- Діана О***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Корм супер для шпица только его и берем
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Александра Е***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 85 г
Дуже хороший продавець. Якісний та свіжий товар. Швидка доставка. Користуюсь послугами вже декілька років. Раджу цю компанію!
- Переваги:
- Якість, швидкість та зручність
- Недоліки:
- Немає взагалі
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 85 г
все добре
- Ейва Т***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Шукали довго корм для моєї собаки (міні шпіц). Ми брали різні Brit, українські фірми, але вона ну взагалі не їла. А тут дуже їй сподобався корм!
В нас є ще два мейнкуна (дівчинка і хлопчик котеня), то вони навіть свій корм не хочуть їсти, а цей дууже смачний- Переваги:
- - Швидкість доставки
- якість - Недоліки:
- - коти від смачності їдять корм)
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Быстрая доставка
Благодарю
Рекомендую - СветланаВідгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г
Яе завжди все неперевершено - швидка відправка, низька ціна, гарна якість корму
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 85 г
Як завжди все неперевершено - швидка відправка, низька ціна, гарна якість корму
Сьогодні забрала замовлення, моя собака дуже задоволена смаком. Маю надію, що не буде алергії й інших реакцій на нього. Але собака на цьому сухому кормі,тому думаю проблем не буде й тому вже замовила ще
- Переваги:
- Собаці дуже смакувало. Аби вона вміла говорити, то висловила б мені точно свою вдячність)))
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 85 г
Відмінний корм. Собака задоволена. Від нього, вибачте, краще став стіл (маємо в цьому напрямку проблеми).
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г
Як завжди клас! Дякую!
- Софія С***Відгук від покупця. Продавець: Uniqzoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Пришло раньше срока, рекомендую
- Руслана И***Відгук від покупця. Продавець: Prolime. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Нравится моему шпицу, а это главное! Спасибо
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Товар та обслуговування супер
- КристинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Собаці підходить чудово.
- Переваги:
- Собака їсть із задоволенням
- Недоліки:
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Дякую продавцю.
- Продавець ЕКСПЕРТПЕТ
Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
Нехай Вашому хвостатому смакує.
До наступних зустрічей!
- АллаВідгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Корм після оплати не відправляли тиждень, були онлайн, мої смс ігнорили, так собі сервіс, не рекомендую.
- Продавець ShopNemo
Добрий день. Замовили у пт в не робочий час (вечір) 19 число. Сб і неділя вихідний 20-21 число. Відправка товару вказано 1-4 дні. Відправили 24 числа. Ви просто попали на вихідні. Гарного дня.
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Дуже дякую магазину, продавцю) ще й подаруночок 4 пачки вологого корму)) дуже Вам дякуємо :)
- Переваги:
- Відповідальний продавець !
- Недоліки:
- немає. все на найвищому рівні.
все на найвищому рівні!!! швидко, без зайвих питань, просто СУПЕР!!! ДЯКУЮ ПРОДАВЦЮ !!! :))
- Лідія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г
Наша собачка їсть із задоволенням. Дякую. Доставка швидка.
- Переваги:
- Якість, швидкість
- Недоліки:
- Руслана И***Відгук від покупця. Продавець: Чорна кішка. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г
Всё отлично! Благодарю
- Инна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г
Хороший корм, купуємо вперше,їсть наш вередулька.
- Переваги:
- Приємний запах
- Недоліки:
- Александр А***Відгук від покупця. Продавець: Чорна кішка. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г
Нехочет кушать. До этого перед прогулкой ел корм с молозивом с более мелкими гранулами. Возможно не кушаает из-за размера гранул.
- Недоліки:
- Шпиц 2 года не хочет кушать