- Шелест В***Відгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Брал себе для качания пресса. Все суппер. Я очень доволен. Держут отлично. Крючки прочные. Стоят своих денег.Рекомендую.
- Переваги:
- Достаточно прочные.
- Недоліки:
- Не нашел
- Продавець GVT Boots
Дякуємо, бажаємо приємних тренувань!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Надійні, якісні. Дякую
Дякуємо, приємних тренувань
- Ігор Ж***Відгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Досить якісні черевики. Надійно та зручно кріпляться…
- Переваги:
- Дизайн, надійність
- Недоліки:
- Не знайшов
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Міцні та надійні, ногу фіксують чітко.
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: GVT Boots
У мене до цього були вже гравітаціні черевики, але на 2 ременях. Тож їх було набагато довше одягати. І в них вісити було боляче, були не дуже м'які вкладки. Ці ж черевики раз і застібнув. Дуже швидко.
На нозі сидять зручно. Спочатку сильно стискало ногу, але з часом м'яка частина стиснулася трохи, тож зараз дуже комфортно.
Однозначно рекомендую.- Переваги:
- Якісь, швидко знімаються, одягаються
- МакарВідгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Задоволений
Надійні та зручні гравітаційні черевики- Переваги:
- Гарно розвантажують спину, зручно тренувати мʼязи пресу.
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Ботинки классные! В отличии от тех, что у меня были до этого, у этих ботинок больший крюк, налазит на широкий турник. И их легко одевать и снимать, что тоже плюс.
- Переваги:
- Большой клюк, удобный замок
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Дуже якісні!!!
- Переваги:
- Тримають вагу
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Хороші звичайні гравітаційні черевики
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Замовляла хлопцеві на подарунок - залишився задоволений. Черевики зручні, допомагать полегшити хронічний біль у спині
- Переваги:
- Якісні та надійні черевики
- Недоліки:
- Не виявили
- Микола В***Відгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Хороші черевики свою функцію виконують
- Артем Л***Відгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Одягати швидко , приїхало теж будемо тестити
- Переваги:
- Швидко , якісно
- Недоліки:
- Поки не має
- Артем Л***Відгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Дуже гарна річ! Відкрила для мене нові можливості та відчуття! Всім рекомендую!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Якісні і надійно зроблені черевики. При замовленні дали поради по використанню. Швидко звʼязалися і відправили. Після першого ж використання зняли біль у спині - як на світ народився. Щиро вдячний виробнику і продавцю!
- Переваги:
- Міцні
- Недоліки:
- Не виявив
- Володимир Х***Відгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Гарна якість
- Михайло Ш***Відгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Враження чудові. Вже після першого використання відчув легкість в попереку і відчуття болю трошки відійшли. Після заняття 3-4 вже можу спати без болі в попереку Щоправда перші 2 тренування був сильний дискомфорт при висі, але це було очікувано) Я не пожалів, що придбав цей товар))
- Переваги:
- Виконують свою функцію. Товар зроблений якісно
- Юрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Все оперативно, забрав, протестував. Повністю задоволений, завіси добротні, як і сам замок. Дякую)
- Переваги:
- Якісно зроблено
- Недоліки:
- В кого більша нога, можуть тиснути
- Валерия Х***Відгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Дуже корисна річ, яка значно допомагає боротися із болючими відчуттями у спині та зняти втому після робочого дня , також можна виправити поставу завдяки регулярним тренуванням, про всі переваги черевик переконалася на власному досвіді.
- Юрий В***Відгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Гарні кажани, те що треба
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: GVT Boots
Дуже класні черевики, важкі і надійні. Вже встигла повисіти, відчуття розслаблення дуже приємне, після робочого дня за комп'ютером нічого краще не придумаєш. Спробувала качати прес - вогонь, але на довго мене не вистачило. Товар як на фото.
- Юрій Ю***Продавець: GVT Boots
Я вважаю, що запобіжник який тут є абсолютно зайвий в тому виді в якому він є і можна було брати без нього. В мене один з них зламався ще до використання якби, тільки для примірки одягнув і запобіжник полетів. Але є місце на другий, в його якості вставити простий цвях щоб застібка не розкрилась і це місце є і в М1, судячи з фото
- Переваги:
- класні
- Недоліки:
- запобіжник зламався ще до використання
- Продавець GVT Boots
Вітаю!
Запобіжник є в якості страховки хоча ,ще не було жодного випадку ,щоб застібка цього типу розстебнулася без запобіжника.