Відгуки покупців про Сухий корм для собак Brit Premium Sensitive Lamb, 8кг

Оцінка користувачів 4.72/5
на основі 104 відгуки
  • Світлана Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг

Все супер

• Ігор Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 18 кг

Вже вп'яте за півроку беру цей корм - мої собаки - хаскі і коргі велшкорн їдять із задоволенням, шерсть блищить, гарно виглядають. Взяв інший корм - не буду писати який - два дні ходили голодні, не доторкнулися, понюхають, одну штучку пожують - все. Терміново купили бріт - накинулися. Дуже раджу, і ціна якщо від Розетки - дуже достойна.

• Борис Я***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Прийшов корм у цілості, упаковка ціла; у відділенні переглянув усе добре.
    Собакен була рада цьому корму, годую як вказано на ярлику.

Дякую .

Переваги:
    Усе добре.
    Недоліки:
    Їх нема.
  • Наталія Н***

Доброї якості корм.
    Такса їсть із задоволенням.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не має
  • Светлана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Беру не вперше, допомагає схуднути. Моя дівчинка з лишньою вагою

• Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Дуже хороший, збалансований корм.

Переваги:
    Якісний
  • Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг

Дуже гарний корм. Дуже допомагає нашому песику з травленням

Переваги:
    Підходить шлунку нашого песика. Їсть його краще за іньший корм.
    Недоліки:
    Їсть його тільки розмоченим, з консервами такоїж фірми ягня гречка, але це тому, що песик привчений до натуралки.
  • Виктор Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Собака ела его очень хорошо! Щас почему то отказывается. Перешли на другой, более дороже.

Переваги:
    Первое время собака очень любила
    Недоліки:
    Не долго музыка играла))) наверное приелся
  • Наталья К***

Ми перепробували багато різних кормів, але цей корм підійшов нашій улюблениці найкраще

Переваги:
    Не викликає побічок
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Отличный корм

Переваги:
    Хорошо влияет на жкт собаки
    Недоліки:
    Собака ест его только с важным вместе
  • Кристина Г***

Указано для всех пород, но кусочки очень крупные для маленьких собак(

• Інна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Дуже задоволені

• Юлия О***

Дуже гарний, подобається сабаці

• Ірина Д***

Дякуємо Розетці за чудовий корм та швидку доставку! Купили для німецької вівчарки 12 років. Їсть з апетитом. Ходить два рази в день (стул нормальний). Рекомендую!!!

Переваги:
    Корм чудовий, якісний, ще й акційна ціна!
    Недоліки:
    Немає!
  • Нікіта М***

Один із найкращих виробників корму для собак.
    Данний корм, прибрав тошноту в собаки

Переваги:
    Ціна / якість супер
    Недоліки:
    Не знайдено
  • Ігор С***

Відмінна якість

• Катерина С***

Хороший

• Людмила К***

Їсть з задоволенням

• Анна К***

Собака їла з задоволенням

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Людмила В***

Корм не відправили в зазначений час, але він все-таки прийшов. Мішок не ушкоджений, терміни хороші, корм якісний, вже не вперше купую саме такий.

• Галина Н***

Упаковка пошкоджена

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Неякісне упакування
  • Александр Т***

Ок

• Юлія Т***

Дуже гарний якісний корм.

Переваги:
    Ціна/якість.
  • Светлана Г***

Собака їсть з задоволенням і дійсно схудла

Переваги:
    Хотіли щоб схудла і вийшло
  • Олег К***

Супер, быстро!

• Олег К***

Всё супер!

• Вал В***

Величеньки шматочки для середнього пуделя. Десь см³.

• Анастасия Ж***

Доставили быстро, всем довольная

• Дмитрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: PartyZoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Дякую, все добре.

• Штанько К***

Корм может быть и хороший, но моя собака Английский Кокер спаниель его совсем не стала есть. Три дня ходила голодная, думала что нужно выждать время. Но нет. Хорошо, что нашлись люди кому он был нужен, иначе деньги были бы на ветер. Вернулись снова к Клуб 4 лапы для средних пород.

Переваги:
    Возможно хороший корм
    Недоліки:
    Моя собака на отказ не стала его есть
  • Виктория В***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Довольна покупкой у данного продавца.Рекомендую.

Переваги:
    Быстрая доставка,адекватная цена,вежливое обслуживание
    • Продавець  AMZip Care

Щиро вдячні за ваш відгук!

• Светок М***

Прекрасно їдять цей корм мої мопси.
    Регулярний похід до туалету.

• Дарья Б***

Добротний корм. Замовляю вде 2 рік.

• Олег

Хороший корм но на премии не тянет скорее стандарт

• Марія П***

Корм собаці подобається. Алергії не викликає. Шорстка блищіть. Гранули крупні і для собаки середньої породи підходять. Не особливо відрізняється по складу від такого ж корму з ягням супер преміум якості, тому чергуємо. Будемо брати ще.

Переваги:
    Ціна по знижці, якість
  • Юлія

Корм сподобався, беремо вже третій раз.

Переваги:
    Їсть добре, все в нормі.