- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Супер гель!!!
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Запах дуже приємний, пере чудово, купую не один раз, задоволена.
- Недоліки:
- Майя М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Чудовий гель
- Переваги:
- Великий об'єм
- Недоліки:
Представник брендуМайя, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Дуже задоволена якістю прання,і дуже приємний запах
Представник постачальникаОксана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Дуже добрий гель
Представник постачальникаОлена, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Гарна вартість та якість .
Представник постачальникаOлександр, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Василь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Чудово
Представник постачальникаВасиль, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Виталий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Гарний пральний засіб
Представник постачальникаВiталiй, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Отлично
- Недоліки:
Представник постачальникаOлена, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Дякую за замовлення, швидко доставили
- Переваги:
- Аромат гелю приємний і відповідає бажанню
- Недоліки:
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Добре
Представник постачальникаІгор, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Чудовий гель
- Переваги:
- Приємно пахне
- Недоліки:
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Павленко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Напевно найкращий з усієї лінійки, зараз просто божественний
- Переваги:
- Запах, гарно пере,універсальний, економний
- Недоліки:
- Ціна кусається, треба чекати знижок
Представник постачальникаЮлiя, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Все було чудово.
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Надія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Дуже сподобався.
- Переваги:
- Ніжний аромат
- Недоліки:
- Поки нема
Представник постачальникаНадія, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Мечетная Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Для меня лучшее средство
Представник постачальникаНiна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
А я то думаю чому на нього так різко впала ціна. Користуюсь вже декількатроків,завжди замовляю тут. Завжди був густий,концентрований гель,відкриваєш кришку пахне на всю кімнату. Цей раз,мало того що кришка погано тримає,то ше й гель не гель просто злегка забарвлена вода і майже без запаху. ''Впарили подвальний розлив''. І не нада тільки валити всі шишки на виробника. Впевнений це ''мутки'' в середині ''Розетка''.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
Представник постачальникаОлег, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- КотікВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Прала багато років, єдиний мінус - сильно пінеться. щоб речі вам слугували довго - треба багато разів полоскати. Я знайшла альтернативу в іншому виробнику
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Мечетная Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Для мене це найкращий гель. Рекомендую
Представник постачальникаНiна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Відмінний
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
пере нормально, речі пахнуть
- Недоліки:
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Добре відпирає речі та залишає приємний та свіжий аромат після прання, обожнюю його
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
Гарно пахне, недуже рідкий, підходить для багатьох тканин
- Недоліки:
Представник постачальникаОксана, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3 л. Кількість упаковок: 1
гарна якість, аромат супер
- Переваги:
- гарна якість, аромат супер
- Недоліки:
- не замітила
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Приємний аромат.
Представник постачальникаОлена , дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Всегда беру
Представник постачальникаОльга, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Хороший порошок. Запах хороший, приємний. Не рідкий.
Рекомендую
Представник постачальникаАндрій, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Якістю порошка повністю задоволена! Купую його з моменту, як він з'явився у продажу. Відстірує навіть при швидкому пранні в холодній воді. Має приємний аромат. Швидка доставка, окремо дякую Розетке! Рекомендую!!!
- Переваги:
- Великий об'єм. Акційна ціна.
- Недоліки:
- ---------------------------------
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.75 л. Кількість упаковок: 1
Дуже сподобався цей гель,
Все добре відпирає, дуже приємний аромат, навіть не треба додавати кондиціонер.- Переваги:
- Приємний аромат.
- Недоліки:
Представник постачальникаАнастасія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юліана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.75 л. Кількість упаковок: 1
Запах неймовірний .Мені подобається даний гель
Представник постачальникаЮліана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Чикало Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Гарний гель
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Представник постачальникаСергій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Артем Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Гарний гель.
Класно пре.
Все ок.
Рекомендую!!
Представник постачальникаАртем, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Лілія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Чудово пере, і запах не вонючий
- Переваги:
- Запах
- Олексій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Супер!
Представник постачальникаОлексій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Таня т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.75 л. Кількість упаковок: 1
Для початку скажу, що порівнюю даний товар з сильними конкурентами, якими користувалася до покупки Perwoll. Це L'Arbre Vert, Frosch, Sano Maxima. Мені подобалося чи одне, чи інше в цих засобах. Але практично всі вони ( особливо помітно- sano) висвітлювали речі та змінювали колір, речі тьмяніли. Тобто, для білих речей- ок, а для темних чи насичених ( на чорному фоні червоні квіти стали на сірому ледь рожеві квіти). Багато речей перетворилося на домашні таким чином. Прийшлося купляти нові. І вже їх я вирішила не прати тими засобами, а купити Perwoll ( для темних речей та цей- для відновлення). Для темних- чорні гарно вигладають після прання. А ось даним засобом я прала все. Бо наразі в нас дуже погана ситуація зі світлом, його не вистачає щоб прати роздільно рушники кухонні та інші речі. Отже, прийшлося на 40С прати і домашні речі, і білі рушники (які треба інколи з кисневим відбілювачем прати), ііі.. на моє велике здивування, Perwoll відіправ рушники! Я не це не розраховувала, кинула щоб освіжити. Тобто, вони не ідеальні, але нормально випрані, запах свіжий, (впорався з кухонними ароматами). Ну і прала речі свої та інших домочадців, всім сподобався і аромат, і стан речей. Цей засіб універсальний, йому можна довіряти різне прання. Та головне- кольоровий одяг лишається з кольорами.
- Переваги:
- Не тільки освіжає, він пере
- Недоліки:
- Поки нема
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!