- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
довго тримають заряд,звук за свої гроші огонь
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Навушники бомба! Звук як у SONY.
- Переваги:
- Чудово чути високі та нижньочистотні баси. Тримайте довго заряд як самі навушники так і сам зарядний блок.
- Недоліки:
- Поки немає! :)
- Прядка В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
За такую сумму звук и качество зборки кайф звук приятный, громкость достаточная, пассивное шумодав неплох
- Переваги:
- Звук, зборка, дизайн, посадка
- Недоліки:
- пока не нашёл
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Одні з найкращих навушників що мав з такого типу.
У вухах не відчуваються. Можна бігати, стрибати - сидять міцно і жодного разу за майже рік не випади з вуха.
На вухо не тиснуть, працюю в них по 6 годин - жодного дискомфорту.
Звучання потужне, глибоке, всеосяжне, за умови особистого налаштування еквалайзера у додадку для цих навушників. Бо з коробки звук середній і не має якоїсь вираженості.
Додаток приємний, інтуїтивний і має купу налаштувань.
За умови користування навушниками годину на день, з повною зарядкою кейса і навушників - заряджати їх потрібно раз на тиждень.
Звук при дзвінках дуже добрий, нарікань у тих кому дзвонив жодного разу не було.
Рекомендую!- Переваги:
- За свої гроші краще точно не знайдете.
- Недоліки:
- За майже рік я не знайшов у них мінусів
- Гнідець Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Навушники для прослуховування музики впринципі то хороші за свої кошти, але не пройшло і пів року як перестав працювати правий навушник, таке враження що тупо не заряджається( обідно
- Віталій Г***
Добро дня, як вирішили проблему? В мене перестав працювати лівий
- Віталій
Така з проблема. Глючить праве вухо. То не підключається,то відвалюється. І жодної допомоги від СЦ чи техпідтримки
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
гарна гарнітура ві sony ,звук на висоті.
- Переваги:
- ціна та якість від sony!
- Недоліки:
- в моделі wf c 500 мікрофон храмає,погано чути співрозмовнику
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Замовлення отримав вчора ввечері. Согодні встановив додаток, навушники під’єднались без проблем, кнопка керування працює, а звуку з правого навушника немає.
- Переваги:
- не маю можливості оцінити
- Недоліки:
- не працює правий навушник
- Віталій Л***
Така ж проблема з додатком.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Ідеально сіли у мої великі вуха. Чудовий звук.
- Переваги:
- Звук. Зручні.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дуже цікавий збіг, навушники здохли рівно як закінчилася гарантія, чесно очікував що за свою ціну проживуть подовше... Один раз вже здавав з дефектом "не заряджається" і мені їх повернули зі словами "дефектів нема" але після цього вони запрацювали, магія якась.
- Переваги:
- Магічні навушники, самі ремонтуються, самі ламаються, знають коли закінчиться гарантія. Якщо серйозно мені сподобався звук та автономність.
- Недоліки:
- Прожили рік
- Андрей Т***
У Сони все наушники дохнут сразу по окончании гарантийного срока. Проверено неоднократно
- Макс
Андрюша, а почему я пропользовался 3 года WF-1000XM3, успешно их продал, и уже более 2 лет пользуюсь WF-1000XM4? Может не стоит от некачественных наушников ждать надёжности флагмана?
- Андрей
Макс, почитай о "надёжности флагмана" и не смеши людей в следующий раз. посилання
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Как пользователь гарнитуры Sony MDR-EX15AP более пяти лет в сегменте качество звука-доступная цена, долго искал аналог "без проводной", вот нашел наконец-то. Спасибо, волновался что звук будет хуже чем в проводных - аналогичный, наслаждаюсь второй день, качество деталей и выживание их покажет время. проводных хватало на пол года-год, с постоянным использованием круглосуточным. Пока что доволен. Время покажет как они в пользовании. акцент при выборе наушников делаю на звук и доступность по цене.
- Переваги:
- звук, внешний вид, автономность, звук при звонке отличный, производство Вьетнам, а не китай.
- Недоліки:
- цена, не хотелось бы чтоб появились в дальнейшем, но посмотрим.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пока все ок только купил
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пока все устраивает.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники класні, але перестали працювати...
На кейсі постійно мигає індикатор, на зарядку не реагує, навушники не заряжаються- Олександр С***
Навушники відремонтували, працюють після ремонту вже придлизно 4 місяця, все супер!!!
- Віталій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудові навушники, звук приємний і детальний, гучності більш ніж достатньо. Зручні в користуванні і вуха не втомлюються після двогодинного прослуховування музики (довше не використовував,не можу сказати).
- Переваги:
- Якість звуку
- Недоліки:
- Мікрофон - при розмові на вулиці, чи в шумному середовищі, захоплює всі навколишні звуки, співрозмовник мене не чує. В приміщенні все ідеально
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Наушники прослужили около 2 недель
Звук нормальный, функцию 360 можно даже не пробовать, только деньги зря оплатите за месяц. Функция 360 работает в данных наушниках очень плохо, звук становится немного шире и добавляются высокие частоты, не более.
Рекомендую отстроить эквалайзер в самом приложении.
ЧТО КРАЙНЕ НЕ ПОНРАВИЛОСЬ
Кейс от наушников через 2 недели стал моргать постоянно и быстро оранжевым светом (на зарядке и без зарядки)
При этом кейс и наушники НЕ заряжаются
Создал заявку на розетке о ремонте наушников, прошло около 4 дней и до сих пор никто не связался.- Переваги:
- Удобные, звук более-менее
- Недоліки:
- Аккумулятор, слишком много высоких частот, нет отображения заряда кейса в приложении(
- Иван Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Наушники просто бомба! После Redmi AirDots небо и земля, конечно не студийные M50-X, но если сильно не придираться, то качество почти на таком же уровне. Упаковка супер, экологичная, удобная и красивая.
- Переваги:
- Удобные в использовании, очень качественный за такие деньги, очень классное приложение для телефона с работающим эквалайзером и интересными функциями
- Недоліки:
- Для меня - нету, это же Сони)
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Майже ідеальні середньобюджетні навушники, для меломанів можливо і не топ, але звук достойний і в додатку є гнучкі налаштування еквалайзеру, для спорту підійдуть на ура так як є захист ipx4 і тримаються в ушах вони добре і не випираюсть як в попередніх моделях від sony
- Переваги:
- ергономіка, акумулятор, ipx4, usb-c, headphones app
- Недоліки:
- немає підтримки декількох пристроїв одночасно
- Сергей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Первый раз заказывал на другом сайте, поэтому опыт использования уже более месяца на момент написания отзыва. Очень порадовала автономность. До заявленных 10 часов постоянного пользования так и не доходило, ибо так или иначе делал перерывы и клал наушники в кейс, а в таком режиме можно забыть о разряженных наушниках. Заряжаются и наушники, и кейс быстро. Не являюсь аудиофилом, но качество звука более чем устроило. В приложении есть эквалайзер, в котором можно добавить нижние частоты по их технологии Clear Bass. Звучит это дело приятно. У наушников заявлена технология 360 Audio, когда пользователь отправляет фотографии ушных раковин на анализ и звук специальным образом подстраивается под особенности строения уха. Моё мнение, что это не более чем маркетинговый ход для поддержания имиджа отдела отвечающего за звуковую аппаратуру и дополнительного оправдания высоких цен на продукцию Sony. На текущий момент эта технология работает в 3 приложениях. В одном есть ограниченное количество концертных записей, в основном, в стиле рок и металл. Приложение платное и подписка стоит около 20$, что, как по мне не дёшево и подойдёт только для поклонников того небольшого списка групп, что там представлены. Во втором приложении есть авторская музыка от, в основном, малоизвестных исполнителей. Самый адекватный вариант Deezer HIFi с подпиской за 13$, но и там количество исполнителей и песен ограничено. Хоть технология и создаёт "вау-эффект", на первое время, для неискушённого слушателя — указанные выше недостатки не позволяют назвать эту возможность более чем дорогостоящей игрушкой. При разговоре переключаются в режим HandsFree и качество звука падает. Наушники поддерживают технологию FastPair для android-смартфонов(аналог взаимодействия iPhone и airpods). Работает она хорошо и очень упрощает начальную настройку наушников. А вот SwiftPair для Windows не работало. Но это, скорее, проблема ОС.В целом, наушниками доволен, поэтому заказал вторые на Розетке для подарка. С ними тоже всё хорошо.
- Переваги:
- Автономность;
FastPair;
Удобное приложение;
USB-C порт для зарядки;
Очень лёгкие и хорошо сидят в ушах. Хорошо подойдут для обладателей не самых больших ушей;
Световая индикация заряда;
Брызгозащита; - Недоліки:
- Мало сменных амбушюр для такой цены
Амбушюры упакованы хуже, чем в наушниках Xiaomi бюджетного сегмента
Короткий кабель зарядки;
Ухудшение звука в режиме разговора, нельзя нормально играть и общаться;
- Никита Е***
1.Для чего еще больше сменных амбушур? имеются все размеры
2.Как амбушуры должны были быть упакованы? В золотую шкатулочку?
3.Для чего кабель длиннее? Сами сказали что наушни редко нуждаются в зарядке
4.Не те наушники выбрали для общения и игр - Евгений В***
Эт все хорошо.. Как вообще звук, детализация, кодеки? Будет ли работать на кодеке аас на анроиде?
- Ерік Н***
А что не так с разговором. Я просто выбираю. Мне и для музыки и для нормального микрофона
- Віталій Л***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Користуюсь такими майже два роки,користувався би і далі,але мав таку необережність скачати додаток для керування налаштуванням навушників від Sony,вимкнув голосові сповіщення від навушників і почалося,зараз постійно відвалюється праве вухо,або зовсім не хоче підключатися в рандомному порядку. Сервісний центр не відповідає,від техпідтримки інформація - ну скиньте налаштування. Праве вухо взагалі ніяк не реагує на затискання кнопки. Іноді працює як треба. Коротше,хлам,який не вартує коштів,не дивлячись на доволі хороший звук.
- Переваги:
- Звук,кнопка
- Недоліки:
- Ненадійність.
- ОлександрПродавець: Rozetka. Колір: Black
тестив на Iphone 12 + спотіфай
все залежит він ціни, так як я їх купував в іншому місці, нові, за 45 євро (це 1850 грн), за цю ціну в них мабуть нема конкурентів як на мене, крутий дизайн, дуже зручні і легенькі, не вивалюються з вуха, звук бомба як за таку ціну, дуже класний додаток для телефону (точніше для iOS) ну і тому що це соні )))
з мінусів, мікрофон жахливий, якщо часто по зуму спілкуєтесь, то ця модель не підійде, кейсик ну такий собі, та звісно тут нема шумодава, але його ніде нема за такі кошти...
і я розумію, що характеристика товару типу "класний звук" це все суб'єктивщина, та і все залежить від багатьох факторів, навіть від кодеків, одні вуха можуть звучати норм на айфоні, інші норм на андроїді, а студійні вуха за 2к баксів можуть звучати погано з поганим плеєром та музикою в ужасному форматі мп3, але я все постараюсь передати свої відчуття та досвід який я отримав від інших вух :)
зрівнював зі звоїми вухами від JBL Live 460 які іноді беру на тренування, не особливо відчутна різниця, в JBL можливо навіть гірше звучать, хоча це взагалі інший тип вух... , вуха вкладиші від Apple що йшли в комплекті, кака :) також зайшов в магаз послухати дешеві вуха від сяомі та oppo біля 1000-1500 грн, звук понос, думав що мозги поплавляться від цього пискливого динаміка який встановили в тих вухах, але відгуків в тих моделей, типу які вони класні хочь відбавляй ))) це просто капец )) також дома є на кабелі вуха від Sennheiser HD 380 Pro + хороша звукова карта + музика в форматы FLAC, з ними нема сенсу зрівнювати, тому що там відчутна різниця і це зовсім інший рівень, до чого я веду, як для вакумних вух, за 50 баксів звук просто офігенний, якщо вибираєте між недорогими вухами і головне для вас це відносно хороша якість звуку, то ці вуха я рекомендую, китайщину від сяомі та інших виробників я не рекомендую ) дякую )- Переваги:
- хороша якість звуку, дизайн, крутий додаток для телефону від соні, зручні, автономність самих вух (не кейсу))
- Недоліки:
- мікрофон, кейс
- Дмитрий К***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Рекомендую.
- Переваги:
- Хороший звук. Акамулятор.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Юлия Ч***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудовий звук та автономність. Купувала не тут, довелось повернути. Навіть найменші амбішури з комплекту виявились завеликими, використовувала свої. Все одно для малих вух вони важкі, дівчатам раджу спочатку подивитись вживу перед покупкою. Всі плюси чудового звучання псують механічні кнопки, волосся весь час об них шуршить. З цим не змогла змиритись та повернула.
- Переваги:
- Чудовий звук, довго тримають заряд
- Недоліки:
- Великі, не раджу людям з довгим волоссям, сильно шуршить
- АнастасіяПродавець: Rozetka. Колір: Black
Купували тут але на подарунок, тому біля профілю немає значка
Користуюсь більше року, це другий екземпляр вже, перший впав, нажаль, в шахту ліфта з 14 поверху, і вижив (якість звуку не змінилась) але кришечка верхня у наушнику відпала тому мені подарували такі ж самі. Що, до речі, говорить про їх якість
По звуку це мабуть краще, що я використовувала зі всіляких затичкок та блютуз навушників в цій ціновій категорії, звук якісний та соковитий, ємкість батереї це щось, заряджаю їх раз за 2 тижні, при щоденному прослуховувані на 50 - 70% гучності, кейс як і вся збірка вище всяких похвал, щільно та без люфтів. Єдиний нюанс це мікрофон, але такі девайси і не позиціонують для цієї цілі, тому це швидше моя придирка) Співрозмовник мене чує, але звук трішки глухий, це можна перевірити також записавши собі аудіоповідомлення
Дуже раджу до покупки- Переваги:
- В коментарі
- Недоліки:
- В коментарі