Відгуки покупців про Смарт-годинник Xiaomi Redmi Watch 2 Lite GL Blue

• Виталий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: SIMo4ka. Колір корпусу: Blue

класс

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: TomyStore. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue

Не купуйте. Через рік користування на екрані зʼявилась синя полоса. Годинник почав некоректно працювати. До айфону не конектиться більше

Переваги:
    Малий
    Недоліки:
    Нормально не працює
  • Наталія М***

Смарт часи відмінні

• Юлия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue

Класний гаджет! Купувала на подарунок мамі, вона супер задоволена. Дуже функціональна річ. Багато усіляких замірів та корисних штук. Швидко підключається до додатку у телефоні і налаштовується.
    Зручний ремінець та застібка.
    І ще одна перевага - це колір, не набридлий вже чорний, не кислотно яскравий, не маркий світлий, а саме те! Класний стильний відтінок синього.
    Гарний продавець, якісний товар з супер ціною, швидка відправка ввічливі оператори)

Переваги:
    Співвідношення ціна - якість
    • Продавець  WOWS

Юлія, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
      Приємного користування!

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Barberry. Колір корпусу: Ivory. Колір ремінця: Ivory

Внимательный и обязательный продавец.

• ярослав б***
    Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір корпусу: Black

Хорошие часы за свою цену.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Через неделю начала быстро садиться батарея хватало на 1-2 дня
    • Продавець  Geekon

Добрий день! Підкажіть будь ласка номер вашого замовлення через форму "Написати продавцеві" ми з вами зв'яжемось для урегулювання даного питання.

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір корпусу: Blue

Годинник придбали 19 лютого, а сьогодні, 14 квітня, він почав видавати таке... По-перше, показав, що я в першу годину ночі пройшла 4 км., потім я хотіла його вимкнути і знову вмикнути, а він не вимикається. Що робити? Це питання до продавця. Я купила Годинник на 2 місяця? Все?

Недоліки:
    Через 2 місяця живе своїм життям
    • Продавець  Geekon

Добрий день. Приносимо вибачення за доставлені незручності. Відкрийте, будь ласка, чат із продавцем в особистому кабінеті й опишіть ще раз ситуацію. Ми обов'язково допоможемо у вирішенні питання.

• Оксана Ш***

Дякую представнику продавця Geecon, дуже оперативно відповіли, порадили, що треба зробити з налаштуваннями. Це на годинник прийшло оновлення і там щось дало сбій. Ще раз дякую, вже все добре!

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір корпусу: Black

Годинник цей вже четвертий в нашій родині, а це про щось та й говоре. За свою ціну гідна річ! Раджу цей годинник!

Переваги:
    Ціна, зовнішній вигляд, функціонал, все дуже і дуже пристойне.
    Недоліки:
    Немає!
  • Євген М***
    Відгук від покупця. Продавець: SIMo4ka. Колір корпусу: Beige

Працюють добре,але не вистачає функції приймання дзвинка на годиннику и розмовляти...

Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір корпусу: Blue

Цей годинник у мене не перший. Почала зі смарт браслетів. Потім був Xiaomi Redmi Watch. Колір айворі. Зараз цей годинник. Це любов любовна.

Переваги:
    Колір, ціна, функціонал.
    Недоліки:
    Не має.
    • Продавець  Geekon

Дякуємо за відгук!

• Виктор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT

За пол года пользуюсь каждый день. Все работает все отлично. Кто хочет не дорогие смарт часы но функциональные это ваш выбор

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Не нашол
  • Володимир Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір корпусу: Blue

Годинником поки що задоволений. Для тих, хто купує вперше - не встановлюйте застосунок по QR-коду який пропонує годинник. Він для Китаю. Гугл підкаже, який підходить для України.

• Тетяна Д***
    Продавець: Geekon. Колір корпусу: Blue

Брала чоловіку на подарунок, дуже задоволений, все працює!)

Переваги:
    Стильний, гарно працює