Відгуки покупців про Навушники з мікрофоном шумозаглушенням USB+3.5 мм mini-jack дротова гарнітура для колл центру New Bee H360
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Все супер
- ликаВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Гарні, якісні навушники. Для роботи ідеальний звук .
- Переваги:
- Ціна якість шумоподавлення
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Гарні навушники
- Переваги:
- Шумопоглинання
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Хорошие наушники.
Удобно регулируется микрофон (не отсоединяется). В беседе собеседнику не слышно посторонних шумов.
Как для работы - звук хороший;
для прослушивания музыки, конечно, лучше подобрать вариант с музыкальным направлением наушников. Но они изначально позиционируются в первую очередь для работы.
Для разговоров, работы - подходят.
Работая в них даже подолгу, несколько часов - нет сильного дискомфорта.
Покупкой доволен.
Спасибо компании ;)- Переваги:
- Удобные в пользовании, легкие, качество сборки, микрофон. USB 3.5 мм подключение
- Недоліки:
- Не обнаружено
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Шумоподавлення дуже погане
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що гарнітура не повністю виправдала ваші очікування щодо рівня шумозаглушення.
Ця модель є одним із лідерів продажів, і ми зазвичай отримуємо багато позитивних відгуків від операторів та користувачів щодо її роботи. Проте ми розуміємо, що сприйняття звуку та вимоги до ізоляції від зовнішнього шуму можуть бути дуже індивідуальними, або ж функція могла некоректно налаштуватися в операційній системі комп'ютера.
Оскільки комфорт наших клієнтів є головним пріоритетом, ми з радістю допоможемо вам оформити повернення або обмін товару відповідно до чинного законодавства.
Будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки через особистий кабінет або за телефоном, і ми оперативно вирішимо це питання.
- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Гарні навушники, чудовий звук, дуже зручні у користуванні, все регулюється індивідуально. Підключала і до ноута і до телефона, якість звуку відмінна. Мікрофон протестувала, працює, але ще не знаю чи чути сторонні шуми у мікрофон. Окремий лайк за перехідники USB та TYPE-C. Рекомендую.
- Переваги:
- Все чудово
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Очень хорошие в работе,и отличные по качеству.
- Переваги:
- Наушники супер.
- Недоліки:
- Недостатков нету
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Навушники дуже достойні на свою вартість. Купувала для роботи щоб гарно працював мікрофон та мене добре було чути - все супер, дуже задоволена. Щиро дякую за якісний товар. Однозначно рекомендую якщо шукаєте саме для роботи навушники собі.
- Переваги:
- Добре чути мене та співрозмовника.
- Недоліки:
- Не знайшла
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Купив ці навушники місяць тому для роботи. Навушники зручні, звук гарний, мікрофон достатньо чутливий. Дуже задоволений покупкою.
- Переваги:
- Непогані навушники за свою ціну.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Гарні, зручні навушники.
- Дмитрий Е***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Звук досить не поганий - використовую для роботи - але від клієнтів часто є скарги що чують себе. Наче як стоїть телефон на гучному звʼязку
- кирилл в***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Гарні навушники зручні та виглядають надійними
- Переваги:
- Зручні, різні варіанти підключення usb a,c
- Недоліки:
- Впевнитись що джек підключено до кінця
- Продавець GuchnoShop
Кирил, ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку. Бажаємо приємного користування.
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Дуже зручні їхній дизайн також дуже сподобався.Також сподобалось що можна мікрофоном регулювати.
- Переваги:
- Гарно сидять не спадають і звук потужний
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Ірина. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Гарного дня.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
К предыдущему моему отзыву!!!! С наушниками и переходником всё ок.
Просто несколько раз попробовали переподсоидинить разъёмы и всё заработало как надо! К тому же менеджер сразу перезвонил и предложил поменять, за что большое спасибо! Но теперь нет необходимости. Товар рекомендую, продавца тоже.
P.s перепроверяйте нормально, чтоб не получилось так как у нас, товар отличный, просто внимательнее нужно было быть нам.- Переваги:
- Хорошие, качественные наушники с шумоподовлением которые работают и выполняют свои функции на 100%
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня Олександр. Дуже раді, що перехідник працює справно та ви задоволені навушниками. Бажаємо Вам приємного користування!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Наушники вполне хорошие, но если пользоваться переходником на tipe-c то работает только одно ухо. Это не есть хорошо, так как является браком, каким именно не знаю, может дело в переходнике, а может и в наушниках. Проверял на ноуте и на телефоне. Результат одинаковый
- Переваги:
- Хорошая гарнитура за такие деньги
- Недоліки:
- Не работает tipe-c
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Олександр. Дякуємо за відгук. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з переходником. Наш спеціаліст зв'яжеться з вами для заміни товару. Дякуємо.
- Петр К***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Потрясающие наушники
отличный шумодав на микрофоне
Для звонков с клиентами отлично- Переваги:
- Удобные, отличный звук, переходник на type-c в комплекте
- Продавець MAZZE
Доброго дня, Петро! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Гарні навушники
- Переваги:
- Шумопоглинання
- Євген Ю***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
В цілому товар відповідає очікуванням, звук добрий, амбушури мякі а шумоізоляція дозволить не чути вибухи або інші голосні звуки.
Але я не очікував, що мікрофон не можна пересунити чи скласти, це досить не зручно, але не критично- Переваги:
- Нормальний звук та звукоізоляція
- Недоліки:
- Мікрофон не можливо скласти
- Артем Ж***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Користувався майже 6 місяців кожен робочий день. Надламався тримач, треба шукати нові
- Переваги:
- Гарний звук. На мікрофон ніхто не скаржився. Працює з linux
- Недоліки:
- Тріснув пластик що тримає дужку навушника. Надірвався тримач наповнювача
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Працює норм,звук якісний але джек вставляється із зусллям, спочатку навіть подумав що брак. Для переходу на колонки та назад потрідно лізти у налаштування або витягувати джек
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Навушниками задоволена,гарно працюють,свої функції як назначено в характеристиці виповнюють.Рекомендую
- Продавець sMall
Дякуємо, Наталіє, за ваш відгук!
Раді, що гарнітура виправдала ваші очікування та добре виконує свої функції.
Бажаємо комфортного користування та приємної роботи!
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Все чудово працює, дитина в них вчиться онлайн, то дуже задоволена.
- Продавець sMall
Дякуємо за ваш відгук, Олено! Дуже приємно чути, що гарнітура H360 з шумозаглушенням чудово працює і допомагає вашій дитині вчитися онлайн. Радий, що продукт виправдав ваші очікування і приносить задоволення у використанні. Ваші слова дуже цінні для нас і надихають продовжувати створювати якісні та зручні товари для наших клієнтів. Дякуємо за довіру та відгук!
- Дарья Т***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Гарний звук, за свої кошти супер! Дякую)
- Продавець sMall
Дякуємо за ваш відгук, Дар’я! Дуже приємно чути, що гарнітура H360 із шумозаглушенням виправдала ваші очікування і порадувала якістю звуку. Радий, що ви задоволені співвідношенням ціни та якості. Ваші слова надихають нас і надалі створювати надійні та зручні продукти для наших клієнтів. Дякуємо за довіру та гарний відгук!
- Марина І***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Користуюсь пару тижнів, звук гарний, на голові сидить досить зручно. Якщо довго сидіти в гарнітурі то трохи відчутний тиск на вуха, проте мені здається так могло б бути з будь-якою гарнітурою такого плану.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Все добре
- Переваги:
- Невеличкі, легкі, гарний заук
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Артем Ж***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Користуюсь тиждень все добре. На голові в принципі не помітні, але коли знімаєш через годину відчуваєш як і будь які інші вуха. Баланс ціна якісь ок. Працюють з Ubuntu, навіть від USB.
- Переваги:
- Легкі, працюють з Ubuntu
- Недоліки:
- Великогабаритні роз'єми які випирають
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Користуюся щодня протягом 3х місяців. Все чудово. Легкі, не тиснуть на вуха навіть, якщо користуватися декілька годин підряд, що для мене дуже важливо.
- Продавець sMall
Шановна Олександро!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук про гарнітуру New Bee H360. Ми раді, що Ви оцінили її легкість і комфорт при тривалому використанні. Це дійсно одна з ключових переваг даної моделі, особливо для тих, хто використовує гарнітуру протягом усього робочого дня.
Ваш досвід використання протягом 3 місяців дуже цінний для нас і для інших покупців. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
- Ганоченко М***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Хорошие наушники, своих денег стоят.
- Продавець sMall
Щиро дякуємо за ваш відгук, Максиме! Радий чути, що ви задоволені гарнітурою New Bee H360. Якщо виникнуть питання або потрібна буде допомога — завжди на зв’язку!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
В користуванні 2 місяці. Повністю задоволена. Класно працює))
Чудово) Дякую за відгук)
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
все ок, 7 місяців у щоденному користуванні
- Переваги:
- зручні, гарний мікрофон і звук
дякуємо за відгук )
- Денис О***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Купив, бо перестав працювати роз'єм 3,5 для мікрофону. Звук - чудово, мікрофон - записую з нього відео для клієнтів.
- Переваги:
- І в телефон, і в ноутбук. Перехідник 3,5 в usb b
- Недоліки:
- Треба добре вставити 3,5 в перехідник, або ж мікрофон не працюватиме
- Продавець sMall
дякую за відгук )
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Мне очень понравилось, что USB звуковую карту можно отсоединить, и использовать наушники как jsck3.5 а не как USB наушники. Таким образом, у вас как бы есть и USB наушники и jack3.5 наушника. 2 в 1 типо.
- Переваги:
- Съемная USB звуковая карта.
- Недоліки:
- Нема.
- Продавець sMall
Дякую за відгук )
- OleksiiПродавець: sMall. Колір: Black
прийшла гарнітура вживана.
видно що використовувалась не один день, подерта, гарнітура вся в якійсь білій пилюці, коробка порвана.- Переваги:
- не має
- Недоліки:
- гарнітура вживана
- Продавець sMall
Вітаю! Будь ласка, надішліть фотографії товару, який ви отримали нам. Гарнітура відправляється зі складу Розетки, тому вона не може бути б/в
- Алексей О***
я відмовився від товару у відділені Розетки, по причині зазначеній вище