- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Бежевий
Пилосос дуже слабо тягне, навіть при турборежимі. Пил збере, а ось якусь дрібну соринку ні. І ще, він швидко розряджається. На турборежимі вистачає на 15 хвилин максимум
Це у мене так? Чи така модель взагалі?- Представник бренду
Катерина, вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
Модель Jimmy JV71 Champagne має силу всмоктування до 20 000 Па й здатна працювати в турборежимі орієнтовно 7–8 хвилин, що є типовим показником для акумуляторних пилотягів цього класу. Якщо ж під час прибирання спостерігається помітне зниження ефективності всмоктування, описана ситуація може свідчити про забруднення фільтра або засмічення повітряного каналу. Рекомендуємо перевірити стан основних елементів, очистити фільтраційний блок, а також переконатися у відсутності сторонніх частинок у повітропроводі.
У разі, якщо складність залишиться, ми із задоволенням вам допоможемо. Будь ласка, зверніться на гарячу лінію сервісного центру Jimmy : 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
З повагою, служба підтримки Jimmy!
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Бежевий
Пылесос пришёл целый, был почти разряжен .
Все насадки есть.
На турбо режиме тянет отлично,но не долго.
Очень легкий и маневренный.
Нет дисплея ,не понятно сколько израсходовано батареи.
А в целом за свои деньги отличный пылесос.
А ещё есть подставка для зарядки ,это очень удобно ,не нужно ничего придумывать чтобы подвешивать.- Представник бренду
Світлана, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Якщо вас цікавлять пилотяги з можливістю відображення рівня залишку заряду на дисплеї та тривалішою роботою у турбо режимі, рекомендуємо звернути увагу на модель Jimmy H8 Pro.
Ознайомитись детальніше з товаром можливо, перейшовши за посиланням: посилання
Приємного користування!
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Бежевий
Мені пилосос дуже сподобався. У мене килим на підлозі, пилосос справляється чудово, якщо десь не дотягує, на турборежимі вичищає все. Дуже зручний блок, що відстібається, за допомогою якого пропилососила стелі, кути, за шафами.
- Переваги:
- Багатофункціональність, потужність
- Недоліки:
- Поки що мене все влаштовує
- Представник бренду
Наталія, вітаємо! Дякуємо вам за розгорнутий відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Бежевий
Працює тихо на першій швидкості, сила звичайно не така як у стаціонарного пилосмоку. Але є щітка яка крутиться і затягує пил. Пройшовся меншою насадкою по матрацу - багато пилу, хоча на вид був чистий. Доповню відгук з часом
- Представник бренду
Ярослав, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Приємного користування!
- Дария П***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Бежевий
Доставка постійно переноситься на інший день!
- Наталия Б***
Мені теж перенесли відправлення. Ви отримали замовлення?