- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший набір, все якісно, хлопці поділили по 2 шт і довольні. Крайній правий солдат інакший, ніж на фото (див. відгуки інших людей), але як на мене це некритично. Гарне співвідношення ціна/якість, особливо по знижці
- Andrew V***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вся зброя на місці, прикріплена скотчем, тому нічого не загубилось.
- Переваги:
- Є в наявності
- Недоліки:
- Ціна висока
Добрий день) Дякуємо за відгук!)
- Іра О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шановна розетка. Купувала неодноразово,і не було розчарувань. Але зараз забрала з відділення своє замовлення, і бачу що повторилась ситуація з коментарем нижче. Підміна солдатика,до того ж немає зброї,просто пусте місце. Неприємно максимально,і відпадає бажання знову щось купляти
- Недоліки:
- Розчарувалась
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго дня.
Неодноразово робили замовлення на Розетці і завжди були задоволені якістю товара, швидкою і якісною доставкою.
Але на цей раз були розчаровані заміною солдатика нової моделі на стару в даному наборі. Упаковка була всередині злегка надірваною,що відразу і не побачили в пункті видачі.
Велике прохання допомогти у вирішенні даної проблеми.- Переваги:
- Купуємо набори "Chap Mai" не перший раз. І завжди були задоволені.
- Недоліки:
- Зіпсоване свято і настрій у дитини.
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Алла Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитині набір сподобався, думала що всі герої будуть шарнірні але ні, та дитині це не заважає, ще просить набір цієї серії))
- Марисюк М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер фігурки) Якість хороша, все продумано до найдрібніших деталей. Синові 6.5 років дууже сподобались, грається щодня)
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитина задоволена!!!
Солдатики якісні! - Белявская Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Солдатики очень понравились, оказались намного лучше чем на фото! Ребёнок доволен)
- Переваги:
- Игрушки без запаха
- Надежда Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
К сожалению в заказе данный товар отсутствовал. и тк мы не составили сразу на месте акт(это был не единственный заказ, мы заказываем много и стоять проверять каждую деталь - нереально) - то - потеряли деньги. Очень плохо!
- Переваги:
- Очень плохо: запыли положить товар или украли
- Недоліки:
- Очень плохо: запыли положить товар или украли
Эксперт RozetkaДобрый день, Надежда Цибка! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся в ближайшее время. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Михаил М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный игровой набор. Соотношение цена-качество без замечаний. Ребёнок очень доволен! Подарок удался!
- Переваги:
- Качество изделия и детализация (реалистичность) бойцов
- Недоліки:
- Не найдены
- Михаил М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Набор превзошел ожидания. Радости ребёнка нет предела. Что ж теперь можно смело приобретать и другие наборы этой серии и фирмы. Соотношение цена-качество без замечаний. Рекомендую!
- Переваги:
- Качественный материал, достойная современная детализация бойцов.
- Недоліки:
- Отсутствуют
- МарияПродавець: Rozetka
Наборчик отличный,купила сыну.Был очень рад!Играет целыми днями,это его любимые игрушки.Качество отличное,цена замечательнок!
- Переваги:
- Хорошее качество и цена
- ДарьяПродавець: Rozetka
Прекрасный набор солдатиков по приятной цене. Так намного выгоднее покупать, чем поштучно. Да и интереса у ребенка будет намного больше. И занят он будет дольше, ведь это уже практически армия))) Рекомендую.
- Нина М***Продавець: Rozetka
Набор с солдатами очень крутой, наш ребенок в нереальном восторге. Этот бренд приобрели впервые,качество отличное,нареканий и претензий нет.играть интересно,можно докупить хоть целую армию.Рекомендую.