- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Добре все
- Переваги:
- Все добре
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Ілона К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Зарядка перестала працювати , але зовсім нова , місяць лише попроацювала
- Продавець kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - зв'яжіться з нами через особисті по замовленню - ми допоможемо вирішити питання.
- Аріна Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Зарядка стала погано працювати, відʼєднується від айфона.
- Недоліки:
- Відʼєднується він телефону
- Продавець kostor
Добрий день, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, на товар гарантія 3 місяці, зверніться до нас і ми вам допоможемо
- Аріна Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Отримала зарядку, все супер справді швидко заряджає, але блок нагрівається. Це нормально, чи ні?
- Переваги:
- Швидко заряджає телефон
- Недоліки:
- Нагрівається блок
- Продавець kostor
Велике спасибі за ваш позитивний відгук! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо вам знову! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все супер, дякую
- Продавець kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Купував у червні 2023. Одразу 2 шт (собі та дружині). Бонусом був день народження Розетки (222 грн/шт). Може мені й пощастило, тому що працює і зараз без нарікань. Не гріється. Шнур Type C - Lightning добрий, досі цілий, з урахуванням постійних командировок та перемиканнями між зарядкою та Powerbank.
До того як писати цей коментар, подзвонив друзям, які теж придбали цю зарядку за таку ж смішну ціну.
Загалом 5 друзів + мої 2 = 7 зарядок. Усі працюють, всі шнури ціли.
Тому, оцінка як у коньяка п'ятирічної витримки.- Переваги:
- Виконує свої функції. Type C - Lightning
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець kostor
Добрий день, Шановний Юрій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Перестало працювати через пів року(((
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Цена супер! Спасибо Розетке что как всегда все быстро доставили.
Качественный блочек, быстро заряд идет! - АнастасияВідгук від покупця. Продавець: kostor
Магазин зробив заміну товару , все працює , відкриті до діалогу менеджери !
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Швидко зробили заміну блоку
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Перестав працювати блок через 3 міс користування
- Продавець Ovollovo
Шановна Валерія. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете звернутися до сервісної підтримки і вони вам допоможуть з обміном на новий товар.
- Валерія К***
Звернулась до сервісного центру зробили заміну блоку, швидко відправили, отримала на наступний день, дуже дякую за обслуговування
- Продавець Ovollovo
Валерія, ми раді що що вам все сподобалося. Ви також завжди можете звертатися у разі проблеми з товаром на сервісну підтримку і ми все швидко вирішимо.
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Хорошая и качественно собранная зарядка! Быстро позволит заряжать гаджеты Эпл)
- Валерия Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все отлично, кабель и адаптер в комплекте хорошо заряжают телефон
- Анжеліка П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Останні кілька тижнів губився контакт із зарядкою. З телефоном все добре, гніздо в порядку, але саме коли підключаю телефон до мережі немає жодного сигналу, зарядка не йшла. Доводилося перепідключати телефон до зарядного пристрою кілька разів, поки той не почав заражатися. Вкотре виймаючи зарядний пристрій з розетки, вийняв пластик, а сама електронна схема залишилася зовні.
- Продавець Ovollovo
Шановна Анжеліка. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший товар або повернути його. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.
- Марк В***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Длинный кабель и мощный блочек, спасибо!
- Алина Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Многие знакомые использовали такой блочек, тк он быстрее. Я тоже решила перейти и очень рада, заряд телефона происходит гораздо быстрее
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Взяла маме такую зарядку, теперь ее телефон будет заряжаться в 2 раза быстрее)
- Любовь К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Взяла по акционное цене комплект, супер
Берите пока есть в наличии, телефон в 3 раза быстрее заряжаться будет! - Виктор Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Перестал работать через 1.5 месяца. Телефон просто не реагирует на зарядку от слова совсем. В то же время обычная зарядка работает нормально
- Переваги:
- Заряжает быстро
- Недоліки:
- Перестал работать
- Продавець Ovollovo
Шановний Віктор. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.
- Серик М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Проблему вирішено
Пропрацювала менше місяця, перестала заряджати ( перегрівається блок ). Продавець замінив але знову теж саме. Зарядний кабель поки що працює.
- Продавець Ovollovo
Шановний Максим. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший товар або повернути його. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.
- Кирилл Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Хороший комплект, классно что отдельно блочне от кабеля. Благодарю!
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Проблему вирішено
Згоріла при першому ввімкненні - повезло що проводка не погоріла (благо в мене хороша проводка і запобіжники). Таке впаження наче це просто якийсь китайський муляж зарядки.
- Переваги:
- Знижка
- Недоліки:
- Згоріла при першому ввімкненні
- Продавець My Yellow
Шановн Богдан. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.
- Богдан М***
Так я вже звернувся і до вас і в розетку тоді ж коли робив відгук - чекаю.
- ДашаВідгук від покупця. Продавець: kostor
Блок пропрацював менше місяця
- Недоліки:
- Довговічністю не похизується
- Продавець My Yellow
Шановна Даша. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: kostor
Зарядка как зарядка, интересно, сколько проработает.
- Переваги:
- Не греется, быстро заряжает
- Недоліки:
- Пока нет
- Алена Ф***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Быстрая доставка, товар соответствует описанию!
- Николай Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Отличная, очень быстрая, тайп си делает свое дело))
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Взяла, потому что посоветовал знакомый и так оно и есть, зарядка быстрее чем стандартная, не греется, заряжает на порядок быстрее, вообще топ!
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Відмінний комплект .
- Переваги:
- Швидка доставка )