Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Чоловічий гель-шампунь для душу Loreal Men Expert Hydra Hydra Energetic 300 мл.

Оцінка користувачів 4.86/5
на основі 403 відгуки
  • Юрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Гель супер, замовляю другий раз і все влаштовує

Недоліки:
    Відсутні
      Представник бренду

Юрій, добрий день! Щиро дякуємо, що поділилися своєю радістю від повторної покупки нашого гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми в захваті від того, що цей засіб отримав оцінку "супер" і вже вдруге стає Вашим надійним вибором! Його унікальна тонізуюча формула зі 100 мг таурину створена саме для чоловіків, які цінують максимальну ефективність та комфорт. Гель миттєво змиває втому, глибоко очищує шкіру та волосся, а також дарує потужний цитрусовий заряд бадьорості, який надовго залишає відчуття свіжості. Користуйтеся тільки із задоволенням!

• Андрій Г***

Якісний продукт

Представник бренду

Андрій, раді вітати! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми щасливі читати, що цей засіб отримав Вашу високу оцінку за свою якість. Його унікальна тонізуюча формула, збагачена таурином, розроблена спеціально для того, щоб забезпечувати миттєвий заряд енергії, інтенсивне очищення та тривале відчуття свіжості як для тіла й обличчя, так і для волосся. Користуйтеся тільки із задоволенням!

• Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Хороший гель за свою ціну

Представник бренду

Олег, доброго дня! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми в захваті, що Ви задоволені покупкою, а засіб продемонстрував хорошу якість за своєю ціною. Його унікальна тонізуюча формула, збагачена таурином, створена спеціально для того, щоб забезпечувати миттєвий заряд енергії, якісне очищення та тривале відчуття свіжості як для тіла й обличчя, так і для волосся. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Юрій Г***

Хороший гель

Представник бренду

Юрій, добрий день! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Нам надзвичайно приємно, що цей засіб отримав Вашу позитивну оцінку. Його унікальна тонізуюча формула, збагачена таурином, розроблена спеціально для того, щоб забезпечувати миттєвий заряд енергії, інтенсивне очищення та тривале відчуття свіжості як для тіла й обличчя, так і для волосся. Користуйтеся із задоволенням!

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Чудовий гель для душу, добре пахне

Представник бренду

Олександр, раді вітати! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми в захваті, що цей засіб отримав Вашу високу оцінку та порадував своїм чудовим ароматом. Його унікальна тонізуюча формула, збагачена таурином, створена спеціально для того, щоб дарувати миттєвий заряд бадьорості, ефективно очищувати тіло, обличчя й волосся та залишати тривале відчуття свіжості й енергії на весь день. Користуйтеся із задоволенням!

• Яніс
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Купує не вперше, якість супер .

Представник бренду

Яніс, вітаємо! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та Вашу відданість нашому гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми щасливі дізнатися, що Ви обираєте цей продукт уже не вперше, а його якість завжди залишається на висоті. Унікальна тонізуюча формула цього засобу збагачена таурином і створена спеціально для того, щоб дарувати миттєвий заряд бадьорості, ефективно очищувати тіло, обличчя й волосся та підтримувати тривале відчуття свіжості. Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій Ш***

Отличный товар

Представник бренду

Сергій, добрий день! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми раді читати, що цей засіб отримав Вашу високу оцінку. Його унікальна тонізуюча формула, збагачена таурином, розроблена спеціально для того, щоб забезпечувати миттєвий заряд енергії, інтенсивне очищення та тривале відчуття свіжості як для тіла й обличчя, так і для волосся. Користуйтеся тільки із задоволенням!

• Бро

По акции просто подарок!
    Нравится больше чем такой же черный,у этого свежее и интереснее запах тот пахнет дезодорантом из мас.маркета,не плохо просто заурядно..но это на любителя..Этот подойдет всем, тот только мужчинам...Если помыть голову не сыпет перхотью а по сравнению с олд спайсом это .Пенится хорошо пахнет каким то апельсином и еще чем то ..На этикетке как на черном не написано 5в1 но прописаны как и на черном 5 назначений по этому считаю что это тот же 5в1 но с уклоном на таурин 100мг..По акции брать обязательно!

Переваги:
    Универсальный,отлично пахнет!
    Недоліки:
    Нужно прятать от жены))
      Представник бренду

Бро, доброго дня! Щиро дякуємо за такий детальний, цікавий та розгорнутий відгук про наш гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Нам надзвичайно приємно, що Ви так високо оцінили його бадьорий аромат із цитрусовими нотками та універсальність, а покупка за акційною ціною стала приємним бонусом. Ви дуже влучно помітили: цей засіб із таурином дійсно є багатофункціональним і поєднує в собі 5 призначень (очищення тіла, обличчя, волосся, зволоження та комфортне гоління), заряджаючи шкіру енергією на весь день. Особливо раді, що його м'яка формула забезпечує комфорт Вашій шкірі голови без появи лупи та сухості, а свіжий універсальний аромат дарує виключно позитивні емоції! Гарного настрою!

• Наталія Г***

Все добре

Представник бренду

Наталія, доброго дня! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашої продукції. Нам надзвичайно приємно, що у Вас залишилися виключно позитивні враження від використання гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Його унікальна тонізуюча формула, збагачена таурином, розроблена спеціально для того, щоб забезпечувати миттєвий заряд енергії, інтенсивне очищення та тривале відчуття свіжості як для тіла й обличчя, так і для волосся. Дякуємо, що обираєте Men Expert!

• Павло О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Очень клёвый и приятный гель для душа! Пениться хорошо, большой объем!

Переваги:
    Запах, большой объем, цена по акции
    Недоліки:
    Та наверное их нет
      Представник бренду

Павло, доброго дня! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашої продукції.Нам надзвичайно приємно, що цей гель для душу залишив у Вас такі позитивні враження. Формула нашого засобу розроблена для того, щоб забезпечувати якісне й делікатне очищення шкіри, а густа текстура дозволяє отримати пишну піну під час кожного використання. Раді, що Ви оцінили приємний аромат продукту, його економічний великий об'єм, а також переваги придбання за акційною ціною!

• Костянтин Г***

Чудово

Представник бренду

Костянтин, добридень! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми неймовірно раді, що цей засіб сподобався Вам та виправдав очікування, адже його тонізуюча формула з вітаміном С та таурином створена для того, щоб щодня дарувати Вам глибоке очищення, тривалий комфорт та потужний заряд свіжості! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталья Ч***

Хороший гель.

Представник бренду

Наталья, раді вітати! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми щасливі, що цей засіб Вам сподобався та підійшов, адже його тонізуюча формула з вітаміном С розроблена спеціально для того, щоб дарувати шкірі глибоке очищення, тривалий комфорт та потужний заряд енергії під час кожного прийняття душу! Бажаємо Вам натхнення!

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Чудовий гель, щей по гарній ціні, доставили швидко, рекомендую

Представник бренду

Катерина, добрий день! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та чудову рекомендацію нашого гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми раді дізнатися, що Ви задоволені швидкою доставкою та приємною ціною, а тонізуюча формула засобу з вітаміном С дарує Вам глибоке очищення та потужний заряд бадьорості на весь день! Користуйтеся тільки із задоволенням!

• Людмила К***

Гарно пахне

Представник бренду

Людмила, доброго дня! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми в захваті, що Вам сподобався його приємний та бадьорий аромат, який створений спеціально для того, щоб дарувати Вам тривале відчуття свіжості, комфорту та потужний заряд енергії під час кожного прийняття душу! Бажаємо Вам гарного дня!

• Юлія В***

Гель непоганий ціна хороша'

Переваги:
    Все супер
    Недоліки:
    Не має
      Представник бренду

Юлія, вітаємо! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Раді дізнатися, що Вам все сподобалось, а його тонізуюча формула з вітаміном С тішить Вас приємною ціною, якісним очищенням та потужним зарядом бадьорості на весь день! Бажаємо Вам натхнення!

• Олена М***

Хороший

Переваги:
    Запах
    Недоліки:
    Не має
      Представник бренду

Олена, доброго дня! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми щасливі читати, що цей засіб отримав від Вас таку високу оцінку, а його пробуджуючий та енергійний аромат дарує Вам максимальне задоволення і потужний заряд бадьорості під час кожного прийняття душу! Користуйтеся із задоволенням!

• Сергей С***

Агонь

Представник бренду

Сергей, добрий день! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми в захваті, що цей засіб заслужив Вашу таку чудову оцінку, адже його тонізуюча формула з вітаміном С та екстрактом гуарани створена спеціально для того, щоб дарувати шкірі глибоке очищення, тривалий комфорт та потужний заряд бадьорості й свіжості на весь день! Бажаємо Вам чудового настрою!

• Дмитрий П***

Відмінна якість

Представник бренду

Дмитрий, добрий день! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми неймовірно раді, що Ви оцінили його відмінну якість, адже ця тонізуюча формула з вітаміном С розроблена спеціально для того, щоб дарувати шкірі глибоке очищення, тривалий комфорт та потужний заряд бадьорості й свіжості на весь день!

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Отличный гель высокого качества.Берем постоянно Себе.Рекомендую

Переваги:
    Пахнет классно
      Представник бренду

Андрій, доброго дня! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та Вашу тривалу довіру до гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми неймовірно раді, що Ви купуєте цей засіб постійно та впевнено рекомендуєте його іншим, а його висока якість і класний аромат дарують Вам повне задоволення та потужний заряд енергії під час кожного прийняття душу! Бажаємо Вам чудового настрою!

• Марія М***

Чудовий
    Вдруге замовляємо

Представник бренду

Марія, доброго дня! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та замовлення нашого гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic уже вдруге. Ми в захваті, що цей засіб став постійним фаворитом, а його тонізуюча формула з вітаміном С та екстрактом гуарани щоразу дарує відчуття абсолютного комфорту та потужний заряд свіжості! Користуйтеся із задоволенням!

• Алина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Отличное качество, аромат супер.

Представник бренду

Алина, вітаємо! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми неймовірно раді, що Ви оцінили його відмінну якість та приємний аромат, адже ця тонізуюча формула з вітаміном С розроблена спеціально для того, щоб дарувати шкірі глибоке очищення, тривалий комфорт та потужний заряд бадьорості й свіжості на весь день! Бажаємо Вам гарного настрою!

• Олег С***

Не рекомендую

Недоліки:
    Не долито
    • Бро

Нужно было отказаться и перезаказать,сам гель бомба!

Представник бренду

Олег, добрий день! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Щоб ми могли зрозуміти та розібратися в цьому питанні, просимо Вас, зв'язатися з нашим відділом консультування споживачів компанії "Лореаль Україна", яка представляє бренд L'Oréal Paris Men Expert, через електронну пошту : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться, після Вашого звернення. Дякуємо. Гарного дня.

• Святослав Б***
      Представник бренду

Святослав, добрий день! Щиро дякуємо за Вашу найвищу оцінку гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми неймовірно раді, що цей засіб виправдав Ваші очікування на п'ять зірок, а його тонізуюча формула з вітаміном С та екстрактом гуарани щодня дарує Вам потужний заряд енергії, свіжості та бадьорості під час кожного прийняття душу! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Олександр Р***

Товар прийшов вчасно.

Представник бренду

Олександр, раді вітати! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок. Ми дуже щасливі, що товар прийшов вчасно, і сподіваємося, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic подарує Вам максимальний комфорт, глибоке очищення та потужний заряд бадьорості й свіжості завдяки екстракту гуарани та вітаміну С! Бажаємо Вам гарного дня!

• Аліна Х***

Приємний свіжий, «бадьорий» аромат (часто з цитрусовими/м’ятними нотами);

Переваги:
    підходить для щоденного використання
    Недоліки:
    Не має
      Представник бренду

Аліна, раді вітати! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми неймовірно раді, що його приємний, свіжий та "бадьорий" цитрусово-м’ятний аромат дарує Вам потужний заряд енергії щодня, а м'яка формула ідеально підходить для регулярного використання без жодних недоліків! Користуйтеся тількии із задоволенням!

• Виталий Д***

Ок,ок,ок

Представник бренду

Виталий, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний і позитивний відгук про гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Нам надзвичайно приємно знати, що цей тонізуючий засіб повністю відповідає Вашим очікуванням і дарує надійне очищення та потужний заряд свіжості та енергії на весь день! Користуйтеся із задоволенням!

• Володимир Ш***

Топ

Переваги:
    Цена по скидке
      Представник бренду

Володимир, добридень! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний і такий приємний відгук про гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми неймовірно раді, що цей тонізуючий засіб став для Вас справжнім фаворитом, а приваблива ціна зі знижкою зробила покупку максимально вигідною та комфортною! Бажаємо Вам чудового дня!

• Роман С***

Нравится запах
    Не сушит кожу,нет перхоти от мытья головы,хорошо пенится

Представник бренду

Роман, вітаємо! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок про гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Нам неймовірно приємно, що Ви оцінили його чудову піну та приємний аромат, а також задоволені тим, що засіб зовсім не сушить шкіру та ідеально підходить для миття голови, не викликаючи лупи! Бажаємо Вам натхнення!

• Марта С***

Все відмінно

Представник бренду

Марта, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний і позитивний відгук про гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Ми в захваті, що Ви оцінили цей засіб на "відмінно", і що його освіжаюча та тонізуюча формула з таурином дарує Вам потужний заряд енергії та комфорту щодня! Бажаємо Вам чарівного дня!

• Саша В***

Товар топ на свої кошти

Представник бренду

Саша, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та приємний відгук про гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic! Ми в захваті, що Ви вважаєте цей продукт чудовим! Його тонізуюча формула з таурином створена спеціально для того, щоб миттєво заряджати шкіру потужною енергією, дарувати тривале відчуття свіжості та бездоганне очищення щодня. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися якісним доглядом та чудовим настроєм!

• Артем Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Купляю цю продукцію, обожнюю товари від Лореаль, раджу ще такий є чорного кольору, аромати просто вау.

Переваги:
    Ціна, та обʼєм
      Представник бренду

Артем, добрий день! Щиро дякуємо за Вашу щиру любов до бренду L'Oreal Paris та за те, що обираєте серію Men Expert. Ми неймовірно раді, що гель для душу Hydra Energetic підкорив Вас своїм ароматом, ціною та об'ємом, а також вдячні за чудову рекомендацію нашого чорного гелю Total Clean - ми щасливі створювати для Вас найкращі засоби для щоденного заряду бадьорості! Гарного настрою!

• Андрій К***

Класний засіб .
    Рекомендую.

Представник бренду

Андрій, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний відгук та рекомендацію гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic! Ми в захваті, що Ви вважаєте цей засіб класним. Його тонізуюча формула з таурином створена спеціально для того, щоб миттєво заряджати шкіру потужною енергією та дарувати тривале відчуття свіжості щодня. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися якісним доглядом та прекрасним настроєм!

• Сергей К***

Хороший гель

Представник бренду

Сергей, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук про гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic! Ми щасливі чути, що Ви задоволені цим продуктом. Його тонізуюча формула з таурином створена спеціально для того, щоб миттєво заряджати шкіру потужною енергією та дарувати тривале відчуття свіжості щодня. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися якісним доглядом та прекрасним настроєм!

• Игорь М***

Ок

Представник бренду

Игорь, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний відгук про гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic! Раді, що продукт залишив у Вас позитивні враження. Його тонізуюча формула з таурином створена для того, щоб миттєво заряджати шкіру енергією, дарувати потужну свіжість та бездоганне очищення щодня. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися чудовим зарядом бадьорості та прекрасним настроєм!

• Артур Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Мыльный, после него приятный запах кожи.

Представник бренду

Артур, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук про гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic! Ми щасливі, що Ви оцінили його чудові очищувальні властивості та приємний аромат, який залишається на шкірі. Його тонізуюча формула з таурином створена спеціально для того, щоб дарувати потужний заряд енергії та свіжості на весь день. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися якісним доглядом та прекрасним настроєм!

• Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Приємний аромат, зручний дозатор.

Представник бренду

Вячеслав, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний відгук про гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic! Ми в захваті, що Ви оцінили його приємний тонізуючий аромат та зручний формат флакона з дозатором. Наша формула з таурином створена спеціально для того, щоб заряджати шкіру потужною енергією та дарувати тривале відчуття свіжості. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися якісним доглядом та чудовим настроєм!