- Полина М***Відгук від покупця. Продавець: TimeLighting. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Подовжувачі супер! Вже три тижні використовуємо, задоволені, якість непогана
- Переваги:
- Є USB
- Недоліки:
- Не виявили
- Валентин П***Відгук від покупця. Продавець: TimeLighting. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
На свої гроші нормальний подовжувач, але переріз проводу 0,75 , це навіть на самому кабелі подовжувача написано і кнопка при вмиканні вимиканні застрягає в отворі, потрібно її постійно поправляти.
- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- кнопка що застрягає та малий переріз проводів в кабелі
- Продавець TimeLighting
Доброго дня.
Дякуємо за надану інформацію. Внесли зміни у товар на сайті.
При виникненні проблем з експлуатацією товару - Ви можете його повернути - гарантійний термін товару складає 12 місяців, і, після перевірки, якщо виявиться несправність, ми зробимо заміну, або повернемо Вам кошти.
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: TimeLighting. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Зв'язалися і відправили швидкопопри свою ціну я б сказав, що якість преміальна. Я очікував якусь неякісну збірку, але мене приємно здивували. Я повністю задоволений товаром, навіть більше)).
- Недоліки:
- Не виявив
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Uniservis4u. Колір: Білий. Довжина кабелю: 5
Така сама проблема,як і в одному з коментарів, а саме - кнопка вкл./викл. западає. Товар не зовсім якісний.
- Переваги:
- Размер подошел идеально.
- Недоліки:
- Кнопка вкл./викл. западає.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Uniservis4u. Колір: Білий. Довжина кабелю: 5
Супер!
- Переваги:
- Шнур 5 метрів, гнізда для USB.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Uniservis4u. Колір: Білий. Довжина кабелю: 5
Отличный удлинитель. Всё сделано качественно. Разъёмы USB очень в тему!
- Переваги:
- Качественная сборка, наличие разъёмов USB
- Недоліки:
- Пока не выявлено
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Uniservis4u. Колір: Білий. Довжина кабелю: 5
Працює! Все добре!
- Переваги:
- Два в одному!
- Недоліки:
- Не помітив!
- Комарницкий Т***Відгук від покупця. Продавець: Uniservis4u. Колір: Білий. Довжина кабелю: 5
На подовжувачі вказано 2500W а не 3500W як а описі.
В цілому товар непоганий, є питання по не щільному/якісному під'єднанні провода до коробки подовжувача, але не критично. Непоганий вибір за свою вартість- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Розрахований на 2500W а не як вказано в описі
- Продавець Uniservis4u
Помилка на штампі, подовжувач насправді 3500W
Поруч є позначка 16А для мереж 220В це еквівалент 3500Вт (якщо грубо то 220 * 16 = 3520). У подовжувачі використовуються дроти перетином 1мм, згідно з таблицею ПУЕ(Правила улаштування електроустановок) такий переріз відповідає 3600Вт.
- Виталий М***Відгук від покупця. Продавець: Uniservis4u. Колір: Білий. Довжина кабелю: 5
Кращий вибір ціна - якість
Рекомендую ️ - Вадим Ш***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Проблему вирішено
Забрал удлинитель в точке выдачи, приехал домой решил проверить. Удлинитель затрещал, завонял, и перестал работать.Очень опасная продукция. Вас не будет дома, а она коротает. НЕ РЕКОМЕНДУЮ.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не рабочая
- Продавець SmartGray
Доброго дня, Вадим. Приносимо вибачення за незручності. Готові обміняти браковану продукцію на справну. Транспортні затрати за наш рахунок.
- Алиса К***Відгук від покупця. Продавець: SmartGray. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Чудовий подовжувач, все працює, доставили швидко
Є невеличкий мінус якщо принюхатися то у шнура є неприємний запах х) Але думаю з часом вивітриться- Переваги:
- ціна. встроєні usb порти