- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: SKL SHOP. Діаметр: 28
В описі вказано гранітне покриття, а на упаковці мармурове.
- Переваги:
- Розмір, матеріал, ціна
- Недоліки:
- Не дуже надійне кріплення ручки
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: SKL SHOP. Діаметр: 28
Містка сковорода, якісно зроблена. Навіть вага дозволяє без утримання за ручку перемішувати без проблем. Нарікань нема. Рекомендую.
- Переваги:
- Містка, якість виробу і все інше
- Недоліки:
- Незнайшов
- Продавець SKL SHOP
Дякуємо за відгук, Миру вам і гарного дня!
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: SKL SHOP. Діаметр: 26
Скільки разів намагалася приготувати, стільки разів їжа пригорала.
Купувала схожу пательню іншого бренду в іншому місці, таких проблем не було. На цій сковорідці не готую, гроші на вітер- Недоліки:
- Пригорає
- Володимир З***Відгук від покупця. Продавець: Vander. Діаметр: 28
Все відмінно. Все супер. Всі задоволені.
- Переваги:
- Рекомендую
- Недоліки:
- Невиявлено
- Продавець Vander
Щиро вдячні Вам за покупку та відгук! Раді, що сковорідка Вам сподобалась. Багато наших клієнтів вже оцінили її якість та зручність у використанні!
- Алексей Х***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Діаметр: 26
Три роки експлуатуємо три кастрюлі від цього виробника - вельми задоволені. Коли дві пательні від Біолу (22 і 26 см) запросилися на пенсію, вирішили придбати їм заміну від Бенсона. Коли на Новій Пошті видали коробку, засумнівався, а чи дві там пательні. Бо дуже вже залегкі. Але ні, все на місті. Вже двічі користувались - питань немає. Гріється швидко, їжа не пригоряє, миється легко. Що ще потрібно? Були сумніви, щодо роботи з індукційною поверхнею, але все працює добре. Не певен, що при такій малій вазі буде комфортно смажити м'ясо, але для цього у нас є пательня-гриль. А от для яєшні чи овочів - гарне придбання. І наприкінці про магазин: нарікань немає. Все чітко, швидко, як то має бути. Запаковано, крім заводського пакування, в окрему коробку і аж надмірно ретельно. В такій упаковці можна було і кришталь відправляти насипом. Респект і подяка за таку роботу в умовах війни!
- Переваги:
- Вартість, покриття, кришка в комплекті, вага, індукція.
- Недоліки:
- Вага.
- Даниил К***Відгук від покупця. Продавець: Berling official
Через месяц начало все прилипать к поверхности
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Berling official
Сковорода понравилась, выглядит крепкой и надёжной, тушить и жарить в ней хорошо. Не приглрант легко чистит я. Отправили быстро. Но товар был плохо упакован,
- Переваги:
- Глубокая. Вместительная,
- Ярош Т***Відгук від покупця. Продавець: Berling official
Ще не користувалась.