Відгуки покупців про Смарт-годинник Huawei Watch GT 3 Classic 46mm (JPT-B19) [65432]

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Артем С***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: Silver

Пока не пользовался, потому, что не знаю как. Коробка пришла вскрытой (целофан аккуратно снизу разрезан), в комплекте нет инструкции, гарантийки (на сайте розетка ее тоже нет), информации о безопасности. Стекло часов не было заклеено пленкой защитной (по идее должна быть). Но стекло чистое, без царапин. Как можно получить инструкцию и гарантийку?

Переваги:
    не в курсе
    Недоліки:
    не в курсе
    • Продавець  anytech

Доброго дня! Наразі портативна електроніка продається без інструкції у паперовому вигляді її можна завантажити на сайті виробника.

• Артем С***

Ок, поищу, а гарантийка?

• Дмитрий У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Steel. Колір ремінця: Silver

Отличные часики, не сожалею о покупке. Но!
    1. Дороговато.
    2. Отсутствует приложение для бесконтактной оплаты.
    3. Уровень кислорода в крови SpO2, измеряет некорректно, по сравнению с версией Watch Gt 2, но я думаю в обновлениях исправят!

Переваги:
    Дизайн, качество материалов, функциональность, плавность в работе.
    Недоліки:
    Стоимость, отсутствие приложения для бесконтактной оплаты.

• Сергій К***

В подарунок були досить непогані huawei freebuds 4i

Переваги:
    Неймовірний зовнішній вигляд, батарея, функціонал

• Святослав Ч***

5 даю авансом. Внешний вид, упаковка, подарок в виде наушников. Это твердая 5. Дизайн интерфейса тоже 5. Автономность - пушка. Выглядят на руке часики отлично.

Из минусов. Сырая операционка с обрезанным функционалом, но я надеюсь, что подтянут оплату, нормальную работу с уведомлениемя. Дополнят магазин приложениями.

В целом я очень доволен, так как я искал именно внешний вид, автономность и базовый функционал. Лучше вариантов под эти критерии не нашёл.

Переваги:
    Автономность!!! Внешний вид!!! Подарок!!! Быстродействие.
    Недоліки:
    Сырая начинка, нет оплаты. Мало приложений, но мне это и не было важно.

• Vlad S***

Прийшло повідомлення, що в наявності годинник стального кольору, я замовив а прийшов чорний і мені пропонували купити чорний за дорожче. Просто навіщо пропонувати те чого немає. За сам годинник нічого не можу сказати, бо так і не придбав який хотів. Магазину великий мінус

Недоліки:
    Халатність працівників розетка
  • Віталій Р***

двічі замовляв із сірі сталевим браслетом а приїзжали чорні з резиновим ремінцем. причому перший раз приїхали повністю запаковані то другий раз приїхали з відкритою коробкой. плюс в тому що була наложка і я не платив за доставку

Переваги:
    не оцінив
    Недоліки:
    працівникам розетки 1-