- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Honest Food. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Чудова!
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Honest Food. Загальна вага: 250. Упаковка: Дой-пак
Отличная рекомендую
- Недоліки:
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: Honest Food. Загальна вага: 500. Упаковка: Дой-пак
Якість - супер!
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Honest Food. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Шо хочу сказати - журавлина (клюква) просто чудова! Ризикнув - замовив зразу два кг. І буду ще замовляти. Дякую вам!
- Переваги:
- В гарній герметичній упаковці. Бо замовляв - не знав в чому доставлять. Ну, не в тарілці ж як на фото. Приємно!
- Недоліки:
- їх немає.
- МихаилВідгук від покупця. Продавець: Honest Food. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Замечательная клюква свежая и очень вкусная. Спасибо продавцу за такой качественный продукт и внимательное отношение.
- Переваги:
- Полезно, вкусно, качественно. 3 х 1.
- Недоліки:
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Honest Food. Загальна вага: 500. Упаковка: Дой-пак
Отличный товар. Спасибо, буду закрывать ещё
- Переваги:
- Вкусно
- Недоліки:
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Honest Food. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Швидко. Якісно. Вага з походом.
- Переваги:
- Яскрава. Чиста. Запашна.
- Недоліки:
- Немає.
- НінаВідгук від покупця. Продавець: Honest Food. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Якісний товар. Все прийшло швидко та в цілій упаковці. Такі смачні ягоди, що уже, на жаль, закінчилися)) Але обов'язково замовлятиму ще. Брала собі, але потихеньку почали під'їдати всі хатні. Особливо смаколик зацінила донька 6,5 років.
- Переваги:
- Якість/Ціна
- Недоліки:
- Кузьміна Л***Відгук від покупця. Продавець: Honest Food. Загальна вага: 500. Упаковка: Дой-пак
Смачна!!!
- Недоліки:
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Honest Food. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
буду покупать еще
- Переваги:
- очень вкусно!
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Honest Food. Загальна вага: 500. Упаковка: Дой-пак
Очень вкусно
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Honest Food. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Товар якісний. Дуже смачно. Доставка оперативна.