Відгуки покупців про Навушники Oppo Enco Buds W12 Blue (OFETI81_BLUE)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Звук та дизайн навушників чудесні, іноді не хочуть підключатися до телефону. Звук чистий не шиплять

• Рома С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Звук норм за эти деньги. Но через 7 месяцев стал через раз подключаться правый наушник.

Переваги:
    Звук за эти деньги норм.
  • Чококо
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

класні вуха для 2022 р. (покупка була у той рік)
    Звук непоганий, може десь є провали, але це вуха за 40$, так шо норм
    мікро не користувався

• Светлана К***

Навушники рекомендую!
    Звук супер!

Переваги:
    Все
  • Никита Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Хорошо работают как в паре так и по-отдельности. Звук нормальный

• Алёнка Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Користуюсь більше року і дуже задоволена покупкою. Тримаються у вусі чудово,не випадали навіть в спортзалі. Заряджаю раз на добу, якщо один навушник розрядився, то можна взяти інший. Якісний звук. Мені комфортніше з одним,тому користуюсь по черзі, так як мала дитина в мене. Можна користуватись без телефону: перемкнути музику чи фільм,прийняти або відхилити,покласти слухавку. Єдиний мінус ,це те що надто чутливий сенсор

Переваги:
    Ціна,якісний звук, повністю відповідають заявленим характеристикам
    Недоліки:
    Надто чутливий сенсор
  • Артур П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Не чекайте від навушників якогось надякісного звучання. Єдиний плюс - бездротові.

Переваги:
    Звучання на 6/10
    Недоліки:
    В 50% спроб під'єднання підключаються обидва навушники з 2-5 разу (здебільшого лише після повторних вкладання й виймання з кейсу). Проблема з самого початку експлуатації. Не рекомендую
      Представник бренду

Доброго дня! Шкода, що нам не вдалося задовольнити Ваші потреби. Якщо навушники працюють некоректно, радимо спробувати зробити скидання навушників до заводських налаштувань. Для цього вставте, будь ласка, навушники в кейс, при цьому кейс має бути відкритим, і натисніть на сенсорну поверхню на правому навушнику, поки три рази загориться червоним і погасне індикатор на кейсі. Тим чином, Ви зробите скидання до заводських налаштувань. Сподіваємось, Ваша проблема вирішиться найближчим часом. Гарного Вам дня!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

В цілому навушники працюють уже понад рік. Для бюджетного сегменту в цілому норм. Але є ряд нюансів пов'язаних з Bluetooth. По-перше, не завжди стабільне з'єднання і навушники починають через слово рипіти і підвисати зі звуком, що неможливо слухати, доводиться перепід'єднувати. По-друге, не завжди поміщення навушників у кейс їх відключає. Як наслідок доводиться тупо вимикати функцію Bluetooth на телефоні, щоб вони від'єдналися. По-третє, не завжди підключаються обидва навушники. Доводиться поміщати в кейс і діставати знову щоб перепідключити. Якось так. Якщо подібні проблеми для вас не перешкода, то можна брати. Звук звичайний, чистий, працюють довго. Але я для себе визначився, що потрібно шукати з більш якісним Bluetooth.

Переваги:
    Нормальні за звучанням, витривалі, досить довго тримають заряд
    Недоліки:
    Регулярні проблеми з Bluetooth з'єднанням
      Представник бренду

Доброго дня! Прикро, що Ви стикнулись з даними проблемами. Для налагодження роботи навушників радимо зробити скидання до заводських налаштувань.Вставте будь ласка навушники в кейс, кейс має бути відкритим, натисніть на сенсорну панель на правому навушнику і тримайте, поки три рази загориться червоним і потухне індикатор на кейсі. Таким чином, Ви зробите скидання до заводських налаштувань.

• Антон И***

Наушниками доволен

Переваги:
    Долго держит заряд, удобные.
  • Саболдаш М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Купил дочке , нравится звук и управление

Переваги:
    Хорошие
  • Приходько О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Очень классные, полный цикл в стиральной машине выдержали. Будут дешевле, возьму ещё.

Переваги:
    Хороший звук, хороший микрофон
  • Наталия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Сразу после покупки начали глючить, не подключались а потом и вовсе перестал работать правый наушник, до заводских настроек не сбрасуются. Прошу связаться для решения вопроса.

Недоліки:
    Перестал работать один наушник
    • Александр П***

Некто даже не связался

Представник бренду

Доброго дня! Прикро, що Ви стикнулись з даною проблемою. Зателефонуйте будь ласка нам на службу підтримки Орро для вирішення Вашого питання. Номер телефону вказано на офіційному сайті Орро Україна.

• Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Брала на подарунок чоловікові. Неймовірно задоволений

Переваги:
    Ціна, якість, колір. Гарно тримають заряд
    Недоліки:
    Часом погано чути співрозмовнику, коли в навушниках. І не можна одразу на телефон перемкнути дзвінок, хіба що блютуз вимикати щоб говорити не через навушники, а це час і незручність
  • Кристина

Очень огорчена, подарок испорчен

Переваги:
    Компактные
    Недоліки:
    Покупала наушники на подарок, но к сожалению оказались не рабочие. Заряжала сам кейс, после того как он полностью зарядился, достала наушники для подключения, но кейс сново стал светиться красным (зарядка была более 3 часов). С телефоном не сопрягается, до заводских настроек согласно инструкции они не скидываются, индикатор трижды красным не загорается.
      Представник бренду

Доброго дня! Прикро, що Ви стикнулись з даною ситуацією. Якщо скидання до заводських здійснити не вдалось, радимо надіслати навушники до авторизованого сервісного центру в м. Києві для гарантійного обслуговування. Адреси вказані на офіційному сайті oppo.com/ua у розділі Підтримка-Сервісний центр. Поштова адреса вказана у розділі door-to-door сервіс. Гарного Вам дня!

• Віта Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

взяла собі рік тому, тепер ще взяла чоловіку, все супер,

Переваги:
    ціна та якість
      Представник бренду

Раді, що виправдали Ваші сподівання. Дякуємо, що обираєте Орро. Гарного Вам дня!

• Ірина К***

Все чудово. Товар прийшов вчасно. Колір гарний і незвичний. Працюють добре

Представник бренду

Доброго дня! Раді, що виправдали Ваші сподівання. Дякуємо, що обираєте Орро. Гарного дня!

• Надежда Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Порадувала якість телефонних дзвінків. Можна лишити телефон і ходити по квартирі, розмовляти без перебоїв та нарікань. Достойно тримає заряд. Рекомендую.

Переваги:
    Якість звуку, батарея, зручність
    Недоліки:
    Можливо було в краще, якби вони були дещо мініатюрніші.
      Представник бренду

Доброго дня! Раді, що виправдали Ваші сподівання. Дякуємо, що обираєте Орро.

• Мар'яна

Це якийсь жах!
    Навушники мали бути ще вчора, якщо ви не можете вчасно доставити товар, то хоча б попереджайте
    Чат бот у вас просто щоб був, реакції 0!!!

Переваги:
    Поки не знайшла
    Недоліки:
    Робота підтримки
  • Константин Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Непогані навушники. За таку ціну так взагалі)
    Довго тримають заряд і швидко заряджаються

Переваги:
    Довго тримають заряд. Гучний звук при перегляді фільмів (навіть у метро). Є індикатор на кейсі, який показує чи заряджений достатньо (світиться зеленим, при низькому заряді червоним)
    Недоліки:
    Не дуже добре тримаються у вусі. На вулиці майже не чутно мене при розмові (зато шум машин чутно чудово). Інколи працює лише один (але якщо знову покласти в кейс і перепідкючити - все Ок)
  • Шевченко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Корисьуюсь уже майже рік, все круто!)

• Валерій В***

Хороший звук

• Анатолій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Як на мене, так це одні з найкращіх навушніків по співвідношенню ціна-якість. Єдине що, так це те, що не вистачає басів, з-за того, що часто не можу правильно засунути у вухо великі амбушюри, а середні вже замалі.

Переваги:
    Добрий мікрофон
    Недоліки:
    Жодна з 3 пар амбушюр не підходить за розміром.
  • Василь Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

спочатку все було добре. до першої розрядки. далі - звук: просто якесь булькання

• Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Покупал жене. Она всем довольна, подключились вообще без проблем, работают отлично. Выглядят в этой расцветке очень класно. Небольшие, их практически не видно в ушах, при этом функционал на уровне.

Переваги:
    Компактные, дизайн.
    Недоліки:
    Пока не обнаружено
  • Віктор К***

Неймовірні навушники
    Навіть не знаю що можна впихнути ще за таку ціну

Переваги:
    Налаштування дотиків та швидке з'єднання через додаток, автопідключення коли витягаєш другий навушник, тримають заряд довго
  • Фёдор Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Наушники неплохие, звук норм, но после покупки выяснилось, что шумодав работает только при звонке. И иногда "отваливается" блютуз, что неприятно при такой цене наушников

Переваги:
    Нормальный звук.
    Недоліки:
    Качество работы блютуз. Отсутствие шумоподавления при прослушивании музыки.
    • Николай Г***

Шумоподавление, это функция не наушников, а микрофона.

Представник бренду

Доброго дня! Шкода, що нам не вдалося задовольнити Ваші потреби. Так, дана модель обладнана функцією АІ глибокого шумоподалення під час дзвінків, що дає змогу чітко чути Вас співрозмовнику у шумних місцях. Якщо виникає проблема у Bluetooth-з'єднанні, радимо зробити скидання навушників до заводських налаштувань. Натисніть та утримуйте кнопку на правому навушнику. Поки індикатор тричі не загориться червоним. При цьому навушники повинні бути в коробці. Таким чином Ви проведете скидання до заводських налаштувань. Сподіваємось, Ваша проблема вирішиться. Гарного Вам дня!

• Станіслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Пользуюсь около недели: Наушники шикарные. Звук чистый, басс насыщенный. Первые мои наушники, для которых я не плясал с бубном при настройке эквалайзера :-)
    Единственный минус - комплектные амбишюры не подошли. Поставил с других наушников и теперь сидят как влитые.

Переваги:
    Звук, управление, время работы, игровой режим
    Недоліки:
    Стандартные амбишюры - либо наушники выпадают, либо неудобно сидят в ухе. Пробовал все размеры. (но это сугубо индивидуально, поэтому оценка в любом случае 5)
  • Евганий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Очень хорошие наушники, брал на подарок, очень понравились, заряд долгостойкий, очень громкие и очень хороший звук

Переваги:
    Дизайн, хороший звук, заряд
    Недоліки:
    Нету
  • Александр И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Мои первые такие наушники сравнивать могу лишу с НЕ вакуумными дешёвыми. Музыку не слушаю, в основном аудиокниги, какие то ролики.
    В ушной раковине держатся отлично, надо наловчиться вставлять, это не сложно. Подключаются автоматически после извлечения из тубуса и соответственно так же выключаются и ставят на паузу проигрыватель. Тубус скрепит, иногда используется мною как антистрес)). Батарея держит очень прилично, без зарядки в тубусе хватает надолго. Часа 3 слушал аудиокнигу на -30% села батарея.
    Звук меня устраивает, но сравнивать не с чем, да мне и не надо. При покупке меня интересовала цена, цена для меня была не целесообразна. Стоимость этих наушников меня устроила.
    Единственное проблема этих наушников при звонке, то что при ветре, возле оживленной дороги меня очень плохо слышно оппоненту, а я слышу все очень хорошо. Приходиться снимать или одевать капюшон, который до конца не помогает

Переваги:
    Цена, батарея, качество звука
    Недоліки:
    Плохое качество связи при звонке для оппонента на улице где шумно
  • Алена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Классные наушники, но отдельно искать шнур не удобно, рекомендую

Переваги:
    Звучание
    Недоліки:
    Нет зарядного шнура в комплекте
    • Руслана

Та сама думка! Купувала перед від‘їздом в дорогу! Була розчарована, коли вікрила комплект! При покупці про це не подумала навіть, що може бути без зарядного шнура! Довелось міняти плани, і знову тратити час на нову покупку!

• Євгеній Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Користуюсь вже декілька місяців. Я просто не очікував що навушники такого розміру і вартості можуть давати такий потужний бас і звучати так якісно і голосно. В мене до цих ОРРО було чімало різних безпровідних вакуумних гарнітур і деякі дорожчі (типу JBL) але всі вони звучали трішки гірше а деякі набагато гірше. Мені дуже сподобався звук але є нюанс під час дзвінка із "шумодавом", в деяких ситуаціях він приглушує сильно мікрофон і співрозмовник перепитує що я сказав... А в іншому вони просто "бомба".
    P.S. єдині навушники які сильніше "гупають" (грають бас - тобто низькі частоти) - це SONY WF-XB700, але вони при покупці ОРРО коштували дорожче, а баси тільки на 15-20 %

Переваги:
    Звук, якість, час роботи без зарядки, зручні...
    Недоліки:
    В кімнаті де є трохи ехо (наприклад туалет), читам де занадто шумно - шумодав блокує мікрофон під час телефонного дзвінка.
  • Салмин Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Покупал жене. Она довольна, все ок.

Переваги:
    Хорошие наушники
    Недоліки:
    Не замечено
  • Дэни
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Ну что же, дамы и господа, давайте я познакомлю вас с этой "гениальной" поделкой. Сражу скажу, я категорически не рекомендую иметь никаких дел с этой халтурой, ибо это есть квинтэссенция бездарных инженерных решений и тупых идей.
    Начнём с малого. Звук за свою цену крайне посредственный, и не слушайте тех, кто кричит "О БОЖЕ ДА ЗДЕСЬ ПРОСТО ФАНТАСТИЧЕСКИЕ БАСЫ". Нет здесь никаких басов и встроенных чудо-сабвуферов, и вы бы поняли это, если бы хоть раз прослушали наушники с настоящими басами.
    Второе. Сенсор и зона касания. Создалось такое ощущение, будто сенсорное покрытие приделали ВООБЩЕ ПО ВСЕЙ ПОВЕРХНОСТИ наушников, что выливается в фантомные касания. Иногда снимая один наушник, чтобы поговорить с человеком, я быаает, случайно занижаю громкость, включаю следующий либо предыдущий трэк, игровой режим, нейронную подсеть или торпеды на глубоководной подлодке. Ужасно неудобно, приходится класть снятый наушник в карман.
    Третье. Регулировка звука, встроенная в наушники... Зачем? Это жутко некомфортно из-за постоянных фантомных касаний. Лучше бы сделали максимальную громкость по дефолту, и дали возможность пользователям регулировать общую громкость с телефона.
    Ну и четвертое, вишенка на торте. Наушники НЕВОЗМОЖНО включить вручную. Т.е. вы понимаете, да? Их можно включить только достав их из кейса, и то, непонятно каким образом они включаются. Как бы вы не пытались сделать это без кейса (если он, например, разрядился), у вас не получится их включить. Будет работать либо один наушник, либо оба сдохнут.
    Из плюсов могу выделить разве что... Дизайн и белый цвет... Всё?
    За такую цену это крайне убогая вещь. Никому не советую.

• Дэни

P.S. За такую цену пожлобиться положить даже кабель для зарядки... Ну, ребят, это же дно))

• Дэни

Спустя время правый наушник полностью перестал работать. Браво, Oppo, лучшее качество

• Гость

А у кого-то и предыдущая ревизия живет годами и требует замены только из-за износа батареи)
      Конечно не будет супербасов, но если поиграться с эквалайзером, то можно заценить их преимущество над наушниками из этой же ценовой категории

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Не знаю проблема эта наушников или нет, но при воспроизведении видео на Youtube бывает пролагивает звук

Переваги:
    1. Хороший звук 2. Шумоизоляция 3. Крепко держатся в ушах
    Недоліки:
    1. Крышка чехла шатается влево-вправо, поскольку слабо зафиксирована
    • Константин С***

Что можете посоветовать за такие деньги достойнее за эту модель?

• Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Это мои вторые наушники фирмы OPPO, первые w11 и вторые на распаковке w12.
    Наушники чуть меньше размером от предыдущей версии, смотрите на видео.
    По качеству так же хороши как и предыдущая модель, существенной разницы в звуке не обнаружил. Звук кристально чистый, мясистый бас без перегруза.
    Проверил на двух телефонах сяоми, ноут 7 и ми8, полет нормальный, тестировал целый день на музыке и разговорах по телефону. В общем рекомендую к покупке.
    Розетка доставила заказ на следующий день, забирал из пункта выдачи розетка.

#мояраспаковка

Переваги:
    Лучшие в этой ценовой категории
    Недоліки:
    Пока не обнаружил
    • София

Здравствуйте, не могли бы вы подсказать, размер кейса у w11 и w12 одинаковый?

• Юлия

Підкажіть, будь ласка, розмір кейса однаковий? Не можу знайти чохол для w12.

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Все хорошее впечатление от наушников упирается в рассинхрон звука и видео на компьютере в 0,2+ секунды после всех использованных советов из интернета

• Володимир П***

На телефоне так же рассинхрон в 0,2 сек?

• Владислав К***

Так на всех блютуз наушниках задержка! В этой модели есть гейм режим, там вроде задержка делается минимальной.