Картка Rozetka

Відгуки покупців про Сухий корм Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Dog - для собак при сечокам'яній хворобі, 12 кг (3800120)

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця MDShop
  • Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: MDShop. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Вже багато разів замовляли товар у цього продавця, завжди отримували корм вчасно і продавець був на зв'язку.

Переваги:
    Якість корму, відповідальність продавця
    • Продавець  MDShop

Юлія, дуже Вам вдячні за зворотній відгук! Смачного Вашому улюбленцю))

• Ганна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг

Корм якісний

Переваги:
    Все ок
    Недоліки:
    Не має
  • Діана Р***

Дякую,дуже швидко доставили,корм якісний і потрібний моїй собаці,буду замовляти ще.

Переваги:
    Лікувальні властивості корму
  • Діана Р***

Чудовий корм,рятує собаку зі струвітами

• Ірина А***

Все супер. Дякую, корм якісний і свіжий. Буду замовляти ще.

Переваги:
    Свіжий.
  • Марина

Замовила корм. Через п'ять днів побачила, що він в стані"комплектується", а в оголошенні вже вказано, що в наявності немає корму.
    Вирішила уточнити, чи є корм, бо собака на вет дієті, і потрібен саме такий.
    Написала продавцю, після чого мені передзвонив менеджер, вибачився за довгу відправку, хоча я просто уточнила, щоб розуміти , чи вишлють корм. Менеджер запропонувала відправити безкоштовно новою поштою, щоб було швидше, і як компенсація за очікування, я перезапитала чи безкоштовно, бо мене і доставка розетки безкоштовно влаштовувала, мене запевнили, що доставка за їх рахунок.
    Відправили посилку на день пізніше, ніж обіцяли, а коли я зайшла в додаток, побачила комісію 30 грн))) магазину я одразу про це написала, відповіли що розберуться, пройшло 5 днів, скоро почнеться платне зберігання, а мені навіть не пояснили, як так трапилось.

Недоліки:
    Довга відправка
    Замість безкоштовної відправки, зробили платну