Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Набір чашок з подвійними стінками Ardesto AR-2630G-HL 300 мл 2 штуки

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Відгуки про товар продавця GRAND LIFE
  • Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: GRAND LIFE. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 300

Чашки чудові, але є такий момент, що їх об’єм не 300, а 200 мл

• Продавець  GRAND LIFE

Дякуємо за ваш відгук

• Арина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 2. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 300

Очень лёгкие и симпатичные чашки.

Переваги:
    Лёгкие, красивые
    Недоліки:
    Надо приловчиться с них пить)
    • Арина О***

Хочу долнить свой отзыв: в процессе использования выяснилось, что чашки абсолютно неудобные, постоянно все проливается. Пить нормально можно только из самого низа сердечка, иначе содержимое проливается. В общем, красиво, но не практично

• Саша М***

Ці чашкі із серцем

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Berling official. Основний колір: Прозорий

Усе було гарно запаковано, приїхало цілим. Дякую за швидку доставку. Купила зі знижкою, задоволена. Подарунок вдався

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Відсутні
  • Олеся К***
    Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Кількість предметів у наборі: 2. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250

Чашечки дуже ніжні, симпатичні! Вони з тонкого скла, але це лише додає їм витонченості! (І саме через це їх НЕ можна мити в посудомийці). Порадувало, що продавець дуже ретельно упакував їх, товар приїхав без проблем! (До речі, вони досить місткі, я думала, що будуть менші.)

Переваги:
    Ніжні, симпатичні, витончені, досить місткі
    • Продавець  Quality Life

Олеся, щиро вдячні Вам за відгук! Але майте на увазі, мити в посудомийці не рекомендується через те, що може зібратися конденсат між двома стінками. Але само скло досить міцне. Користуйтесь із задоволенням!

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Berling official. Основний колір: Прозорий

Вчора замовила, сьогодні вже отримала.
    Чашки дуже гарні. Думала, вони важкі, а насправді легші, ніж здається

Переваги:
    Красиві, естетичні. Чудовий подарунок до дня закоханих
  • Христина Я***

Отримала набір чашок і дуже задоволена!!Оперативна доставка,якісне акуратне упакування!! Все супер!Дякую)

• Продавець  Quality Life

Спасибо за отзыв! Пусть долго приносят удовольствие!

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Кількість предметів у наборі: 2. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 300

Все быстро и качественно! Чашки хорошо упакованы. Приехали быстро и целыми)
    Нареканий нет.

Переваги:
    Соответствует описанию

Спасибо Вам за отзыв!

• Елена Г***

Чашки отличные. Магазин работает оперативно и чётко, без нареканий. Продавца рекомендую.

Переваги:
    Соответствуют описанию
    Недоліки:
    Пока не выявлено
    • Quality L***

Благодарим за отзыв! Всегда рады Вам в нашем магазине!

• Ольга Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Кількість предметів у наборі: 2. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250

Очень милые чашки. Объем указан точно: 250мл это до краёв. Микроволновку выдержали (но это были испытания, не буду злоупотреблять). В посудомойке мою, но через 5 месяцев, практически ежедневного использования, в одной кружке вылетела запайка отверстия (закрыли капелькой эпоксидки). Это подробно. Решайте сами, я дальше буду мыть вручную. Очень довольна покупкой!
    Поднимают мне настроение каждый день.

Переваги:
    Сплошной позитив.
  • Галина В***

Чашки дуже гарні. Замовляю вже вдруге, чудовий подарунок. Буду замоіляти ще.

Переваги:
    Не гріються, Цікаві, добре виглядають з напоєм.
    Недоліки:
    Відсутні.
    • Продавець  Quality Life

Дякуємо за відгук.

• Анастасія П***

Дуже дякую, купувала на подарунок, то все супер❤️

• Продавець  Quality Life

Анастасія, щиро вдячні Вам за відгук!

• Ліана Р***

Гарні чашки, якісні.

Переваги:
    Швидка відправка.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Quality Life

Дякуємо за відгук!

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 2. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250

Чашки легкі, дуже ніжні. За розміром більші, ніж здаються.

Представник бренду

Дякуємо за вибір нашого бренду та відгук!

• Аліна Г***

Чашки саме такі, як на світлинах. Повністю відповідають опису. Посилка прийшла надійно запакована, тож все ціле й неушкоджене. Дуже сподобалось те, як швидко продавець опрацював замовлення й надіслав його. Дуже дякую!)

Переваги:
    Швидкість доставки, контактний продавець, вигідна ціна
    • Продавець  Quality Life

Аліно, ми щиро вдячні за таку високу оцінку нашої праці! Завжди раді Вам знову))

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Greewain. Кількість предметів у наборі: 2. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250

Хорошие чашки, отправили на 2 день, если не ошибаюсь. Приятно пить капучино по утрам, особенно атмосферно из них)

• Продавець  Greewain

Дякуємо за ваш відгук та приємного користування!

• Ольга Р***

Гарні та якісні кружки

• Продавець  Quality Life

Користуйтесь із задоволенням! Дякуємо за відгук!

• Ганна С***

Красивые чашки. Доставка быстрая. Остались довольны.

Переваги:
    Отличная цена
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • Продавець  Quality Life

Ганна, дуже вдячні Вам за відгук!

• Алина М***

Хорошие , красивые чашки , лёгкие

Переваги:
    Красиво кофе , чай наливать)
    • Продавець  Quality Life

Аліно, нехай довго приносять задоволення!

• Ирина Г***

Брала на подарунок , чудовий презент і не за дорого , все сподобалось

Переваги:
    Гарні вигляд , прекрасна форма , все чудово упаковано , доставка в поштомат і швидка відправка після оплати
    Недоліки:
    Немає )
    • Продавець  Quality Life

Щиро вдячні, що знайшли час для відгуку! Чекаємо на Вас знову)

• Наталия К***

Очень довольна, отправили быстро, буду обращаться к этому продавцу

Переваги:
    Красивые и стильные
    • Продавець  Quality Life

Ми дуже вдячні за відгук! Чекаємо на Вас знову)

• Галина Д***

Все супер!

• Продавець  Quality Life

Ми дуже вдячні Вам за відгук!

• Владислав

Фактически мгновенно обработали заказ. Упаковали качественно, сделали картонный короб, плюс непрозрачной пленкой сверху обмотали хорошо. Получил на почте на следующий день после отправки.

Переваги:
    Всё соответствует заявленному. Быстрое обслуживание. Хорошая упаковка.
    • Продавець  Quality Life

Владислав, щиро вдячні Вам за відгук та високу оцінку!

• Церулик М***

Повінстю задоволений

Переваги:
    Ціна, якість
  • Ганна Г***

У цих чашках дуже чітке серце

• Продавець  Quality Life

Ганна, дякуємо за відгук!

• Оксана З***

Чашечки очень красивые, но одна пришла с браком, сердце не ровное. Спасибо продавцу сделали скидочку, очень приятно. Рекомендую!!!

Переваги:
    чашки очень красивые лёгкие)
    • Продавець  Quality Life

Оксана, спасибо за отзыв!

• Вікторія В***

Чудові красиві чашки,брала на подарунок,дуже сподобалися.Буду замовляти ще

• Продавець  Quality Life

Дякуємо, чекаємо на Вас знову!

• Лилия

Классные чашки, но прям очень лёгкие.

• Продавець  Quality Life

Благодарим за отзыв! Ждём Вас снова)

• Ирина

В этих чашах очень красиво смотрится чай
    И за счёт двойных стенок в руки не горячо

Переваги:
    Очень красивые , можно на подарок
  • Лилия

Чашки класснючие))) продавец реагирует моментально. Заказала в воскресенье, в понедельник уже получила. Респект.

Переваги:
    Чашки очень красивые, и вместительные
    • Quality L***

Как же приятно! Спасибо за отзыв! Всегда Вам рады)

• Инга С***

Спасибо за чашки!) ожидание/реальность-100% совпало! Товар был очень хорошо упакован, всё супер!)

• Quality L***

Спасибо большое за отзыв! Пусть приносят удовольствие!

• Сергій М***

Классный товар.Приятный в общении продавец.

Переваги:
    Советую всем.
    Недоліки:
    Не увидел
    • Quality L***

Спасибо Вам за отзыв! Ждем Вас снова)

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250

Хочу подякувати за дуже оперативне оформлення замовлення та швидку доставку! Реально пройшов день і я вже чаюю на кухні ))) Чашки прийшли добре запаковані, легкі, об`ємні. Спочатку не звично з них пити, але можна звикнути. Для мене трохи не зручна ручка, але чоловіку норм )))) Рекомендую товар та магазин!

Переваги:
    Оперативна доставка та якісне пакування! Доволі легкі, гарні, об`ємні.
    • Estetiks O***

Дякуємо Вам за такий теплий відгук)))

• Анна Р***

Чашки просто супер. Продавец отличный. Очень быстро связались. Отправили в тот же день.

• Quality L***

Спасибо! Пусть приносят удовольствие!

• Кристина

Отличная идея для подарка любителям кофе‏. Чашки красивые, легкие. Между стенками не собирается конденсат

Переваги:
    Легкие
    Недоліки:
    Дороговато
    • Quality L***

Нам очень приятно, что Вам понравилось! Спасибо за отзыв!

• Марина Л***

Очень красивые и качественные чашечки, брала себе и на подарок. Продавец быстро отправляет товар. Спасибо

• Продавець  Quality Life

Марино, ми дуже раді, що Ви задоволені. Чекаємо на Вас знову)

• Альона

Чарівні чашечки! Дуже раджу. Прийшли цілі, пити зручно, розмір ід

Переваги:
    Вигляд та якість
    Недоліки:
    Деякі з тих хто пробував пити з цих чашок зауважували, що стінки товстуваті
      Представник бренду

Дякуємо за Ваш відгук!