Відгуки покупців про Навушники з котячими вушками Бездротові Wireless headSet Cat P47M Сірі з Bluetooth гарнітурою та LED підсвічуванням

Оцінка користувачів 3.67/5
  • Відгуки про товар продавця InTrend
  • Вадім А***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Grey

Проблему вирішено

Перестали світитися вушка через годинуну:(

• Продавець  InTrend

Вадим, доброго дня! Наш менеджер вже звязалась з Вами для врегулювання данного питання - очікуємо надходження навушників для діагностики в нгаш сервісний центр

• Вадім А***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Grey

Прийшли не такі як на фото....

Недоліки:
    Не той колір
    • Продавець  InTrend

Вадим, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Наш менеджер вже звязалась з Вами для врегулювання данного питання! Приносимо вибачення за надані незручності!

• Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Violet

Наушники пришли рабочие и очень, но немного другая модель внешне не такие как тут приставлены

Переваги:
    Быстрая доставка и низкая цена
    Недоліки:
    Не совпадение модели
    • Продавець  InTrend

Доброго дня, Наталя! Дякуємо за Ваш відгук! Наш менеджер вже звязалась з Вами для врегулювання данного питання. Приносимо вибачення за незручності!

• Ольга М***

Нормас

• Дідух В***
    Відгук від покупця. Продавець: RezkaPrice. Колір: Violet

Дитині сподобались

Переваги:
    Пристойна якість за помірну ціну.
    Недоліки:
    Радіо так нічого й не зловило.
  • Олексій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: RezkaPrice. Колір: Violet

Термін користування незначний. Все працює, окрім радіо. Великі за розміром, тому малим дітям може бути некомфортно.

Недоліки:
    до радіо неможливо підключитися
    • Продавець  RezkaPrice

Дякую за відгук, Олексію, на жаль, радіо може погано ловити станції або не знаходити їх, в селах і в ПГТ це проблема з усіма навушниками такого типу, для посилення сигналу слухайте радіо через AUX кабель, тоді ситуація покращується, але є ще один важливий фактор, зараз в країні багато радіостанцій не працюють, раніше находило 5-10 станцій, зараз 3-5, помітили цю ситуацію у себе в місці.
      Тому, на жаль проблема може бути навіть не в саміх навушниках.
      Ми сподіваємося, що ваша дитина залишилася задоволеною таким придбанням і відчула позитивні емоції від такого подарунка =)

• Олексій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: RezkaPrice. Колір: Pink

Недоліки:
    неможливо підключитися до радіо
    • Продавець  RezkaPrice

Тому, на жаль проблема може бути навіть не в саміх навушниках.

• Ірина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: UA National Group. Колір: Grey

Супер!

• Продавець  Mast Ukraine

Дякуємо за ваш відгук - для нас важлива думка кожного клієнта!