Картка Rozetka

Відгуки покупців про Комплект швидкої зарядки для Apple iPhone Зарядний пристрій USB-C 20W Кабель зарядки Type-C to Lightning

Оцінка користувачів 3.71/5
  • Олена Г***

Добре все

Переваги:
    Все добре
    • Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Ілона К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Зарядка перестала працювати , але зовсім нова , місяць лише попроацювала

• Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - зв'яжіться з нами через особисті по замовленню - ми допоможемо вирішити питання.

• Аріна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Зарядка стала погано працювати, відʼєднується від айфона.

Недоліки:
    Відʼєднується він телефону
    • Продавець  kostor

Добрий день, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, на товар гарантія 3 місяці, зверніться до нас і ми вам допоможемо

• Аріна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Отримала зарядку, все супер справді швидко заряджає, але блок нагрівається. Це нормально, чи ні?

Переваги:
    Швидко заряджає телефон
    Недоліки:
    Нагрівається блок
    • Продавець  kostor

Велике спасибі за ваш позитивний відгук! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо вам знову! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Елена Р***

Все супер, дякую

• Продавець  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Купував у червні 2023. Одразу 2 шт (собі та дружині). Бонусом був день народження Розетки (222 грн/шт). Може мені й пощастило, тому що працює і зараз без нарікань. Не гріється. Шнур Type C - Lightning добрий, досі цілий, з урахуванням постійних командировок та перемиканнями між зарядкою та Powerbank.
    До того як писати цей коментар, подзвонив друзям, які теж придбали цю зарядку за таку ж смішну ціну.
    Загалом 5 друзів + мої 2 = 7 зарядок. Усі працюють, всі шнури ціли.
    Тому, оцінка як у коньяка п'ятирічної витримки.

Переваги:
    Виконує свої функції. Type C - Lightning
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  kostor

Добрий день, Шановний Юрій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Юлия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Перестало працювати через пів року(((

• Алина К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Цена супер! Спасибо Розетке что как всегда все быстро доставили.
    Качественный блочек, быстро заряд идет!

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Магазин зробив заміну товару , все працює , відкриті до діалогу менеджери !

Швидко зробили заміну блоку

Перестав працювати блок через 3 міс користування

• Продавець  Ovollovo

Шановна Валерія. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете звернутися до сервісної підтримки і вони вам допоможуть з обміном на новий товар.

• Валерія К***

Звернулась до сервісного центру зробили заміну блоку, швидко відправили, отримала на наступний день, дуже дякую за обслуговування

• Продавець  Ovollovo

Валерія, ми раді що що вам все сподобалося. Ви також завжди можете звертатися у разі проблеми з товаром на сервісну підтримку і ми все швидко вирішимо.

• Елена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Хорошая и качественно собранная зарядка! Быстро позволит заряжать гаджеты Эпл)

• Валерия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Все отлично, кабель и адаптер в комплекте хорошо заряжают телефон

• Анжеліка П***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Останні кілька тижнів губився контакт із зарядкою. З телефоном все добре, гніздо в порядку, але саме коли підключаю телефон до мережі немає жодного сигналу, зарядка не йшла. Доводилося перепідключати телефон до зарядного пристрою кілька разів, поки той не почав заражатися. Вкотре виймаючи зарядний пристрій з розетки, вийняв пластик, а сама електронна схема залишилася зовні.

• Продавець  Ovollovo

Шановна Анжеліка. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший товар або повернути його. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Марк В***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Длинный кабель и мощный блочек, спасибо!

• Алина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Многие знакомые использовали такой блочек, тк он быстрее. Я тоже решила перейти и очень рада, заряд телефона происходит гораздо быстрее

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Взяла маме такую зарядку, теперь ее телефон будет заряжаться в 2 раза быстрее)

• Любовь К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Взяла по акционное цене комплект, супер
    Берите пока есть в наличии, телефон в 3 раза быстрее заряжаться будет!

• Виктор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Перестал работать через 1.5 месяца. Телефон просто не реагирует на зарядку от слова совсем. В то же время обычная зарядка работает нормально

Переваги:
    Заряжает быстро
    Недоліки:
    Перестал работать
    • Продавець  Ovollovo

Шановний Віктор. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Серик М***

Проблему вирішено

Пропрацювала менше місяця, перестала заряджати ( перегрівається блок ). Продавець замінив але знову теж саме. Зарядний кабель поки що працює.

• Продавець  Ovollovo

Шановний Максим. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший товар або повернути його. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Кирилл Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Хороший комплект, классно что отдельно блочне от кабеля. Благодарю!

• Богдан М***

Проблему вирішено

Згоріла при першому ввімкненні - повезло що проводка не погоріла (благо в мене хороша проводка і запобіжники). Таке впаження наче це просто якийсь китайський муляж зарядки.

Переваги:
    Знижка
    Недоліки:
    Згоріла при першому ввімкненні
    • Продавець  My Yellow

Шановн Богдан. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Богдан М***

Так я вже звернувся і до вас і в розетку тоді ж коли робив відгук - чекаю.

• Даша

Блок пропрацював менше місяця

Недоліки:
    Довговічністю не похизується
    • Продавець  My Yellow

Шановна Даша. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Зарядка как зарядка, интересно, сколько проработает.

Переваги:
    Не греется, быстро заряжает
    Недоліки:
    Пока нет
  • Алена Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Быстрая доставка, товар соответствует описанию!

• Николай Н***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Отличная, очень быстрая, тайп си делает свое дело))

• Анна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Взяла, потому что посоветовал знакомый и так оно и есть, зарядка быстрее чем стандартная, не греется, заряжает на порядок быстрее, вообще топ!

• Евгений К***

Відмінний комплект .

Переваги:
    Швидка доставка )