- Лев К***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Непоганий павербанк)
- Ілля І***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Використовую тривалий час, працює добре
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Повер банк відповідає заявленим параметрам.
- Переваги:
- Швидка зарядка, самого павера.
- Недоліки:
- Чомусь від кабелю tayp-c-tayp-c не заряджає телефон
- Василь К***
Перепрошую не tayp-c, а tape-c
- Продавець CLICKER
Доброго дня. Дуже дякуємо за відгук. Type-C на Туре-С ця УМБ нажаль не підтримує. Через Туре-С тільки зарядка самої УМБ.
- Микола О***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Проблему вирішено
Жахливо заряджається. Думали перші два тижні що шнур поганий, чи блок живлення. Заряджали як через тайпсі, так і через мікроюсб, але результат однаковий - заряджається через раз і повільно, навіть через швидку зарядку
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Все добре, павербанк чудовий
- Переваги:
- Бистра зарядка
- Продавець CLICKER
Доброго дня, Олексію! Дякуємо Вам за відгук! Бажаємо мирного неба над головою!
- ТатьянаПродавець: CLICKER. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Странный продавец.
Заказ отменили и указал "не устраивают условия доставки".
Простите, или вы не указывайте функцию, которую не можете выполнить. Или честно сообщите, что товара не хватило или решили продать дороже всвязи с дефицитом.
На момент заказа товар был в наличии.- Продавець CLICKER
Доброго дня, Тетяно! Дякуємо Вам за відгук. Нажаль на момент надходження замовлення, були велікі перебої з електроенергією, стільниковим зв'язком та інтернетом, на той момент павер-банки закінчилися , але на превеликий жаль ми не мали доступу для зміни наявності на маркетплейсі. Надходження товару очікуємо з наступної неділі, очікуємо від Вас замовлень. Заздалегідь дякуємо за порозуміння!
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Гарна якість
Приємний продавець- Переваги:
- 100
- Продавець Spirite
Раді що вам сподобалось) звертайтесь
- Євгеній к***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
это уже второй беру у этого продавца, первому уже третий год работает безотказно
- Переваги:
- отличная цена, реальная ёмкость
- Недоліки:
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Дякую за оперативність
- Переваги:
- Працює дуже добре.
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Больше 3 лет. Прямо сейчас возле меня и заряжает телефон.
- Переваги:
- Долго служит
- Недоліки:
- Покупал в ажиотаж то было дороговато
- Достав Л***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Ідеальна ціна-якість. Дякую
- Переваги:
- Ідеальна ціна-якість. Дякую
- Продавець Spirite
Ралі що вам сподобалось) звертайтесь
- Євгеній Р***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
супер
- Світлана Н***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Важкий, використовувала і не раз, потужний
- Переваги:
- Заряджає щвидко
- Недоліки:
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Відмінні якість товару та обслуговування на усіх ланках доставки .
- Переваги:
- Професіоналізм
- Недоліки:
- Не має.
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Дуже висока якість та ціна. Покупкою задоволені
- Переваги:
- Ціна і якість, майже пів року в користуванні дуже задоволені
Дякуємо)
- Яна А***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Купувала як подарунок
Телефон не заряджає взагалі
Термін повернення вийшов бо чекала дня народження щоб подарувати
Не задоволена взагалі
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Гарний повербанк. Повністю виконує свої функції.
- ВладВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Отличный powerbank. Функция быстрой зарядки выручает.
- Переваги:
- Ёмкость, скорость зарядки.
- Недоліки:
- При соединении кабелем type c - type c с телефоном, почему-то заряжается от него. Пробовал разные кабели.
- Мелько А***
Так він через тайп сі тільки приймає заряд а не віддає
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Покупкой довольный , сейчас он не нужный ) и хорошо минус только при зарядке триски что индикатор зарядки не яркий и привык что на старом был сверху и хорошо видны и тут точки есть две зарядки я больше довольный , и легкий й
- Переваги:
- Легкий Гнозда сверху удобно положить в карман и подключить кабель зарядное
- Недоліки:
- Надо платить деньги , трищит во время зарядки
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
все влаштовує
- Переваги:
- швидко заряджає
- Недоліки:
- не має
- Джора К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Быстро заряжает, доставка долгая правда была.
- Переваги:
- Недоліки:
- Доставка долгая
- Павло Г***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Працює. Швидко заряджає. Сам заряджається повільно.
- Недоліки:
- Через usb-c не заряджає Samsung s24
- Олексій М***
Читайте уважно характеристики, потім пишіть відгук.
- Євгеній Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Хороший павер за свої гроші. Користуюсь вже більше 2 років. Зауважень не маю
- Володимир Я***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Хороший
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
доки новий - працює добре!
- Переваги:
- достатня ємність, стильний вигляд
- Недоліки:
- важкуват трохи
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Замовила цей павер банк, забрала з відділення, оскільки зовні товар був без дефектів, індикація зарядки працювала, тому візуально він виглядав справним.
Несправність була виявлена вже під час використання. Не заряджає пристрої. Не працює .
Кажуть повертати на діагностику (
Втрачені кошти, час (- Недоліки:
- Не працює
- Коновалова І***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Замовила даний повер банк, оплатила доставку, прочекала, він не заряджався, повернула на адресу яку зазначила розетка, чекала місяць, бо розетка не могла знайти його, оплатила доставку, розетка повідомила , що якщо при діагностиці буде виявлено не справність товару, то кошти за доставку повернуть, за доставку ніхто кошти звісно ж не повернув! Товар не рекомендую! Розетка розчаровує останнім часом!
- Недоліки:
- Товар не справний
- Роман
Пробували заряджати девайс через роз'єм type-c? Дякую
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Нормальний, але я маю старий павер банк від nomi, то той довше тримає свій заряд доки він не працює. А цей швидше розряджається.
- Переваги:
- Легкий і тоненький
- Михайло С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Рекомендую
- Переваги:
- Качество
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Замовляв на початку січня,доставили за 10 днів.Що можу сказати?Павер відпрацьовує на всі .Питань немає.Задоволений повністю,всі заявлені характеристики відповідають дійсності.Дата виробництва у мене була 08.2025.Доставка,як для мене довго,але можна почекати.Вчора замовив ще один.Подивимось коли прийде і головне, щоб з датою виробництва все було добре
- Переваги:
- Гарна річ,за такі гроші
- Недоліки:
- Поки немає
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Пришёл товар. Разряженный на 1. Дата изготовления 09.2022. В магазине сразу не заметила дату, проверила только что заряд идёт. Брала родственнице-пенсионерке , теперь даже не знаю что с ним делать. Будет ли у него умкость после 3х лет лежания
- Артем А***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Довговічна якість , гарні консультанти та швидка відправка.
- Продавець Spirite
Раді що вам сподобалось)
- Альона Ж***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Павербанк непоганий, заряджає телефон, тримає заряд. Але буває не спрацьовує з першого разу при підключенні до роутера
- Переваги:
- Низька ціна
- Недоліки:
- Не підключається з першого разу при підключенні до роутера, інші павербанки одразу підключаються
- Ганна Н***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Купила на подарунок чоловікові. Так трапилося, що я його більше два тижні навіть не відкривала. Коли подарувала то побачили ,що він не заряджається,і не працює один з двух юсб портів.Сказати що я засмучена, це нічого не сказати.Обміняти я так розумію не можна, бо пройшло 2 тижні. Хоча взагалі не заряджається!
- Переваги:
- Ніяких, з першого дня коректно не працює і не заряджається
- Недоліки:
- З першого дня не заряджається, не працює один юсб порт.
- Продавець VK Market
Дякуємо за ваш відгук!
Нам прикро, що у вас склалася така ситуація. Хочемо звернути увагу, що перед першим використанням павербанк необхідно повністю зарядити, оскільки після тривалого зберігання він може бути глибоко розряджений і не реагувати одразу на підключення.
Також робота USB-портів може залежати від кабелю та пристрою, який підключається. Рекомендуємо спробувати інший кабель або адаптер живлення та залишити пристрій на зарядці на певний час.
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Працює