
- Денис К***
Завжди їх смажу в мікрохвильовці. В інструкції - секунди ;
Достатньо однієї хвилини
- Євгенія П***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Чіпси смачні. Продавець швидко зв'язався і швидко відправив