ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

4/5
Оцінка користувачів 4/5
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Загалом чудовий мікрофон. Але через місяць часу перестав вмикатись.

• Продавець  Join Point

Добрий день! Нам шкода, що виникла така ситуація та Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою, команда Join Point.

• Аня А***

Дитина в захваті

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Анна! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.

• Валентина

Все працює. Дитина в захваті. Та і дорослі оцінили добре

Переваги:
    Гарний мікрофон
    Недоліки:
    Поки не знайшли
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Валентина! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Мікрофон купляла на подарунок дівчині-підлітку, вона була в захваті. Звук чудово відтворюється, голосно - сусіди будуть в захваті! Відправка швидка

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Ірина! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.

• Ксения К***
    Відгук від покупця. Продавець: MagiKa Tech. Колір: Чорний

Проблему вирішено

Получила микрофон. Отправили быстро, доехал в целости и сохранности. К сожалению, на этом плюсы заканчиваются. Микрофон зарядила полностью, но функция вокала перестаёт работать через пару мин после начала использования. Как колонка микрофон работает хорошо, но мне не нужна была колонка, хотя также есть момент, что она затихает ровно тогда же, когда функция микрофона перестаёт работать, не совсем выключается, а становится в 2-3 раза тише. О том, чтобы убирать вокал и оставлять минус даже и речи нет, он это не делает. Я пробовала абсолютно на разных саундтреках и на видео с ютуб, и с Эппл музыки. Когда я включала уже заготовленный минус и начинала петь в него для ребёнка, то через минуту музыка становилась тише намного, а микрофон переставал работать. Я написала дважды в магазин и я хотела бы вернуть товар.

Переваги:
    Быстрая доставка, доехал в целости.
    Недоліки:
    Не работает микрофон надлежащим образом.
    • Продавець  MagiKa Tech

Доброго дня, Ксенія! Наш менеджер вже звязалась з Вами для умов повернення товару. Робота функції фонограми корректно працює в залежності від якості треку: якщо процесор мікрофону відрізняє звукову доріжуку від голосової, він повністю очищає слова від треку, якщо ні, то тільки приглушає слова.

• Кондратова А***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Микрофон пришёл. Вроде хороший. Но в инструкции указано, что в комплекте идут 2 кабеля: usb charging cable и AUX/ recording cable. Но в комплекте второго кабеля нет. Есть только usb.
    Обнаружила это только когда начали разбираться с микрофоном. Как быть?

• Продавець  Join Point

Добрый день, к этому микрофону не нежен второй кабель, от одного он заряжается, а подключается через Bluetooth. Инструкция идет универсальная то есть, и к моделям что подключаться через 2-й кабель!

• Кондратова А***

Спасибо! ))) микрофон дочке очень понравился)

• Делигиоз М***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Спасибо за оперативную доставку и профессионализм менеджера! Вы как всегда на высоте!
    Про микрофон: Отличный звук и эффектный цвет. Легкий и безопасный, то что надо маленьким принцессам.
    Отличный подарок для дочки.
    Спасибо!

Переваги:
    хороший звук
    • Join P***

Добрый день, Мария! Благодарим Вас за отзыв! Всегда рады Вам в нашем интернет-магазине!

• Анастасія Ж***
    Продавець: Join Point

Товар відповідає опису

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Аннастасія! Дякуємо за відгук. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.