Відгуки покупців про Телевизор Kivi 32F710KB

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Наталия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Покупали папе на подарок.Все отлично

• Ігор А***

Це мій перший ЛЕД-телевізор, тому порівнювати ні з чим. Купував для перегляду ютубу. Зображення чудове, кольори насичені. Засвітів, темних зон, битих пікселів не знайшов. Інтерфейс практично не гальмує, але й не без цього. Те ж саме можно сказати й про пульт. Завдяки платформі Андроїд можна встановлювати різні додатки. Платними онлайн-кінотеатрами не користуюся, за помовчанням в телевізорі є з десяток безкоштовних каналів. Телевізором користуюсь по вай-фаю, тормозів і лагів жодного разу не було. Хотів одного разу подивитись заздалегідь завантажений на комп'ютер фільм в гарінй якості, але розміру флешки було недостатньо. Налаштував трансляцію фільму по DLNA - дуже рекомендую цю функцію. Єдине, що не сподобалося в моделі — якість збірки. Досить серйозні люфти в корпусі. Але для мене це не критично — поставив та забув.

Вважаю, що це достойна альтернатива телевізорам більш популярних брендів.

Переваги:
    якість зображення, ціна, багатофункціональність
    Недоліки:
    якість збірки

Шановний Ігор.
      Дякуємо за відгук. Раді знати, що Вам сподобався телевізор. Для оптимізації роботи системи рекомендовано перевірити наявність оновлень у розділі "Про пристрій" і завантажити актуальну версію, а також оновити усі системні додатки та оптимізувати інтерфейс, скривши з головного екрану додатки та розділи, якими не користуєтесь.
      Також, для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      Viber: посилання
      Технічні консультанти в онлайн-режимі зможуть відповісти на питання та допоможуть у їх вирішенні.

• Алена П***

Отлично все работает, никакого запаха , ничего такого нет.

Переваги:
    Все понравилось
  • Токич В***

Отличный телик все гуд 5

• Антон К***

1. Дизайн великолепен
    2. Изображение хорошо, но уступает Sony 2006 года
    3. Звук динамиков телевизора без басов и верхних частот, встроенный эквалайзер практически не помогает, на 3 с минусом
    4. С wifi работает нормально,
    5. Последнее оффициальнок обновление было в сентябре 2020 г.

Переваги:
    Хороший дизайн, удобный пульт
    Недоліки:
    Звук так себе, Экран можно и по лучше.

Шановний Вадим.
      Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про наш продукт.
      Для оптимізації роботи системи рекомендуємо перевірити наявність оновлень в розділі "Про пристрій" і завантажити актуальну версію, а також оновити усі системні додатки та оптимізувати інтерфейс ТВ. Якщо після цього проблема зберігається, зробіть скидання до заводських налаштувань або оновіть ПЗ з USB-накопичувача. Актуальну версію можна завантажити на сайті посилання
      Звертаємо Вашу увагу на те, що коректну роботу сторонніх додатків ми гарантувати не можемо.
      Також, для того щоб ми могли розібратися у питанні та допомогти із вирішенням, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      Viber: посилання
      При зверненні вкажіть, будь ласка, модель, серійний номер і версію ПЗ та детально опишіть ситуацію.

• Ростислав К***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Купив телевізор KIVI (модель 32F710KB), після 3-х годин користування на екрані з‘явилась чорна пляма. Спеціаліст зі служби підтримки порекомендував завантажити оновлення - не допомогло. Телевізор купував в якості подарунка.

Переваги:
    Не знайшов.
    Недоліки:
    Збірка, надійність

Шановний Ростислав.
      Для того щоб ми могли розібратися у питанні та допомогти із його вирішенням, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      Viber: посилання
      При зверненні вкажіть, будь ласка, дані телевізора і детально опишіть ситуацію.

• Павел Т***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Превосходное быстродействие и высочайшее качество изображения, никаких засветов или битых пикселей нет

• Денис К***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Около года в использовании, были мелкие недочёты, которые в принципе были исправлены обновлениями, на данный момент считаю, что вложение однозначно стоящее. За эти деньги в момент покупки ничего подобного с таким же качеством изображения я не нашел.

Переваги:
    Стоимость и качество, изображение и звук отличные, на андроиде
    Недоліки:
    Доволен, в работе показал себя хорошо

Доброго дня, Денисе.
      Дякуємо за відгук. Раді знати, що Вам сподобався наш продукт.
      Для коректної роботи системи рекомендовано регулярно оновлювати ПЗ і системні додатки.
      Якщо у Вас залишилися питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      Viber: посилання
      Технічні консультанти допоможуть налаштувати ТВ і дадуть відповідь на питання.

• Игорь П***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Не покупайте этот бренд. Дайте им уже обанкротится и исчезнуть. Смарт ТВ не работает полноценно с Google сервисами. Через пиратские программы. Обновления очень редкие. Смарт ТВ. Тв оказался не совсем смарт. Развод. Не покупайте этот бренд. Дайте им спокойно умереть.

Переваги:
    Картинка норм, а толку?
    Недоліки:
    Не работает с Гугл сервисами.

Доброго дня, Ігорю.
      Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про наш продукт. В даній моделі встановлено офіційний Android TV 9 з підтримкою сервісів Google. Що стосується роботи піратських програм, то звертаємо Вашу увагу, що коректну роботу сторонніх додатків ми гарантувати не можемо. Для того, щоб ми могли відповісти на Всі Ваші питання та допомогти, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      Viber: посилання
      При зверненні вкажіть модель телевізора, серійний номер, версію ПО і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти допоможуть налаштувати ТВ і дадуть відповіді на питання.

• Сергей С***

Игорь Петрович, у меня такое чувство что и в глаза вы не видели этот телик. Тут операционка стоит сертифицированая от гугла, все сервисы работают. Поэтому и купил себе, мне нужен был ютуб, плей маркет и нетфликс. Так что всё тут есть, а вам совет: перед тем как писать то хоть смотрите под каким товаром пишите, а то смешно читать.

• Дмитрий
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Долго выбирал недорогой, но максимально интересный бюджетный телевизор. По характеристикам всё более-менее хорошо, но в день покупки, примерно после часа использования, проявился дефект экрана (см. фото). На следующий день вернул товар. Раньше с продукцией этого производителя не сталкивался, но доверие сразу же пропало.

Переваги:
    FullHD экран, Smart TV, цена.
    Недоліки:
    Плохой контроль качества у данного производителя, либо плохое качество комплектующих.

Шановний Дмитро.
      Нам шкода, що у Вас склалася така ситуація і Ви повернули телевізор. Якщо у Вас залишилися питання про наш продукт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      Viber: посилання
      Сподіваємося, що зможемо відповісти на Ваші питання, і Ви розглянете телевізори KIVI при виборі телевізора наступного разу.

• Ростислав К***

В мене аналогічна проблема. Після 3-х годин користування з'явилась пляма, як на Вашому фото. Спеціаліст зі служби підтримки порекомендував скачати оновлення - не допомогло.

Шановний Ростислав.
      Viber: посилання
      При зверненні вкажіть, будь ласка, дані телевізора і детально опишіть ситуацію.

• Олександр
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Хороша картинка, пограйтесь в налаштуваннях, багато чого на авто стоїть.
    Звук плоский, низів і верхів майже немає. Для фільмів піде, музику слухати ні.
    Пару місяців назад можна було купити по знижках.
    Застарілий процесор і мало озу, важкі додатки по типу мегого туплять, дуже довго все думає.
    Проблем з флешкою немає, все читає та відкриває.

Дивлячись на те що це супер-дешман, і те що хороша картинка, то для фільмів з флешки/мегого і тд подивитись піде. (тим більше у конкурентів в цьому сегменті все гірше).

Переваги:
    Картинка
    Недоліки:
    Звук, процесор

Доброго дня, Олександре.
      Дякуємо Вам за відгук! У телевізорі є встановлені режими звучання, які дозволять скорегувати звучання ТВ до необхідного рівня, а також передбачені порти для підключення зовнішніх аудіосистем. 1 Гб ОЗП і 8 Гб вбудованої пам'яті достатньо для забезпечення коректної роботи усіх вбудованих функцій і додатків.

• Светлана У***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Пользуюсь пару месяцев, в целом всё устраивает.

Переваги:
    Хорошее изображение, звук, на андроиде, цена приятная
    Недоліки:
    Пока все хорошо
  • Виктор К***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Сегодня забрал с новой почты этот ТВ ,который приобрел в розетке . Настроил все без проблем,подключил к ПК (вместо манитора) начал тестировать видео и где-то через час использования появилась белая полоса в низу экрана и широкая (почти прозрачная с права) . Сам телевизор мне понравился но впечатления увы уже не те. Ладно бы там неделю, месяц или... , а тут и час не прошол, как начали вылазить косяки. Короче нет слов. Что теперь делать?

Переваги:
    Хороший смарт ТВ, мне понравился.
    Недоліки:
    Бракованный наверное попался
    • Костя

Думаю, теперь только через сервис нужно решать вопрос

Шановний Віктор.
      Нам шкода, що виникла така ситуація. Для вирішення питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      Viber: посилання
      При зверненні вкажіть, будь ласка, модель, серійний номер, версію ПЗ та детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти допоможуть у вирішенні проблеми і дадуть відповіді на питання.

• Інна З***

Ваше питання вирішилося? Тому що у нас така сама ситуація. Шкодую, що взяла цей телевізор…

• Максим
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Телевізор за цю ціну бомба.картинка чітка, яскрава без засвітів, пікселів не видно. Звук не поганий, присутній бас. Смарт Тв працює швидко, не глючить

Переваги:
    Якісна картинка і звук. Швидке смарт ТВ