Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Сухий корм для котів вимагають догляду за шкірою та вовною Brit Care Cat з лососем та куркою 2 кг

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Відгуки про товар продавця The plus
  • Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: The plus. Вага 1 шт: 2 кг

Киця обожнює цей корм. Він для неї один з найкращих з цієї лінійки.
    Дякуємо за швидку доставку!

• Анастасія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Маю велику кішечку, дрвгошерсеу. Два тижні переводила її з оптіміла, все пройшло плавно, нарешті тепер, коли вона сходить в туалет, не виїдає очі. Шерсть стала більш доглянутою, м'якішою. Щоправда через горох у складі може іноді "газануть" але без дискомфорту для неї. Корм їсть добре, до миски бігає не часто, їй все подобається, мені б подобалось більше, якби вона скидалась на корм. В цілому задоволена, рекомендую

Переваги:
    Більш доглянута шерсть, запах туалету не виїдає очі, насичується кормом надовго
    Недоліки:
    Почала "газовати"
  • Yevhen T***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Сам не пробував. Коти їдять.

• Анастасія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

перевела на цей корм з «4 лапи», киці на подив відразу сподобалось, їсть залюбки)

• Александра М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Этот корм мне посоветовала продавец в зоомагазине, у которой 3-е своих котов. Нашему котику понравился, трескает с удовольствием. Перешел с дешевого корма без проблем (в приюте ел "4 лапы").
    Брит предлагает отличный состав без кучи углеводов. Даю количество, предусмотренное инструкцией, - питомец наедается, голодный не ходит.
    В следующий раз закажу большую упаковку.
    По запаху приятный, не вонючий. Пахнет и рыбкой, и курицей. Аппетитно, в общем)

Переваги:
    Состав
    Недоліки:
    Цена

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit Care!
      Ціна перш за все залежить від корисних натуральних інгредієнтів.
      Якщо Вам знадобиться невеличка порада, або консультація, будь ласка, звертайтеся!

• Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

З усієї линійки Brit care саме цей корм кішка їсть найкраще. Шерсть чудова, блищить, за три місяці відколи почала давати цей корм, суттєво зменшилося випадіння. Тобто свою основну функцію виконує.
    Єдине що - для стерилізованих котів тркба контролювати кількість, через досить високий вміст жирів.

Переваги:
    Реально покращує стан шерсті.
    Недоліки:
    Немає.
  • Алла Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Залисини на шерсті в кішки заросли рівномірно. Рекомендую цей корм

Переваги:
    Гарний склад
  • Инна Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Беремо цей корм не вперше. Кіт їсть нормально - не випрошує, просто спокійно під'їдає протягом дня свою стандартну денну норму) точно не голодний. Кіт довгошерстний, різницю в якості шертсі не помітили. Проблем із туалетом нема. Корм нормальний. Чергуємо його з кормом з кроликом - саме він нашому коту подобається найбільше)

Переваги:
    склад
  • Мельничук В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Хороший корм, натуральний. Спочатку кішці не сподобався, їла неохоче, але через пару днів навіть просила. Шерсть покращилась, майже взагалі не лізе, кішка виглядає здоровою. Перейшли з Purina, не жалкую.

• Людмила Р***
    Відгук від покупця. Продавець: PetMojo. Вага 1 шт: 7 кг

Корм кішка їсть із задоволенням- блискуча шерсть, менше линяє, з травленням все добре. Продавець надійний, гарно комунікує з покупцем, купляю тут уже не вперше. Продавця однозначно рекомендую.

• Владислав Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Вага 1 шт: 7 кг

Отличный корм, беру 7 кг и не парюсь, не нужно бегать каждый месяц коту тоже нравиться ест без проблем.

Переваги:
    Цена, качество
    Недоліки:
    Не увидел
  • Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Вага 1 шт: 2 кг

• Микола В***
    Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Вага 1 шт: 7 кг
  • Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Корм соответствует описанию и качеству.

• Федір Б***

Все ок

• Світлана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: PartyZoo. Вага 1 шт: 2 кг

Котикам подабається, беру періодично

• Анна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: PartyZoo. Вага 1 шт: 2 кг

Хороший корм.

Переваги:
    Швидко доставили.
  • Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Вага 1 шт: 2.4 кг

Звʼязались і відправили в день замовлення! Супер швидко! Улюблений корм моєї кішки, ще й з приємним бонусом за гарну ціну

• Ирина И***
    Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Вага 1 шт: 2.4 кг

Відмінно

Переваги:
    2 0.4 за ціною 2
  • Татьяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Хороший корм, кішца їсть їз золоволенням

Переваги:
    Якісний корм
  • Татьяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Купила перший раз такий корм, киця зацінила, сподобалося, їсть добре, не встигаю підсипати

Переваги:
    Хороша якість
  • Роман

Коти їдять із задоволенням

• Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Дуже хороший корм.Моя кішка його полюбляє.

Переваги:
    Гарний склад
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Цей корм дуже полюбляють мох котики і за складом він хороший.

Переваги:
    Добрий склад, полюбляють тварини
  • Тетяна

будемо замовляти ще

Переваги:
    помітні результати на вовні й шкірі
  • Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

дуже сподовся корм киці ,шерсть помітно покращилася ,обов'язково буду брати ще.

Переваги:
    якість шерсті дуже змінилася
    Недоліки:
    ціна кусається
  • СВЕТЛАНА С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

Дуже задоволена і кормом і сервісом Розетки. Шерсть блищить, кішки їдять корм з задоволенням.

Переваги:
    Склад, якість, ціна, коти їдять з задоволенням
  • Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Гарний корм. Кішка їсть і це чудово. А ще він покращив зовнішній вигляд хутра, воно стало більш здоровіше виглядати і не так сипеться. Бо раніше за день можна було по квартирі з шерсті зібрати ще одного кота, або шубу для кота . А ще зручна застібка на пачці, вона у вигляді липучок, гарно закриває пачку і кішка не добереться до корму і запах корму не чутно в шафці.
    В Розетці беру вже вдруге саме цей корм, сьогодні замовила, а завтра забрала. Зручно.

Переваги:
    Кішка їсть. Якість, ціна. Дійсно покращує стан хутра. Дуже зручна застібка натупаковці.
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Шкурат О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Шотландский кіт дуже линяв, перейшли на цей корм. Через неділю, дві перестав ліняти, хутро гладеньке. Корм їсть з задоволенням.
    Рекомендую для котів, які сильно линяють.

Переваги:
    Гарний корм
  • Людмила Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Уже тиждень змішую з кроликом з цієї ж лінійки-шерсть помітно пошовковистішала, пом'якшала. Киця-шотландка, їсть, коли їй хочеться, не переїдає. І вона і я задоволені.

• Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Моїй шотландці цей корм порадили в вет.клініці так як почалися проблеми з шерстю. Кішці корм сподобався))) І головне, стан хутра покращився, комочки шерсті не валяються по всій квартирі, наш одяг чистий.

Переваги:
    Гарна якість. Дійсно покращує стан шерсті.
    Недоліки:
    Було б добре щоб самі шматочки були трохи меншого розміру. Але це не критично.
  • Дар'я
    Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Вага 1 шт: 7 кг

Доставили в сроки, упаковка чистая, корм на месте :)

• Гребещук Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Я в шоці!!! Мої вибагливі котики, яким я завжди змішувала новий корм з попереднім, бо після різкого переходу відмовлялися від нового корму, цей корм одразу зʼїли!!! При чому велику порцію за один раз… Я давно не бачила щоб вони з таким задоволенням їли корм, хоча до цього годувала не менш якісним(Carnilove)

Переваги:
    смак, склад, ціна, мої котики зʼїли одразу з задоволенням велику порцію, дуже зручне пакування та замість зіпу застібка як ліпучка
    Недоліки:
    не знайшла
  • Юлия
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 7 кг

Я не знаю, что там положили в состав, но кот просто не отходит от тарелки. Блин, а корм то не дешёвый.

Переваги:
    Наверное , очень вкусный
    Недоліки:
    Дорого

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit Care! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• М. П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 7 кг

Корм с хорошим составом, кот ест с аппетитом. Шерсть великолепная, никаких проблем не замечено. Однозначно буду брать ещё

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Не обнаружены

• Дарья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

У кошки на этом корме очень быстро восстановилась шерсть (кошку взяли с улицы, были проблемы с шерстью). На этом корме выросла красивая пушистая шубка