- Вадим І***Відгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 10000. Колір: Сріблястий
Товар непоганий і прослужив півтора роки, але після одного незначного падіння USB Type C порт вмер, причому не сам фізичний розʼєм, а скоріш за все ділянка плати, бо в сервісному центрі навіть при заміні фізичного порту проблему не вирішили.
- Переваги:
- Швидко заряджає і заряджається. Багато розʼємів.
- Недоліки:
- Ударостійкість залишає бажати кращого
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 20000. Колір: Сріблястий
Покупкой остался доволен
- Переваги:
- Энергоемкость, надежность
- Бондар І***Відгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 20000. Колір: Сріблястий
Дякую за швидку доставку. Хороший і відповідає опису. Чоловік задоволений
- Переваги:
- Дякую, задоволена і товаром і обслуговування.
- Недоліки:
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 20000. Колір: Сріблястий
Заказывал товар в декабре. Остановился на этом варианте из-за металлического корпуса и честной заявленной ёмкости в зависимости от тока на официальной странице производителя. Пользуюсь почти 3 месяца и полностью доволен! Заряжает телефон (4000мАч и 7000мАч) быстро, заряжается для своей ёмкости (20000мАч) батарея, сравнительно с xiaomi, быстро. Нет лишних интерфейсов. Качественный продукт.
- Переваги:
- Металлический корпус, нет лишних интерфейсов и кнопок, быстрая зарядка как батареи, так и устройств, реальная ёмкость.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 15000. Колір: Сріблястий
Якісний товар.Користуюся 2 місяці нарікань не має.Чудово справляється зі своєю задачею.Дуже рада, що зупинила свій вибір на цій моделі.Дякую.
- Переваги:
- Компактний,швидко заряджає.
- Недоліки:
- Не виявила
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 20000. Колір: Сріблястий
Павербанком цілком задоволений: вистачає на зарядку 4-х смартфонів і 1-го кнопкового телефону.
Також має фунцію прискореного заряджання, проте не для усіх моделей смартфонів.- Переваги:
- Достатньо ємний павербанк
- Недоліки:
- Віталій Х***Відгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 20000. Колір: Сріблястий
Файний павер, не якась китайська хрінь, дуже швидко заряджає, ємність гарна, компанія виробник теж.
Ціна не маленька, але знову-таки не дешевий Китай. - Дмитрий Ч***Відгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 20000. Колір: Сріблястий
Отличный павербанк. Питает роутер и пое-адаптер во время отключений света. Продержался около 11 часов подряд в таком режиме, пока не разрядился в 0. Заряжается быстро (от нормального ЗУ). Рекомендую к покупке, хорошая вещь, хоть и не дешевый.
- Переваги:
- Емкий, быстро заряжается
- дмитрий ф***Відгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 10000. Колір: Сріблястий
Рекомендую
- Переваги:
- Класна річ
- Недоліки:
- Слизький в руках
Все працює, все сподобалось, файний павер, хоч і не дешевий, але вартий того
- Аліса З***Відгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 10000. Колір: Сріблястий
Дякую!
- Переваги:
- Зручний, надійний
- Недоліки:
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 20000. Колір: Сріблястий
Отличный сервис! Ребята молодцы! Быстро, оперативно, толково. Рекомендую.
- AlinaВідгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 20000. Колір: Сріблястий
Замовляю вдруге в цього продавця, обслуговування гарне,зв'язалися, не зважаючи на той момент на проблеми зі зв'язком після обстрілів, фірму варта знаю , так як вже давно маю їхні ліхтарики, які дуже живучі і якісні, вперше взяла на 15000, вдруге замовила два на 20000, один не собі, прийшов заряджений на три поділки, але іншій людині попав з невеличкою вм'ятиною, коробка була ціла, запакована, пломбами заклеєно, тому вирішили що то заводське, але працює.
- Переваги:
- Швидка зарядка, якість
- Недоліки:
- Один з повербанків з невеликою вм'ятинкою
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 10000. Колір: Сріблястий
Швидко заряджається та вистачає щоб повністью зарядати два телефони та ще живити світодіодну лампу.
- Переваги:
- Добре заряджає
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 20000. Колір: Сріблястий
Чудовий павербанк добре тримає. Продавець в подарунок з павербанком надіслав маленькі ведмежуйки це дрібниця але дуже приємно, донечка поласувала із задоволенням.
- Переваги:
- Не велика вага, Металевий корпус, подаруночок ведмежуйки
- Иван Я***
Так само. з жуваниками))
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 20000. Колір: Сріблястий
прийшов швидко
- Переваги:
- все норм
- Недоліки:
- Ігор З***Відгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 20000. Колір: Сріблястий
Всесвітньо відомий бренд Німеччини, висока якість виробу, швидка зарядка телефону. Акумулятор смартфона 5000 мА/год, вистачає майже на три зарядки.
- Переваги:
- Якість, швидка зарядка, індикатор
- Недоліки:
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 20000. Колір: Сріблястий
Заказала павер банк і того ж самого дня відправили за це великий плюсик. Стосовно павер банку, то поки працює заражає, все добре, час покаже але взагалом він мені сподобався, це вже третій павер банк за рахунком. Ще хочу добавити, що сам павер банк на 20 000 не дуже габаритний, та не дуже важкий, це теж плюсик. Ще продавець положив гарантійний талон на 12міс. і солодкий подаруночок, саме була з дитиною, то дитина задоволена. Продавця рекомендую!
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Немає поки
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 15000. Колір: Сріблястий
Непоганий, швидко заряджає
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 15000. Колір: Сріблястий
Дуже якісний товар. Швидкий та надійний продавець
- Недоліки:
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 10000. Колір: Сріблястий
Рекомендую до покупки!
Висока якість виробу, швидка зарядка телефону, всесвітньо відомий бренд.- Переваги:
- Якість, дизайн, бренд
- Недоліки:
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 20000. Колір: Сріблястий
Хороший павербанк, быстро заряжает, рекомендую
- Переваги:
- Быстро заряжает
- Недоліки:
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 20000. Колір: Сріблястий
був заряджений на ~60% що є добре.
потрібен для роботи, тому на царапина на корпусі не критично, але якось враження підпортило,
сподіваюсь експлаутація компенсує цей недолік- Переваги:
- виглядає солідно
- Недоліки:
- царапина на корпусі
- Продавець M&T Community
Доброго дня, Олександр.
Дякуємо за позитивний відгук.
Нам дуже жаль, що Ви зіштовхнулися з такою неприємністю.
Можливо, це заводський брак або ж пошкодження під час транспортування.
Відповідальний співробітник уже зв'язався з Вами для вирішення даної проблеми. - Олександр М***
питання з магазином виришили, молодці
- Александр О***Відгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 15000. Колір: Сріблястий
Только купил 15000 мАч.
- Переваги:
- Известная фирма. Надеюсь на живучесть...
- Недоліки:
- Тяжеловат. Довольно громоздкий. Шнурок дешевенький
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: M&T Community. Ємність батареї: 10000. Колір: Сріблястий
Замовляв модель на 10 000 мА/г.
Якість виконання на висоті, підтримує швидку зарядку, три роз'єми для одночасного під'єднання пристроїв.
Порадувала наявність інструкції українською мовою.
Varta зарекомендували себе як якісний бренд (купував їхні акумулятори), тому очікую що цей павербанк прослужить довго!)- Переваги:
- Якість, потужність, дизайн
- Недоліки:
- Не помічено
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Prolime. Ємність батареї: 15000. Колір: Сірий
Країна виробник не відповідає вказаній в характеристиці
- Недоліки:
- China
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Маленька крамничка. Ємність батареї: 20000. Колір: Сірий
Продають б/у товар! Упаковка розірвана !
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: MDShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Сірий
Погано.. обманули
- Недоліки:
- Інформація про товар недостовірна. Виробник не Германія а Китай! Функції наскрізного заряджанея немає.
- Станіслав М***Відгук від покупця. Продавець: MDShop. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий
Продавець MDShop надає невірні дані щодо товару. Через те що продавець надає такі дані не лише в описі товару, а й у відповідях на питання, то не схоже, що це просто помилка продавця в описі товару.
З приводу повернення продавець пропонує просто відправити йому товар новою поштою, без накладеного платежу. Оскільки жодної довіри цей продавець не викликає то напевно залишу банку собі. Тим більше що в ситуації винуватий саме продавець.- Переваги:
- Напевно хороша банка
- Недоліки:
- Не має наскрізного заряджання про яке заявив продавець MDShop
- Продавець MDShop
Добрий день! В нас дійсно на сторінці товару, була помилково додана характеристика «наскрізне заряджання», на даний момент помилка виправлена і відправлено на модерацію.
З приводу повернення - дійсно ми пропонуємо відправити товар новою поштою (за наш рахунок) і після перевірки спеціалістом, що товар відповідає серійному номеру, не був у використанні, не має пошкоджень і збережене заводське пакування, ми виконуємо повернення коштів. Ви нажаль відмовились відправляти товар таким чином, а замість цього витратили час на написання негативу і вирішили (з Ваших слів) залишити товар собі. Хоча в той самий день, як виявилось, Ви відправили все ж таки посилку нам, очікуємо надходження, перевіримо і повернемо Вам кошти. Вибачте за незручності. Бережіть себе і гарного позитивного настрою Вам! - Станіслав М***
1) Повертати товар я вирішив не через довіру до вас, а через консультацію з розеткою, яка запевнила що між вами є договір, і в разі чого я можу звернутись до розекти.
2) На питання щодо гарантій повернення товару або грошей ви відповіли "гарантія 100%", тож на той момент я вирішив залишити товар собі, бо гарантія 100% - така собі гарантія. Не знаю чому ви вирішили не згадувати про договір з розеткою, за яким покупець може отримати допомогу від розетки у спірних випадках. Це хоч якось схоже на гарантію.
3) Не хочете негативних відгуків - не створюйте негативні кейси. Тим більше якщо помилку в описі я ще можу зрозуміти, то неодноразові відповіді на питання покупців, про те що наскрізне заряджання таки є - викликає підозри.
4) Оксільки сітуація склалася через вашу помилку, то й ризики маєте нести ви, а не покупець. Тож, як на мене, моя пропозиція відправити вам банку накладеним платежем абсолютно справедлива. Ви відмовились, бо вам так незручно.
Гарного дня.
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: BRAINGYM. Ємність батареї: 20000. Колір: Сріблястий
Добротна річ.
- Переваги:
- Аргономічна зручна форма та менші габарити у порівнянні з дешевшими аналогами.
- Недоліки:
- Відсутній кабель Type-c, хоча цим можна і знехтувати.
- Продавець BRAINGYM
Добрий день, Руслане. Кабель повинен бути в коробці, він передбачений в комплекті з заводу виробника. Перегляньте будь ласка, він зазвичай в білій картонній підкладці, в якій упаковано сам павербанк. З повагою, Braingym
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: Turchinsky Lighting. Ємність батареї: 20000. Колір: Сірий
Надіюсь буде прцювати довго.
- Недоліки:
- Вова К***Відгук від покупця. Продавець: BRAINGYM. Ємність батареї: 20000. Колір: Сріблястий
Товар якісний, рекомендую, мені як військовому незамінна річ, дякую
- Бондар І***Відгук від покупця. Продавець: Turchinsky Lighting. Ємність батареї: 20000. Колір: Сірий
Швидко доставили, гарно запакований. Все працює. Побачимо як себе покаже в роботі
- Переваги:
- Все відповідає опису, швидка доставка.
- Недоліки:
- Поки нема
- Вова М***
На фото на корпусе вмятина.
- Игорь Е***Відгук від покупця. Продавець: MDShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Сірий
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Віктор Я***Відгук від покупця. Продавець: Turchinsky Lighting. Ємність батареї: 20000. Колір: Сірий
Надійний, потужний, швидко заряджає
- Продавець Turchinsky Lighting
дякуємо, що обрали нас
- Тарановский А***Відгук від покупця. Продавець: BRAINGYM. Ємність батареї: 20000. Колір: Сріблястий
Рекомендую!
- Переваги:
- Заряджає MacBook Pro 2023
- Недоліки:
- Не знаю чи є це недоліком чи конструктивною особливістю цього девайса: зарядка самого повербанку займає чуть часу.