- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Hi House. Обсяг/Об'єм: 26.2
- Продавець Hi House
Дякуємо за відгук. Це дуже важливо для нас. Приємного користування!
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Hi House. Обсяг/Об'єм: 24.5
Все чудово, товар відмінний.
- Продавець Hi House
Дякуємо за відгук! Гарного дня!
- Константин Я***Відгук від покупця. Продавець: Hi House. Обсяг/Об'єм: 24.5
Лёгкий, удобно смотреть остаток в баллоне. На АЗСках заправляют
- Виталий Ж***Відгук від покупця. Продавець: Hi House. Обсяг/Об'єм: 24.5
Досисть надійний балон, с стравлючем надлишкового тиску. Легкий в траспортуванні (мабуть підійде і для кмепінгу). Магазину окрема подяка, звязались, додатково укомплектували редуктором.
- Переваги:
- Легкий, комфортний в траспортуванні
- Недоліки:
- Мабудь таки ціна
- Продавець Hi House
Дякуємо за відгук! Нехай довго вам служить:)
- Константин П***Відгук від покупця. Продавець: Hi House. Обсяг/Об'єм: 12.7
Дуже крутий балон, але заправити його вдалось лише на 5 літрів. Працівник АЗК сказав що там може бути кисень (так їх перевіряють). Вам не завадило би прописати це, щоб люди не потрапляли в такі ісорії як я. По іншим моментам питань нема, товар дуже якісний.
- Продавець Hi House
Доброго дня Константин! Дякуємо за відгук!
Ви повинні були отпримати: 1 балон в коробці, паспорт и гарантійний талон. А у паспорті є вся інформація щодо єксплуатаціі та заправки балона. Якщо іі у вас немає, напишіть нам і ми з вами зв’яжемося.
- Мирослава Я***Відгук від покупця. Продавець: Hi House. Обсяг/Об'єм: 24.5
Все сподобалось, продавець відправив товар в день замовлення, є заповнений гарантійний талон. Дякую.
Дякуемо за відгук!
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: Hi House. Обсяг/Об'єм: 12.7
Товар якісний і повністю виправдовує сподівання.
Дякуємо Вам за відгук!)
- Максим П***Продавець: Hi House. Обсяг/Об'єм: 26.2
Отличный баллон и продавец
- Решетняк Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 26.2
Хороший балон. Отлично справляется со своими функциями.
- Переваги:
- Вес
- Недоліки:
Дякує за відгук! Легкого та безпечного користування!
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 24.5
Купив на заміну 50 літровому металевому балону, він легкий та зручно носити заправлений навіть однією рукою. Перед першою заправкою треба спустити повітря (в іншому магазині аналогічні балони були без тиску).
- Переваги:
- Легкий, зручні ручки
- Недоліки:
Дякуємо за ваш відгук! Бажаємо приємного та легкого користування
Ок
Дякуємо за відгук. Легкого користування!
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 26.2
Супер! Уже другий беру.
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Немає. Можливо з часом .
Дякуємо за відгук! Легкого використання!
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 12.7
Купили, доставили быстро, заправили, все работает. Учитывайте два важных момента
1. Спустить сначала воздух с баллона, открутить вентиль
2. При заправке если например баллон 12,7 л, заправляйте не больше 10 л, нельзя до полного.
В целом рекомендую баллон. Качество отличное. И главное безопасно в отличие от дешевых баллонов.- Переваги:
- Качество, безопасность, гарантия.
- Недоліки:
Дякуємо, що обрали нашу продукцію! Ми приділяємо особливу увагу якості та надійності, тому нам надзвичайно приємно отримати такий відгук. Бажаємо приємного користування!
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 12.7
легкий, надійний, якісний балон
- Переваги:
- вага
- Недоліки:
- ціна
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 24.5
Класний, якісний балон. А головне безпечний. Дуже задоволений!!
Дякуємо за відгук. Приємного використання.
- Михайло С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 24.5
Гарний та легкий балон, заправив на автозаправці згідно інструкції все ОК
- Переваги:
- Легкий та зручний
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 24.5
Купував разом з обігрівачем посиланняГазовий обігрівач з кисневим сенсором Heidenfeld Blueflame GH110
В обігрівачу редуктор на G.12 — тому була необхідність в прокладці.
Балон легкий та має бути безпечним.
Заправляв на ГАЗС, попередньо справивши повітря.
Задоволений- Переваги:
- Легка вага, безпека
Ок
- Михаил Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 26.2
Беру вже 2-й такий. Підходить і під походну газову плитку (у кого електро плита та світло відключають) і під обігрівач.
Єдине - може знадобитись перехідник - там потрібно дивитись посадкові місця "мама/папа". Такий придбати не проблема тут же на Розетці.- Переваги:
- Легкий, надійний. Інструкція (проста та зрозуміла) по використанню прям на балоні - реальний рІспєкт!
- Недоліки:
- Шукав, але не знайшов
- Геннадий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 26.2
Специалисты по заправке газовых балов очень высоко оценили качество изделия. Цитирую: это лучшее решение для применения в жилых помещениях.
- Переваги:
- Современные материалы, надежность и безопасность
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 24.5
- Тарас Б***
Я правильно розумію, Ви придбали цей балон + два товари, на які Ви даєте посилання, підключили все разом, і все працює без придбання додаткових компонентів? Нічого докупляти не потрібно більше? На скільки ПРИБЛИЗНО без перерви горіння вистачає такого балона з такою газовою плитою?
Дякуємо за відгук, Сергій! Приємного та безпечного користування.
- Сергій І***
Відповідь для Тарас Бондаренко. Так, все правильно, більше нічого не докупляв. Комплект, що я описав, повністю робочий та не потребує більше нічого для своєї роботи. Час роботи балона,- тут я вам не скажу, я брав його як резервний, а не для постійного використання. В інтернеті читав інфу, що родині з чотирьох людей( двоє дорослих та двоє дітей) для повного закриття питання по харчуванню, такого балону вистачає на місяць.
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 24.5
Балони прийшли без паспортів, повірки, обидва 2023 року виробництва
- Переваги:
- Жодна
- Недоліки:
- В опису
Доброго дня! Всі балони перед відправкою комплектуються паспортами, а при відправці на Розетку проходять подвійну перевірку на комплектацію. Тому не знаємо як могла статися така прикра ситуація, тож приносимо свої вибачення. Надайте будь ласка адресу для доставки, відправимо паспорти за наш рахунок. Що стосується атестації (повірки) - так як товар новий, дата атестації збігається з датою виробництва, відповідні позначки про це є на дужках балону так само як, атестаційна вага з вентилем/без вентиля та водовмістний об'єм, що вимірюється при проходженні атестації. Вісі ці дані видно на фото які ви додали. Балони, що виробляються у Європі априорі не можуть покинути склад без проходження атестації. Також щодо дати виробництва, дата виробництва ніяк не впливає на придатність балону так як термін придатності композитних балонів не обмежений, чого не можна сказати про металеві балони які можуть з часом іржавіти. Також хочемо нагадати, що ви отримуєте повну гарантію 5 років на балони HPC Research. Дякуємо за Ваш відгук!
- Владимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 26.2
Балон прийшов швидко та не ушкоджєний
- Переваги:
- Легкий та зручний
- Недоліки:
- Немае
Дякуємо за відгук! Приємного використання.
- Володимир З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 26.2
Чудовий балон. Береш до рук відчуття надійності, враження що гарантія 5 років не знадобиться. Легкий. Купував під газовий горн (довелося докупити ще редуктор).
- Коля ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 24.5
Очень хорошо, стильный, а самое главное лёгкий
- Переваги:
- Лёгкий
- Людмила І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 24.5
Задоволені , гарно та естетично виглядає. Заправили 20 літрів, працює) дякуємо!
Дякуємо за відгук! приємного та безпечного використання!
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 18.2
Балон легкий, полімер не буде іржавіти, а саме головне балон безпечний.
- Переваги:
- вага, сертифікат безпеки, не буде іржавіти
- Недоліки:
- ціна
Дякуємо за відгук. Приємного та безпечного використання!
- Андрій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 24.5
все відповідає технічним характеристикам.
- Переваги:
- Легкий, зручний
- Недоліки:
- не знайшов
Дякуємо за відгук! Приємного Вам користування!
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 26.2
Балон чудовий, але будьте готові, що ви можете отримати газовий балон не тої ємності.
- Назар П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 26.2
Користуюсь приблизно рік.
Все супер, проблем ніяких нема.
Працює з обігрівачем газовим.- Переваги:
- Легкий
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 24.5
Гарна якість, надійно упаковано, швидка доставка на відділеня "Розетка"
- Переваги:
- якість виготовлення, невелика вага, якісний латуний вентіль, надійність та безпека в експлуатації. Гарантія 5 років.
- Недоліки:
- завищена ціна продажу на ринку України. Не можливо в Україні знайти балони з евро вентілем G12, потрібно докуповувати перехідник з G4/G5 на G12.
- Игорь Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 12.7
Спасибо
- LAURA A***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 24.5
Балон сподобався, легкий, працює справно. Треба ще до нього шланг та редуктор.
Використовую декілька місяців на дачі. Дуже тішуся, що купила, бо світло вимикають, а я спокійно готую на газовій плиті. Рекомендую. - Цикалюк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 26.2
все як на фото ,має гарний вигляд,згідно параметрів то має бути безпечним ,відправили швидко ,доставка безкоштовна і це великий + на мій погляд,сам вентиль доволі добротний закручується і викручується чітко ,балон дуже легкий сам по собі ,але і заправлений під силу багатьом буде ,нам підійшов по розмірам, в кухню вмонтували без особливих проблем (на жаль газу природнього не маєм на дачі),місця багато не зайняв ,на разі свою функцію виконує,загалом задоволені ,але при всіх перевагах на мою думку ціна завищена ,це ж просто балон ,а не якийсь технічно-складний прилад чи диво інженерії
І чуть не забув ,купуйте до нього одразу шланг який рекомендується виробником(я так зрозумів що це шланги зі штуцерами під євростандарт) ,тому що я зіткнувся з тим що при бажанні купити у будь-якому магазині до нього шланг ,а вони там усі з різьбою на 1/2 дюйма то щоб ви знали він до нього не підійде потрібен буде ще латунний штуцер якого ніде немає в жодному магазині а лише в інтернеті замовляти тай ціна 550 грн за якусь маленьку футорку бо вона латунна і з лівою з різьбою,тому наголошую купуйте одразу шланг під нього де вже буде таке закінчення на ньому яке безпроблемно подружиться з балоном- Переваги:
- легкий, практичний, має гарний естетичний вигляд, безпечний
- Недоліки:
- як на мене ціна трошки завелика навіть з усіма перевагами
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 26.2
Якісний балон, але дорогий.
- Переваги:
- Якість, безпека, надійність.
- Недоліки:
- Вартість.