Картка Rozetka

Відгуки покупців про Набір крейди для волосся 10 шт Hair chalk Різнокольорові барвники гребінець для дітей та дорослих

Оцінка користувачів 1.6/5
  • Ірина А***

Г***о улетели гроші

• Продавець  InTrend

Доброго дня Ірина. Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже важлива Ваша думка. Нам дуже шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань.

• Елена
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend

Також підтримую негативні відгуки. Дитина чекала на цей подарунок на день народження, але, нажаль, на середньорусий колір волосся не взялось це фарбування зовсім. Викинуті гроші і зіпсований настрій. Не раджу

• Продавець  InTrend

Доброго дня Елена. Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже важлива Ваша думка. Нам дуже шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань.

• Наталя Д***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend

На вітер викинуті гроші!!! Повністю погоджуюсь з попереднім відгуком, що кольори зовсім не беруться до волосся, окрім синього - його трішки видно. Волосся виглядає масним, на дотик волосся після цієї крейди злипле і неприємне!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Не відповідає тому, що вказано на упаковці
    • Продавець  InTrend

Доброго дня, Наталія! Нам шкода, що Ви залишились незадоволені покупкою. Дякуємо за Ваш відгук!

• Яна
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend

Нажаль, лише 2 кольори хоч якось взялись на волосся, все волосся чіпляється на ці гребінці. Залишили вигляд жирнючого волосся, яке з розчісуванням не стає пухнастим, а все одно наче під дощ потрапила дитина.
    Пробувала і на вологе, і на сухе, і в гребінці, і витягала крейду. Все одно - жах(
    Не таку радість я дитині хотіла . Вирвані коси, жирна голова, колір не береться.
    Не знаю, чи то партія така, я дуже засмучена

Переваги:
    Недоліки:
    Колір не береться, а якщо береться, то псує волосся
    • Продавець  InTrend

Доброго дня, Яна! Дякуємо за Ваш відгук. Для різних типів волосся реакція може бути індивідуальною. Нам шкода, що Ви залишилися незадоволені покупкою. Розгляньте блискітки для волосся - можливо це Ваш варіант

• Еремеева Я***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend

Брала на подарунок, іменинниця залишилась задоволена. Під світле не вдягнеш бо фарбує одяг в іншому норм.

Переваги:
    Зручно що у вигляді гребінця
    Недоліки:
    Фарбує світлий одяг
    • Продавець  InTrend

Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за ваш відгук - для нас цінна Ваша думка! )