Картка Rozetka

Відгуки покупців про Складне крісло Tramp Delux TRF-042 48х39 см

Оцінка користувачів 5/5
  • Юрий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений із сірим

Підходить як для риболовлі так і для відпочинку

Переваги:
    Компактне, легке крісло, легко розкладується, все продумано.
    Недоліки:
    Поки не виявив

Дякуємо за відгук, користуйтеся з задоволенням!

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений із сірим

Вже 13 квітня, гроші оплатили, а товар досі не відправили. Я товар замовила ще 6 квітня це мав бути відправлено. І мене запевнили, що на сьогодні я товар отримаю. Кошти оплачено, мені сьогодні потрібно подарувати товар. Але його досі немає…. Зі сторони розетки теж нічого немає… керівництво просто ігнорує…. І не публікують відгуки…. Ось таке відношення до клієнтів…і я запитувала їх чи точно я до 13 квітня отримаю свій товар, просила відправити раніше по можливості і мене запевнили, що все буде… а тепер тиша повна…

• Женя

доставили?

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений із сірим

Це не магазин, а якийсь кошмар. Ще 6 квітня купила на подарунок дане крісло. Обіцяли відправити 10 квітня і 11 мені надати накладну. Мені було дуже важливо, так як це подарунок на день народження. Але товар досі не відправлений. Обіцяли сьогодні точно. Але тиша від магазину і ігнор… мене повністю обманули і я залишилася без подарунку…. Оплачено товар, а його так і немає….. як так можна відноситися ((((((( і просила і писала, що важливо для мене…. Але просто обманули і все…. Ні грошей ні товару

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

Добрий день. Прохання надіслати номер замовлення для уточнення обставин.

• Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений із сірим

Довго вибірав але зупинився на цьому і не жалкую. Дуже зручне матеріал хороший.

Переваги:
    Приемлевая цена, насыщенность и всё :)
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Любовь С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений із сірим

купили в 2017 году одно и сразу второе. Больше не расстаемся, всегда с собой на природу, на рыбалку. Прочное, постоянно используем а они как новые. Регулируются высота сидений под любую неровную поверхность. Удобно на берегу. Рекоммендую.

Переваги:
    прочное, удобное
  • Костя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений із сірим

Взял в подарок! Решил открыть посмотреть,так сказать протестировать! И был очень рад этому выбору, не будит стыдно за подарок! Мой вес 120кг , я сидел в разных положениях и оно выдержало и было полностью комфортно!!! Рекомендую! Одно не хватает чехла.

Переваги:
    Регулировка спинки по наклону, широкие пятаки на ножках, и они подвижные, мягкое и удобное!
    Недоліки:
    С чехлом в комплекте было бы лучше!
  • Артем в***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений із сірим

Кресло понравилось, удобное, качество хорошее, кресло супер, только нет сумки для транспортировки.
    Вопрос: Можно купить отдельно сумку к данному креслу

Переваги:
    хорошие материалы, удобное, регулировка наклона спинки, регулировка ножек.
    Недоліки:
    нет сумки для переноски
    • Олег С***

Можно подобрать что-то такого плана - посилання

• Любовь С***

Всем довольны

Переваги:
    Купили одно, через несколько дней второе. Качество очень хорошее. Регулируется спинка ручками фиксируя положения. Главное ножки можно устанавливать на любую высоту, что очень удобно на берегу, на любых неровностях. Уютное. Тепленько при непогде.
    Недоліки:
    Нет.