- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Обсяг пам'яті: 256 ГБ
Окрім того що в реєстраторів працює, і не має проблем не знаю що додати.
- ДіанаВідгук від покупця. Продавець: Vendedor. Обсяг пам'яті: 256 ГБ
Працює як слід
- Андрій Є***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Обсяг пам'яті: 512 ГБ
Все було добре , але через 1-2 місяці ( в моєму випадку приставка) просто перестала її бачити.Вставив її туди відразу як придбав і ні разу не виймав
- Назар Я***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Обсяг пам'яті: 256 ГБ
Все добре пряцює
- Переваги:
- Все
- Евген Б***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Обсяг пам'яті: 512 ГБ
Отличный накопитель. Работает с ноутбуком, фильмы, клипы и тд.
- Переваги:
- все
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Обсяг пам'яті: 512 ГБ
Чудовий накопичувач. Брав для відеореєстратора , все підійшло, працює стабільно
- Переваги:
- Приємна ціна, стабільна робота
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Vendedor. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Перекидав 14 ГБ зі старої карти дуууже довго
- Переваги:
- Об'єм пам'яті
- Недоліки:
- Повільна (як на мене)
- Артур Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
через год планшет просто перестал её видеть
Представник брендуДобрый день!
Уважаемый Артур! Приносим свои извинения за ваш негативный опыт использования нашей карты памяти. Мы понимаем ваше негодование: ситуация действительно крайне обидная.
Обратитесь, пожалуйста, в сервис по гарантии.
- Михайло С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Качество на должном уровне
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Не заслуговує і одної зірочки!
Нікому не раджу купувати Kingston, бо це вже третя картка, яка перестала відповідати.
Чоловік каже, що це збій контролера, який заблокував форматування, запис і стирання.
Колись славетний бренд штампує непотріб. Гарантією скористатися не зможу, бо на картці фото і відео з моєю дитиною.
Зараз купила картку іншого бренду і перенесла цінну для мене інформацію. Сумно, що ця картка так мене підвела.
Не купуйте Kingston, якщо не готові втратити свої гроші та інформацію!!- Переваги:
- Були колись, а тепер одні проблеми
- Недоліки:
- Третя картка цього бренду, яку можна викинути
Представник брендуДобрий день!
Шановна Олена! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої карти пам'ятi. Ми розумiємо ваше обурення: ситуацiя дiйсно вкрай прикра.
Найчастіше таке відбувається, коли пристрій, до якого встановлена карта, поводиться з нею некоректно: наприклад, USB карт-рідер від'єднується від ПК без процедури безпечного вилучення, або поганий контакт в слоті телефону (варіанти - пристрій не підтримує карти такого обсягу або був аварійно вимкнений). В такому випадку контролер карти блокує запис саме для того, щоби наявні на ній дані можна було би прочитати і перенести на інший пристрій. Якщо таку пошкоджену карту не заблокувати на запис - то наступні записи можуть знищити дані без можливості іх відновлення.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
Якщо усі три карти перестали працювати в одному і тому самому пристрої - варто звернутися в сервіс з цим пристроєм: не виключено, що він буде виводити з ладу і наступні карти теж. Три карти поспіль - це тривожний сигнал.
Якщо на карті є якась конфіденціальна інформація - напишіть, будь ласка, на [email protected], такі ситуації теж зазвичай вирішуються.
І на випадок, якщо наступна карта не заблокується, а просто перестане відповідати - завжди робіть резервні копії цінних даних на інших носіях.
- Стєкольщиков О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 512 ГБ
Через 3 місяці роботи перестала працювати, використовувалась не виймаючись суто в Steam deck
Представник брендуДобрий день!
Шановний Олександр! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої карти пам'ятi. Ми розумiємо ваше обурення: ситуацiя дiйсно вкрай прикра.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
Але бажано мати на увазі, що Steam deck доволі багато пише на карту, тому для неї бажано користуватись картами класу вище - Canvas Go! Plus.
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Через майже пів року почали глючити одна за одною... Стоять в камерах спостереження. Не форматуються, припідключенні до компютера як флешка не розпізнається...
Представник брендуДобрий день!
Шановний Микола! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої карти пам'ятi. Ми розумiємо ваше обурення: ситуацiя дiйсно вкрай прикра.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
Ала на майбутнє варто мати на увазі, що камери спостереження багато пишуть на карти пам'яті і доволі швидко вичерпують ресурс карт, не призначених для такого обсягу запису. Для камер випускається окрема серія карт, High Endurance, зі значно більшим ресурсом запису, наприклад - SDCE/64GB.
- Ярослав А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 512 ГБ
2 тижня як у сервісному центрі,ніяких дій
- Ярослав А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 512 ГБ
Перестала працювати через місяць,використав 2 раза по 2год
- Переваги:
- Недоліки:
- Швидко зламалося
Представник брендуДобрий день!
Шановний Ярослав! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої карти пам'ятi. Ми розумiємо ваше обурення: ситуацiя дiйсно вкрай прикра.
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Карточка умерла через 3 года, оформила на розетке возврат по гарантии, пока никто не звонил что бы подтвердить, видимо самой нужно набирать уточнять как вернуть...
- Переваги:
- Скорость
- Недоліки:
- Умерла через 3 года
Представник брендуДобрый день!
Уважаемая Светлана! Приносим свои извинения за ваш негативный опыт использования нашей карты памяти. Мы понимаем ваше негодование: ситуация действительно крайне обидная.
Проще всего обратиться в ближайшую точку выдачи "Розетки".
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Все норм
- ГеоргийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Приобрел данную карту памяти Kingston Canvas Select Plus microSDXC 128GB UHS-I U1 , и установил на Go pro, экшен камера установлена или на шлеме или на руле мото байка , все работает на отлично, пока полет нормальный.
- Переваги:
- спустя время - работает, рекомендую.
- Недоліки:
- пользуюсь с 01.09.23 пока никаких замечаний
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Все Ок.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Норм
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
свою функцію виконує
- Переваги:
- ціна, якість
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
Все чітко. Питань немає.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Записал данные, через время вообще ничем не определяется карта. Никому не советую данную карту.
- Переваги:
- Их нет
- Недоліки:
- Вообще не работает
Представник брендуДобрый день!
Уважаемый Максим! Приносим свои извинения за ваш негативный опыт использования нашей карты памяти. Мы понимаем ваше негодование: ситуация действительно крайне обидная.
Если карта не определяется в ПК через картридер - обратитесь, пожалуйста, в сервис по гарантии.
Вообще, такие случаи бывают при нарушении условий хранения карты (например, воздействие высокой температуры) или при извлечени карты без выполнения процедуры безопасного отключения.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 256 ГБ
Брал для своего смартфона Samsung A71, чтобы он на нее записывал фото, видео, и музыку всю свою я еще туда скинул, а основную память телефона освободил под приложения и файлы подкачки. Карточка памяти справляется хорошо, никаких нареканий нет, к фирме Кингстон доверие высокое, думаю никогда проблем с этой картой памяти не возникнет, поставил и забыл.
- Переваги:
- Качественный бренд – качественная память – стопроцентная защита от склерозов!))
- Недоліки:
- Пока не выявлено;
- Даниил Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Працюють добре. Перевірив часом.
- Бойчук О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Все супер
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Виконує свої функції добре
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Працює з липня в камері спостереження. Все добре.
- Переваги:
- Працює
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Все добре через час
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Використовую у відеореєстраторі,все добре працює.
- Євген Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Доброго часу доби!!!
Торгова марка як завжди на висоті!!!
Користуюсь нею все своє життя!
Така флешка вже не перша!
Купував цю марку постійно в різних місцях і містах,перший комп з hdd цієї марки досі працює,вже 18 років!
Ноутбук з ssd також цієї марки 9 років роботи!
Флешок 5 штук,різного об'єму,вже років 10 в роботі!!!
Все працює по цей день!!!
Записував,видаляв,перезаписував вже не пам'ятаю скільки разів!!!
Все на висоті!!!!
Дякую Rozetka за роботу!!!
Приємно працювати з вами!!!
Привітні люди працюють,з якими завжди приємно спілкуватись !!!!!
На будь-яке питання завжди дадуть коректну відповідь!!!
Молодці!!!!- Переваги:
- Якість,швидкість
- Недоліки:
- Жодного
- николай я***
Моя 13 років відробила і фініш !
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Через 7 місяців перестала працювати - жоден телефон чи пк її не бачить, дані втрачено
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
Щоби не втрачати дані в таких випадках (на жаль, таке буває з будь-якими носіями даних), дуже корисно налаштувати резервне копіювання на інший носій, тим паче, що в сучасних смартфонах копіювання в хмару - майже стандартна функція.- Дмитро Б***
Гарантия обычно 5 лет. Проблемы не вижу.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Працює
- Максим З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Користуюсь пару днів, все чудово, швидка передача, телефон працює швидко
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Придбанням задоволена )))