Відгуки покупців про Наповнювач туалетів для кішок силікагелевий Sani Pet 5 Л х 4 упаковки

Оцінка користувачів 4.61/5
  • Відгуки про товар продавця StarLight
  • Владислав С***

Все супер, дякую

• Юлія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5

Саме цей сілікагель так полюбляють мої кицюні:) Гарно вбирає, мінімум пилу, доволі крупний, мені подобаються сині гранули. Також вдячна за швидке оброблення замовлення, доставку і дбайливо упаковані пакети, на сьогодні це дуже важливо.

Переваги:
    Сілікагель на висоті, виконує свою роботу
    Недоліки:
    Мої коти полюбляють стрибати по свіжозасипанному :)
    • Продавець  StarLight

• Віталій К***

Гарна якість. Добре запакований

• Оксана Д***

Супер.

Переваги:
    Швидко поглинає
    • Продавець  StarLight

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 3.8

Жахливий наповнювач, найгірший який був. Запах не блокує взагалі, після декількох використаннь перетворився в купу жовтих каменів, які душе липкі і залишаються на лапках, в результаті чого камінці по всій квартирі. До того ж неможливо відібрати камінці на які сходив кіт а які чисті, все перемішується і в результаті вийшов брудний смердючий лоточок

Переваги:
    Недоліки:
    Вище описані
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Ганно! Дуже прикро, що даний товар Вам не сподобався. Хочемо також зазначити, що саме головне - це дотримуватись всіх інструкцій, які зазначені на упакуванні наповнювача. Щодо самого наповнювача, то він дуже гарної якості та маємо велику кількість постійних клієнтів на цей наповнювач через його якість. Обов'язково повертайтесь - будемо Вам раді!

• Юрий Т***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5

Хоооший товар. Дякую продавцю.

Переваги:
    Хороший

• Александра С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5

Товар приїхав добре запакований , вигідно брати більше по кількості

Недоліки:
    Довга доставка , не попереджають , що буде затримка . Сама уточнювала , коли відправка
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок! Слава Україні!!!

• Роксолана Ш***

Гарний наповнювач

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5

Дякую за швидку відправку, якість наповнювача чудова, будемо замовляти ще

• Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5

Гарний товар за свою ціну

• Александра П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5

Дякую магазину за швидку доставку , все супер котик задоволений

• Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5

Товар хороший. Купуємо завжди. Дуже вигідна пропозиція. Всім рекомендую.

• Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5

Мені подобається. Дві кішки.

• Гена Д***

Вау

• Марічка Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5

Відправили швидко, якість наповнювача як і всюди, все чудово, буду замовляти ще

Переваги:
    Поглинає запах, легко прибирать, вистачає надовго, гарна ціна
    Недоліки:
    Закінчюється
    • Продавець  StarLight

Марічка, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Юлия Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5

Силікагелевим наповнювачем користуємось завжди - коту подобається. Мені подобаються наповнювачі з кольоровими вкрапленням. Саме цей придбали перший раз - задоволені і кіт, і я.

• Продавець  StarLight

Юлія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Михайло Н***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5

Покупаю данный наполнитель уже 4 раз,до этого пробывал другие,этот понравился больше всего,для него нужно купить большой лоток,так как кошка его раскидывает из мелкого,а ходить по нему крайне не приятно:))

Переваги:
    цена/качества/отсутсвие запахов
    Недоліки:
    не нашел
    • Продавець  StarLight

Михайло, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5

Перекуры вы хоть совесть имейте, розетка по 280грн 5л продает а у вас космос. Не продавец а настоящий барыга. Пишет что 5кг а там 5л

• Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5

Написано 5кг а по факту 2.2. Это дорого. Не ведитесь на это.

Недоліки:
    Цена космос
  • Геннадий М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 3.8

Хватает надолго , отлично впитывает влагу. За свои деньги отличный вариант

• Продавець  StarLight

Геннадій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!

• Юля
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 3.8

Замовлення прийшло вчасно, коти задоволені!‍⬛

• Продавець  StarLight

Дякуємо за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!

Завжди раді Вам!

• Владимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 7.6

Заказав і тут же передзвонили і наступного дня отримав замовлення

Переваги:
    Чемні консультанти, якісний товар.
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  StarLight

• Остапущенко О***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 7.6

Гуд

• Неля В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5

Про товар - непоганий, хоч продавець його замінив на схожий. Але продавець недобросовісний - по перше товар, який замовляла спочатку в наявності був, але на наступний день став дорожче на 200грн(, продавець сказав, що в наявності нема.
    По друге було обговорено і обіцяно, що доставка буде вечором наступного дня, а не через три дні.
    Робота продавця бажає бути кращою. Про себе скажу - продавця не рекомендую для співпраці!!

Переваги:
    Недоліки:
    Обман кліентів
  • Володимир

Проблему вирішено

Замовив даний наповнювач. Зателефонував (та написав у Viber) представник Розетки (так відрекомендувався), повідомив що даний наповнювач відсутній пропонує взамін Kotix 3.8л, запитую - який відповів Kotix 3.8л без ароматизатора, надіслав на Viber посилання. Я погодився на те, що він запропонував. Фото додаю. В результаті надійшов інший, з ароматизатором. Про сервіс Розетки судіть самі. Розчарований роботою Розетки вже вдруге за останній рік.

Недоліки:
    Поганий сервіс - обман, розчарування.
    • Продавець  StarLight

Доброго дня! Новий напочнювач вже відправлений Вам безкоштовно в подарунок, просимо вибаченна за помилку на складі! Дякуємо за розуміння!

• Володимир

Приємно був здивований, коли через декілька хвилин після коментаря зателефонував представник компанії з вибаченням та повідомив, що безкоштовно надіслав ще один наповнювач. Дякую за позитивну реакцію. Приємно знати, що для компанії важлива репутація. Гарних продажів в майбутньому!

• Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5

Наповнювач хороший, доставили дуже швидко. Рекомендую!

Переваги:
    Швидка доставка
    • Продавець  StarLight

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5

Наповнювач нічим не гірший за іноземні аналоги, але ціна на 20-40% нижча. До того ж, українського виробника треба підтримувати, особливо, коли він робить щось добре, тому раджу усім.

Переваги:
    Ціна, якість, український виробник

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5

Швидка доставка
    Прийнятна ціна

• Олена Г***

Дуже добре

• Кирило П***

Пайдьот

• Жанна К***

Найкращий!

Переваги:
    Немає запаху, не треба викидати довго наповнювач
    Недоліки:
    Трохи по квартирі кристали лежать))
  • Анна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10

Вбирає вологу довго, і поки вбирає, стоїть запах сечі. Моя кішка його злякалась і не хотіла йти, сходила лиш на другий день від безвиході. Замінила не кукурудзяний і все ок.

Переваги:
    Недоліки:
    Довго вбирає вологу, неприродній, лякає кішку
  • Сергей К***

Гарний наповнювач,особливо ,коли по акції.

• Наталия М***

Наповнювач мені подобається. Замовляє вже не перший раз. Є приємний запах і не розноситься по квартирі. Буду замовляти ще

• Іван Д***

Переваги:
    Тільки позитивні
  • Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10

Наповнювач відповіднний