Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Килим Style 225 B 120x180

Оцінка користувачів 4.75/5
на основі 4 відгуки
  • Лариса
    Відгук від покупця. Продавець: Oriental Carpets. Розміри: 2.2 x 1.5. Основний колір: Коричнево-бежевий

Килим зi щільної тканини на зразок гобелену, не ковзає по плитці, дуже вдало вписався на кухнi. Дякую магазину та Розетцi за вдалу покупку!

Переваги:
    Чудовий килим
    • Продавець  Oriental Carpets

Щиро дякуємо за такий теплий та розгорнутий відгук. Ми дуже раді, що наш килим гарно доповнив інтер'єр кухні, а його практичність та гобеленова фактура перевершили ваші очікування. Дякуємо за довіру до нашого магазину та Rozetka! Зазирайте до нас знову, будемо раді допомогти з новими покупками

• Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: Oriental Carpets. Розміри: 0.9 x 0.6. Основний колір: Коричнево-бежевий

Клим дуже красивий і приємний на дотик!!! Я в захваті буду ще замовляти в спалю і на кухню, бо то краса! Дякую!

Переваги:
    Якість, ціна.
    Недоліки:
    Хочеться замовляти ще !!!
    • Продавець  Oriental Carpets

З поверненням! Дякую, що вибираєте нас знову. Ми дуже цінуємо таких постійних покупців. Нехай нові килимки у спальні та на кухні радують вас щодня!

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Oriental Carpets. Розміри: 1.2 x 0.75. Основний колір: Коричнево-бежевий

Отримала килимок, все ок..Гарний!!!продавця рекомендую..

Переваги:
    Качество
    • Продавець  Oriental Carpets

Дякуємо Вам за вибір нашого товару та високу оцінку!

• Олег

На жаль не такий яскравий як на фото, але за такі гроші підійде

Переваги:
    Легкий
    Недоліки:
    Якщо треба з ворсом, то його нема
    • Продавець  Oriental Carpets

Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок. Просимо звернути увагу, що в описі до данного товару зазначено, що цей килим є безворсовим виробом, що гарантує невибагливість в експлуатації та просте прибирання килиму.