Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Кистьовий еспандер LiveUp Adjustable Handgrip (LS3334-g) Green

Оцінка користувачів 3.92/5
на основі 41 відгук
  • Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 10-40. Колір: Блакитний

Через 1,5 года использования (60-70к сжатий на средней настройке "25кг") сломалась пружина.

Переваги:
    Регулировка нагрузки.
  • Андрій Х***

Якість просто "шикарна". І це я ще до максимального навантаження не дійшов.

Переваги:
    Недоліки:
    Погана якість

Доброго дня.
      Якщо еспандер поламався, ви можете повернути товар, як бракований. Нам дуже прикро, що товар не відповів заявленій якості.

• Олександр Б***

Добрий еспандр

Дякуємо за позитивний відгук, раді, що ви задоволені покупкою!

• Граф Д***

Не погана річ працює по сий день

• Олександр

Через кілька місяців малоінтенсивного використання луснула пружина.

Недоліки:
    Неякісне виконання. Дефективна пружина. У місці стикування двох пластикових частин "з'їдається" пластик і залишає пластиковий пил. Низкьоякісна резина руків'я, яка залишає частинки на руках.
  • Андрій

Погримушка, не більше. За 11 місяців може використовував до місяця, при максимальній силі, відразу ж лопнула пружина, і з часом декоративні заглушки висипались.

Переваги:
    Недоліки:
    Якість

Доброго дня.
      Нам дуже прикро, що товар виявився невідповідної якості. У разі виявлення браку ми радимо отдразу ж звертатися до служби підтримки Розетка для заміни товару.

• Владислав Я***

40кг і в помині немає! Якщо 15 буде то добре. А так користуватися можна.

Доброго дня!
      Дякуємо за відгук, регульована рукоятка еспандеру має 4 рівня опору від 10 до 40 кг.

• Володимир М***

Еспандер, суперовий. Синові дуже подобається.

Переваги:
    Син, задоволений займається спортом.
    Недоліки:
    Немає.

Дякуємо за відгук, раді, що ви задоволені покупкою!

• Дем'ян Т***

Нравится регулировка

Доброго дня!
      Дякуємо за високу оцінку, раді, що вам сподобався наш товар!

• Віктор М***

Через два з половиною місяця лопнула пружина . При навантаженні 30кг. Користувався можливо з місяць .

Переваги:
    Недоліки:
    Неякісний

Доброго дня.
      Нам дуже прикро, що товар не відповів заявленій якості.
      Будь ласка, зверніться до служби підтримки Розетка для уточнення деталей, після чого ми надішлемо вам заміну бракованого товару.

• Белоусов И***

через пів року лопнула пружина

Переваги:
    Недоліки:
    Лопнула пружина
  • володимир Н***

Все добре ,але через деякий час випала заклепка .
    Напевно їх хвороба.

Переваги:
    Регулювання
    Недоліки:
    Заклепка
  • Андрей В***

Маю вже десь пів року, все подобається, нічого не поламалося)

Переваги:
    Гарна річ

• Павло С***

КУПИВ В СЕРПНІ 2022. СЬОГОДНІ ЛОПЛА ПРУЖИНА.

• Єгор Ж***

Чудово для відновлення рухливості пальців після перелому

• Владислав С***

Вигідно, так як є регулювання сили натиску. Не треба купувати декілька еспандерів.

Переваги:
    Регулювання сили натиску

• Олександ В***

На первом дне не интенсивного использование отлетел болтик

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Качество соответствует цене
  • Игнасио Х***

Хорошая штука)

Доброго дня!
      Дякуємо за відгук, раді, що ви задоволені покупкою!

• Матвій Д***

Якісний за свою ціну еспандер,зручно регулюється.

Переваги:
    Ціна і регуляція
    Недоліки:
    Може у мене маленька рука,але натирає мізинець
  • Віталій С***

Хороший експандер за свої гроші

Переваги:
    Регулювання пружності
    Недоліки:
    Не виявив
  • ken

Протримався 4и місяці. З поступовим збільшенням ваги.

Переваги:
    Зручність
    Недоліки:
    Надійність, матеріали
  • Сергей

Хороший эспандер, но лично мне до мозолей пальцы натирает

Переваги:
    Удобный, регулируемый
    Недоліки:
    Не совсем компактный, натирает
  • Роман

Єспандер сподобався, зручний у використанні, перше враження нормальної якості. Але як писали раніше, також відпала закліпка, та на роботу не вплинуло- працює і далі.

Переваги:
    Зручний, має регулювання навантаження
    Недоліки:
    Відпала закліпка
  • Роман Т***

Купил, чтоб пользоваться спокойно, резиновые ломаются быстро. Действительно, со временем отпал болтик, главное его не потерять, чтоб не искать замену, фиксировал сначала пальцами другой руки, а потом вспомнил, что без скотча ничего не работает, замотал, и сейчас уже пару месяцев жму и радуюсь.....)))) Всё работает отлично, пружина при отсутствии натяжки может западать, а потом звук издаёт при натяжке, но это ерунда, в целом рекомедую для стабильного применения!!! Пользуюсь пока 4 месяца, регулярно!!

Переваги:
    Долговечность
    Недоліки:
    Требует доработки самостоятельно
  • Дмитро З***

Еспандер сподобався. Зручний в руці, можливість регулювання зусилля.

Переваги:
    Зручний, доступний за ціною
    Недоліки:
    Не виявив
  • Пилипенко С***

Цена качество, лучше не придумаешь

• Илона А***

Все добре.

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Не виявили
  • Влад Ш***

В принципе,не плохой,но уже на второй день отпал болтик.На работу не влияет.Если у тебя нормальная физическая подготовка бери потуже.Я этот брал для травмированной руки.А так на здоровую руку маловато.

Переваги:
    Регулировка КГ.
    Недоліки:
    Разваливаеться
  • Паша П***

Хорошая вещица , для меня как антистресс )

Переваги:
    Руки устают

Розвалився

Переваги:
    Ні
    Недоліки:
    Трухлий
    • Паша П***

У меня тоже самое , но на работу это не повлияло , и не развалился .
      Это только заклёпка отлетела

Все працює

Все супер

• Денис

Отлично,то что надо,лучше обычного еспандера,доставка быстрая

• Сергій М***

2 місяці в користуванні все супер

• Роман Ч***

советую

Переваги:
    Удобство
    Недоліки:
    Иногда издает звуки
  • Некрашевич Я***

Через тиждень активного користування пружина розпочала видавати дивні звуки (наче погано змазаний віз). Особливість конструкції не дає можливості обережно розібрати і самотушки виправити недолік.

Переваги:
    різні режими навантажень, проста конструкція, ціна
    Недоліки:
    дивні звуки