- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Все добре, відповідає опису
Тільки один недолік - в комплекті пластикові дюбеля не підходять під гвинти для фіксації планки на стіні.
Дюбеля на 10 - гвинти на 6- Переваги:
- Якість матеріалів
- Недоліки:
- Прийшлось докупляти дюбеля
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
- Вера Д***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Товар отличный, верёвка ещё осталась, всё хорошо
- Продавець WINNER
Дуже вдячні за Ваш відгук! Приємного користування!
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Непогана ! Но як у багатьох до мене одзивів нехватило мотузки !!! Який діаметр мотузки ?
- Переваги:
- Все крім кріплення потолочного і мотузки!
- Недоліки:
- Дуже мало мотузки
- Продавець WINNER
Дякуємо за Ваш відгук! У комплекті іде стандартна довжина мотузки 42 метри.
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Якісна сушка.
- Продавець WINNER
Дуже вдячні за Ваш відгук, Тетяна! Приємного користування!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Перше враження: матеріали якісні, достатньо міцна. Металеві частини пофарбовані порошковою фарбою. В комплект включені запасні пластикові заглушки. Довжина шнура близько 40 м. Кріплення якісне, надійне, включаючи чопи, саморізи та болти.
Поради по монтажу:
1) Кінцеві вузли всередині трубок робіть склавши шнура удвоє, щоб вузол не вискочив у отвір заглушки.
2) Заглушки трубок посадіть на силікон, щоб міцніше закріпити і виключити падіння металевої трубки вам на голову.
3) При монтажі кріплень закріпіть 1 кріплення, а відстань до другого відміряйте при допомозі сталевої трубки із вставленими заглушками - вона має влазити впритик між ними.
4) Коли витягнете гумові заглушки з кріплень, не нахиляйте кріплення торцями униз - осі роликів нічим не закріплені, будете збирати з підлоги всі запчастини. Гумові заглушки зафіксують осі від зсуву після монтажу.
5) Раджу відміряти перший шнур для перекладини таким чином - продіти в ролик закріпленого на стелі/стіні кріплення, спустити кінець до підлоги, другий (необрізаний) край шнура теж спустити до підлоги і додати ще 50 см. Так ви отримаєте потрібну довжину (приблизно) для стандартної висоти приміщення 2.45-2.50 м. В мене вийшло приблизно 5.5 м на 1 перекладину. Після монтажу першої трубки можна скоригувати достатню довжину відрізу шнура. Якщо фіксатор буде розміщений зі значним зсувом від сушарки,то довжину треба збільшити. По моїм розрахункам, за потреби можна сміливо робити 6-метрові відрізи.
6) Ні в якому разі не розрізайте шнур. Тільки переплавляйте полум'ям сірника чи запальнички. Інакше шнур моментально розпушиться, назад вже не зберете цей віник.- Переваги:
- Можна кріпити як на стелю, так і на стіну. Не займає багато місця.
- Недоліки:
- Інструкція до виробу містить помилки, недостатньо інформативна.
Торцеві заглушки в жердинах тримаються ненадійно, рекомендую ущільнити.
- Продавець WINNER
Дякуємо за Ваш корисний відгук!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Гарна сушарка, відповідає опису. Рекомендую
- Недоліки:
- Метражу мотузки особисто мені не вистачило, докуповувала на одну рейку собі
- Продавець WINNER
Дякуємо за Ваш відгук, Олена! Приємного користування!
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Сушарка міцна, всі комплектуючі були в наявності і навіть трохи с запасом. Відправили швидко.
- Продавець WINNER
Щиро дякуємо за Ваш відгук, Тетяна! Приємного користування!
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Штука гарна, але в мене вікна на балконі аж до стелі балкон стандартний, якщо причепити цю сушарку вікна не зможуть відкритися , враховуйте це
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Дякую , все чудово
- Переваги:
- Гарна, все згідно з описом
- Продавець WINNER
Щиро вдячні за Ваш відгук, Тетяна! Приємного користування!
- Олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Чудова сушарка. Все підійшло, правда нам брануло шнурка, десь 50 см.
Але можливо це через високі стелі (270 см).- Продавець WINNER
Дякуємо за Ваш відгук, Олег! Приємного користування!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Чудова сушарка. Все підійшло
- Продавець WINNER
Дуже дякуємо за Ваш відгук, Катерина! Користуйтесь із задоволенням!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Залізні прутки, як виявилось, не тримаються добре у кріпленнях. Вилетів і добряче побив емаль у новій вані за 60 тис гривень ((( Хоч би попереджали. Тепер вана побита і цю сушарку треба якось зняти і викинути.
Не купуйте.- Переваги:
- НЕМАЄ!!!
- Недоліки:
- ПОБИЛА ЕМАЛЬ У ВАНІ!! (((
- Продавець WINNER
Вітаємо, Ольга! Нам дуже шкода, що така ситуація сталася. Пластикові заглушки необхідно щільно до кінця вставляти в металеві трубки і тоді таких ситуацій не буде.
- Ольга С***
до кінця вставляли, вони не тримаються нормально щільно
- Антон З***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Сушарка нормально, повісив на стелю і працює)
Дуже намучався з розпутуванням мотузки. Також сильно рекомендую відеогайд по збиранню, який є тут, на розетці, зекономив купу часу. - Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Якість на високому рівні. Приємно мати справу з таким продавцем. Швидка доставка. Рекомендую !
- Переваги:
- Низька вартість. Комплектуючі із запасом.
(немає потреби докупляти дюбелі або шнурок) - Недоліки:
- Продавець WINNER
Дуже вдячні за Ваш відгук, Андрій! Приємного користування!
- Руслана А***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Класно виглядає, дякую за відео-інструкція ! Вже в практиці
- Продавець WINNER
Щиро вдячні за Ваш відгук, Руслана! Приємного користування!
- Крюкова І***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Якість сподобалась, легка та мобільна.
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Зручна у користуванні для людини похилого віку. Зручніше чіпляти сушити речі, не потрібно високо піднімати руки.
- УчетчикВідгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Сушарка добра, були всі комплектуючі, мотузка (витратив купу часу щоб розплутати і розрізати її), інструкція зі складання так собі (по ній зібрати складно), уважуха і велике спасибі Лехе, який скинув відео складання на Розетці
- Анатолій Т***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Виконує свою функцію без нарікань.
- Переваги:
- Компактна, сучасна, проста в установці.
- Недоліки:
- На мій погляд мала відстань між перекладенами.
- Продавець WINNER
Дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Заздалегідь кажу - в кого і де би Ви не купували такі сушарки, обов’язково купіть 6 дюбелів на 50 мм із діаметром в 10 мм та 3 дюбелі на 50 мм із діам в 5 мм
- Недоліки:
- Неповний комплект з'єднань
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Сушка чудової якості, з установкою проблем не було, все є на ютубі, тільки виникли проблеми з мотузкою, рекомендація продавцю уже продавати порізану, а то за розмітку мотузки пішло 30-40хв
- Продавець WINNER
Дякуємо за Ваш відгук! Ваші рекомендації передамо виробнику цього товару.
- Анна р***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
В мене така вже 7 років стоїть нарікань нема, але установка, то я за 7 років забула просто. Чого не нарізана мотузка? Вона заплуталась і ми 2 години її розплутували, потім розтягували на весь двір, щоб порізати на 6 рівних частин. Будь ласка, робіть це для клієнтів, бо 5 години щоб встановити сушарку, то капець.
- Анастасія Ч***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Дуже гарна якість. Міцні нитки та металеві палиці.
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
класична сушилка. вішав до стелі
- Переваги:
- ціна, повний комлект для монтажу, запасні пластмаскі, доволі міцний металевий каркас, це і все
- Недоліки:
- пагано тримають заглушки на трубках, треба чимось домотувати внутрішню частину щоб щільніше притискалось, сильно шумлять роліки.
- Продавець WINNER
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Дуже надійна та функціональна.Рекосендую
- Продавець WINNER
Дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Віталій З***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Задоволений!Гарна якість,швидко відправили,добре упаковано,комплектація навіть з запасками,все чьотко! Дякую!
- Продавець WINNER
Дуже дякуємо за Ваш відгук!
- Олег І***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Спасибо большое. Цена качество супер!
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Сушарка сподобалась! Все відповідає опису і комплектації. Користуюсь вже декілька місяців , все супер, сушарка дуже зручна в користуванні і має презентабельний вигляд.
- Продавець WINNER
Дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Коли замовляв то подзвонили попросив перевірити комплектацію, а по факту дома вже виявив недостачу гайки та шайби, в описі пишуть що прути на які вішається прання, має бути 120 см. по факту 117,5 см. Все б нічого але закладні заздалегіть були вложені під підвісний потолок, і вийшло не так як хотілось би. А так сама вішалка відповідає ціні та якості, аби не брехня та відсутність деталей то було б норм, ще з мінусів - немає нормальної інструкції з детальними розрахунками.
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Недоброчесність.
- Олександр Е***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
вам буде треба перфоратор і сверло 10.
Відміряння нитки зламало мене повністю.- Переваги:
- міцна конструкція
- Недоліки:
- інструкця, відміряння нитки
- Маргарита Б***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Ще на стадії сборки, але вже мудруємо над тим як розсверлити неспівпадаючі отвори (вітання їх майстрам) та йду за дюбелями на 6.
- Переваги:
- Чемний менеджер
- Недоліки:
- Отвори для з'єднання виносної планки та основи до стіни співпали лише по 1 стороні (на 2 планках).
Крепеж - 8 дюбелей на 10, хоча треба 6 на 10, і 3 меньше (десь 6) для планочки під мотузки
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Супер надійність, та зручність
Рекомендую- Продавець WINNER
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Дуже рідко пишу коментарі. Але - м. Харків, моя повага до всіх вас!
Дякую проавцю!
Замовлення робив після 18:00. Представник продавця зв'язалась в день замовлення, що приємно здивувала.
Відправлення прибуло як прибуло, Нова Пошта.
Все в комплекті, є навіть одна запасна деталь (бокова втулка в трубку).
Все якісне, трубки і направляючі з нормального металу, не "китайська фольга". Все як має бути. Заявлене навантаження 21 кг - витримає.
Отвори співпадають. Шурупи, дюбелі - все належної якості.
Ще раз дякую продавцю! Успіху і процвітання вам!- Переваги:
- Якість, комплектність
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець WINNER
Дуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Инна П***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий
Рекомендую!
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: WINNER. Колір: Білий