Відгуки покупців про Пелюшки гігієнічні Білосніжка Компактні 90см х 60см, 120 шт

Оцінка користувачів 4.51/5
на основі 1303 відгуки
  • Відгуки про товар продавця MedicalWorld
  • Микола Н***
    Відгук від покупця. Продавець: MedicalWorld. Розмір: 40x60. Кількість в упаковці: 120

Підстилаю собаці, шоб вночі якшо прижме не терпів. Собака мала, шпіц. Для бульдога і більше не піде.

• Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: MedicalWorld. Розмір: 40x60. Кількість в упаковці: 30

Дуже чудові пелюшки

Переваги:
    Супер поглинаючі
  • Алла Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: MedicalWorld. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 120

Беру для цуценяти, зручні, не протікають, достатньо великі, щоб собака не "промахувався"))

Переваги:
    Виконують свою роботу
    Недоліки:
    Не бачу
  • Dasha S***

Купила ці пелюшки для свого цуценяти, і вони чудово себе показали. Розмір підходить для маленької собаки, вбирають добре, і в упаковці їх багато, що дуже зручно. Тепер вдома завжди чисто, а собака швидко привчається до свого місця. Рекомендую!

• Ольга Р***

Сподобався

• Елена Р***

Гарні! Не протікають.

• Наталя Б***

Незадоволенна якістю зовсім! З них сиплеться наповнення тільки витягуєш з упакування, не говорю вже під час використання

Переваги:
    Недоліки:
    Сипляться, розшаровуються
    • Продавець  MedicalWorld

Доброго дня. Дякуємо за придбану продукцію. Пелюшки даного виробника вважаються непоганої якості, можлива відмінність полягає у застосуванні їх. Призначення саме цих пелюшок - ветеринарія і використовуються длядля невеликих тваринок, зі своїми обов'язками справляються добре. До цього жодної скарги не було.

• Алла К***

Гарні пелюшки
    Ціна відповідає якості

Дякуємо за схвальний відгук

• Елена С***

Товар використовую та замовляю вже давно. Дуже подобається для догляду за собакою

Дякуємо за схвальний відгук

• Дмитрий В***

Брав для чіхуахуа. Пелюшки просто чудові. Поглинають добре,не протікають.

Переваги:
    Гарно поглинають і ціна чудова.
    • Продавець  MedicalWorld

Дякуємо за замовлення. Вдалих покупок.

• Ксения Т***

Качество хорошее.

• Кристина Н***

Все супер, вже майже 2 роки купляю пелюшки у цього продавця для свого песика. Якість і ціна шикарні, 1 пелюшки для мопса вистачає на день, при тому що вона у мене може або взагалі не вийти або бути на вигулі 1 раз в день. Запахи не дуже поглинає, але не протікає, висихає швидко. Різниці між якістю пелюшок для песиків і цих не побачила, а от у ціні різниця суттєва, тому буду і далі купляти ці)

Переваги:
    ціна, якість
    Недоліки:
    запах може не сильно поглинатись
  • Людмила Б***

Пользуюсь давно. Очень нравится. Беру для Йорка мини.

• Светлана М***

Постійно замовляю, ціна,якість та кількість цілком влаштовує. Зі своєю задачею справляються.

Переваги:
    Чудові
  • Наталя І***

Завжди такі беру. Все добре упаковано. Продавця рекомендую.

• Ясельная И***

Очень хорошие пеленки, покупаю только эти, как то раз купила другие потому как в продаже не было " Белоснежки", и это был совсем другой компот. Рекомендую на все

• Олексій

Беремо для собачки. За таку ціну - найкращий варіант

Переваги:
    якістью задоволені. вологу вбираэ добре.
  • ДИМАСЯ Ш***

Отличное сочетание цены и качества.

• Наталия К***

Переваги:
    Зручний розмір
    Недоліки:
    Не має
  • Дана К***
    Відгук від покупця. Продавець: MedicalWorld. Розмір: 60x60. Кількість в упаковці: 120

Спасибо, все супер. И отдельное спасибо за то что отправили наложкой. Буду у вас еще брать пеленки для своих животных!

• Інна К***

Вбирають непогано, але дуже тоненькі, звичайні Білосніжка кращі

• Алекс А***

Покупаю шпицу третий год. Самые топовые пеленки. Некоторые пеленки чем то ее привлекают из за чего пеленку чаше всего приходится собирать по всей квартире. Но эти одни из немногих которые собака по назначению использует. Также конкретно здесь покупал по самой низкой цене и с доставкой на точку вывоза, а не в НП по конским тарифам. Рекомендую. Единственное что взбесило - предоплата. Было бы похожее предложение, пусть чуть дороже, принципиально не покупал бы. Что за каменно-угольный век?

• Богдан Ч***

Все чудово.
    Пелючки як пелюшки, але саме опрацювання замовлення здійснили швидко - здійснив замовлення 18.04.2022 , а 19.04.2022 вже отримав.
    Дякую

Переваги:
    Швидко опрацювали замовлення
  • Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 120. Колір: Білий з блакитним

Гарний варіант для повсякденного використання , товар надійшов в короткий термін

Переваги:
    Добре тримає водогу

Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання.

• Надія Г***

Супер пелюшки. Беру постійно

Переваги:
    Якість, ціна

• Яна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий з блакитним

Класні пелюшки, гарної якості . Беремо не вперше

• Микола Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60. Кількість в упаковці: 120. Колір: Білий з блакитним

беру своємус собаці, все гарно вбираються,
    скрутив викинув

Переваги:
    ціна, розмір, якість, одноразовість

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий з блакитним

розмір відповідає заявленому

• Ярослав А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60. Кількість в упаковці: 120. Колір: Білий з блакитним

Беру для своєї киці, чудово впитують рідіну, а також нейтралізують запах.
    Пелюшки заповнені гелем, навідміну від інших пелюшок, що вставляють всередину вату, яка може крапати

Переваги:
    Чудово впитують рідину

• Ольга К***

Добре поглинають та не протікають

Переваги:
    Не протікають

• Алексей К***

Чудовий виріб.

Переваги:
    Хороше і адекватне співвідношення "ціна/якість". Швидка діставка.
    Недоліки:
    Не помітив

• Ніна М***

Все чудово

• Игорь К***

низька якість, після витирання залишають ковтунці

Недоліки:
    після витирання залишають ковтунці

Добрий день!
      Нам дуже жаль, що ваш досвід використання нашої продукції має негативний характер. Просимо обов'язково звернутися з цього питання до виробника за вказаними на пакуванні контактах для проведення обміну пелюшок. Обробка запитів здійснюється у робочий час: з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00. Ваше звернення буде розглянуто у зазначений період. Вдячні за розуміння!

• Ірина С***

Купила велику упаковку для малої дитини. Поки малий борсався ніжками пів пелюшки у вигляді піску попала на нього. Жах!
    До того ж, за цей товар не можна розрахуватися карткою 7000 на дитину, хоч в оголошенні пише протилежне

Переваги:
    Недоліки:
    Сиплеться, погано вбирає

• Марина Г***

Всё отлично

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий з блакитним

Все чудово