Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Беруші для сну захист від звуків хропіння вибухів та пострілів беруші для стрільби плавання Pavlysh WG-74

Оцінка користувачів 4.46/5
  • AI аналіз відгуків
    68 відгуків:  85% позитивних, 8% нейтральних, 7% негативних.
    Після аналізу 68 відгуків про беруші Purfinly стає очевидним, що більшість покупців залишилися дуже задоволені товаром: беруші якісні, зручні у використанні та ефективно прибирають небажані шуми під час сну і відпочинку. Особливо цінують м'якість матеріалу, комфорт навіть при тривалому носінні, простоту використання, наявність різних розмірів у комплекті та хорошу шумоізоляцію. Окремі користувачі відзначають незначні недоліки — наприклад, легкий дискомфорт у вухах, неповне блокування всіх звуків, труднощі з вилученням, чи невідповідність очікуваної комплектації. В цілому продукт дуже високо оцінюють за співвідношення ціни та якості, а негативний досвід — радше виняток.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Данило Л***

Не понравились

• Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситація. Що саме не сподобалось?

• Андрій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Green

Хороші беруші для сну. Не мішають спати на боку та глушать зайвий шум якраз наскільки необхідно. Навіть вуха після сну не болять.

Переваги:
    Зручні для сну, нема болі у вухах
    Недоліки:
    • Продавець  kostor

• Яна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Yellow

Для плавання використовую, вода не заливається. Рекомендую!

• Сюзанна К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Purple

Удобные,но не мой размер)

Переваги:
    Не слышно звуков
    Недоліки:
    Не тот размер
    • Продавець  kostor

• Герасимчук Я***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Purple

Зі своєю задачею справляються. В комплекті дві пари та коробочка для зберігання. Гарний варіант за свою ціну.

• Оксана Е***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Green

Это лучшие бируши которые я искала , было куплено много ,но именно эти лучшие . Не болят ушные раковины после них и не мешают во время сна на боку

Переваги:
    Не мешают во время сна

• Валерія
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White

Дуже комфортні беруші, для поїздок те, що треба.

Переваги:
    Зручні
    Недоліки:
    Для мене не має
    • Продавець  kostor

• Кирило С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Yellow

Високий рівень звукоізоляції , не випадають під час активних рухів, зручно сидять під навушниками.

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Yellow

Матеріал м'який, приємний на дотик. У комплекті зручний чохол для зберігання.

Переваги:
    якісний захист
    • Продавець  kostor

• Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Green

Добрий товар, свою функцію виконує

Переваги:
    Помітно зменшує шум і не дуже сильно давить у вуші, а з малими берушами зовсім не відчувається тиску.

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White

Суперові беруші. Поки що це найкращій варіант для мене. Спати зручно в тих, що з маленькою ніжкою. Не відчуваються. Голова не болить і вуха теж. Лише спокійний сон чи зосередження на роботі. Навіть 10 зірок ставлю))
    Дякую за такий якісний продукт

Переваги:
    Манюні, не відчуваються, гарно глушать звуки.

• Кирило А***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Purple

Сподобались. Зручні у використанні(є аплікатор), спати комфортно. Гарно блокують звуки.

Переваги:
    Зручно спати. Добре блокують звуки(хропіння наприклад)

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Green

все чудово. не давлять , гарно шум зменшують. можна спати

Переваги:
    зручні для сну

• Виктория В***

Якісні, зручні, ідеально підходять

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Green

Дуже гарні за якістю. Із шумом справляються. У доньки папуга яка прикидається о 5тій ранку, з цими берушами нарешті я цього не чую. Вуха не болять після використання.

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Green

Непогані беруші, свою функцію виконують добре. Схожі по відчуттям на вакуумні навушники. В комплекті йде кейс та 2 пари біруш різного розміру

• Ліля С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Green

Бірюші добре захищають від сторонніх звуків під час сну, зручні у користуванні

Переваги:
    Зручні для спання

• Галина С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Green

Чудові беруші , в них дуже комфортно

• Дем'ян Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Green

Дуже хороша звукоізоляція, але особисто у мене дещо болять вуха навіть після тривалого періоду

Переваги:
    Ізоляція звуку
    Недоліки:
    Не дуже зручні
    • Продавець  kostor

• Уляна П***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Green

Дуже зручні, шум подавляють добре

Переваги:
    Зручні, компактні, шум подавляють

• Ілля
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Yellow

Обіцяли комфорт якого насправді немає. При будь-яких рухах голови чути як рухаються біруші зі звуком клацання та тертя, не можуть зафіксуватися.

Для повсякденного життя ситуація ще гірша, особливо при рухах щелепи коли розмовляєш чи жуєш.

Буває повезе з 3-5 разу знайду ідеальне розташування, але через кілька годин сну вони кудись зміщуються, тиснуть та починаєш чути власний пульс прямо у вухах і прокидаєшся!

Сам опис вводить в оману, на коробці тест-табличка де середнє 24 дБ, в описі фантазують про 33-35 дБ.

По комплектам Оранжеві - DIY (ремонтний шум), Зелені/Фіолетові - Sleep (сон), Білі - Read (читання).
    Пропоную ще пофарбувати в Блакитний і підписати Swim (плавання), а в Червоний з підписом Shoot (для стрільби).
    Раніше менеджери були готові робити повернення за не той колір/коробку, зараз пишуть що всі біруші одинакові незалежно від комплекту.

Другу пару з коротким хвостиком нереально дістати з вуха без гострих предметів типу голки чи пінцета.

Переваги:
    швидко приїхали, мінімальні комісії.

на відміну від пінних необов'язкова гігієна рук, можна нанизувати на трубку та вставляти цією же трубкою не торкаючись руками взагалі.
    Недоліки:
    опис не відповідає дійсності.
    біруші слабо знижують шум, так ще і створюють власний.

нема інструкцій по користуванню та догляду.
    по факту платиш за одну пару
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром - зв'яжіться з нами через особисті і ми допоможемо у вирішенні проблеми.

• Микола
    • Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Yellow

Якісні беруші. Купив для всієї родини

• Ярослава Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White

Задоволена берушами на всі 100 відсотків. Вони якісні, дуже зручні, не відчуваються у вухах, буває перевіряю чи є вони чи ні. Забезпечують спокій , тишину і комфорт під час сну. Виняток можливо це вже дуже сильний храп поруч, але я ще не знаходила від цього ніякого засобу. Подобається компактна упаковка для їхнього зберігання, особливо зручно коли їдеш кудись в дорогу. Однозначно рекомендую цих малесеньких охоронців нічного спокою.

Переваги:
    Дуже зручні, забезпечують тишину і спокій під час сну
    • Продавець  kostor

• Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Purple

Дуже круті, не очікувала, брала щоб не чути храп, тепер не чую) головне правильно вставити іх, користуйтеся трубочкой у комплекті

• Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Green

Погано прибирає шум, або я якось не так ставлю

• Продавець  kostor

Вітаємо! Беруші повністю шум не прибирають, вони його приглушають. Спробуйте вставити їх плотніше.

• Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Yellow

Користувалася різними берушами, але ці перевершили всі мої очікування. Кращі з усіх що пробувала раніше. У вусі майже не відчуваються, не випадають, зовнішні шуми і звуки дійсно не чути. Покупкою задоволена.

Переваги:
    Кращі з усіх що пробувала раніше. Покупкою задоволена.
    Недоліки:
    Трохи таки чутно звуки хропіння людини поруч, але це так віддалено, що не заважає заснути
    • Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
      Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
      Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Олександра К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Green

Довго вибирала беруші, зупинилася на цих. Після кількох спроб у вусі відчуваються нормально, не тиснуть, не вилітають, зовнішні шуми і звуки дійсно не чути. А от звикати спати під власне дихання довелося, бо його стало чути добре. Загалом покупкою задоволена, сторонні звуки перекриває чудово. Зручна коробочка в комплекті

• Татьяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Purple

Я нарешті знайшла беруші, які дійсно мені підійшли. Вони чудові, м'які та не давлять у вухах. Беруші якісні. Єдине, якщо дуже гучні звуки, то беруші ці звуки приглушають, але воно не заважає навіть заснути. Тому я рекомендую саме їх, не пожалкуєте.

Переваги:
    Якісні

• Богдан Р***

Чудово робить своє діло!

• Иван У***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White

Зручно, беруші добре глушать звуки

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Yellow

Я користувалася багатьма різними берушами (і дорогими, і дешевими), нічого не підходило, але ці для мене ідеальні.

• Діана П***

10/10
    Покупала в тир, задоволена дуже.

• Елена Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Yellow

Зручні та якісні, не виникає дискомфорту під час сну.

• Кристина С***

Відмінна якість товару.

• Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: White-Yellow

Я задоволена покупкою. Мене вони рятують на відмінно!