Відгуки покупців про Рідина для прання Perwoll Відновлення та аромат 3.6 л (9000101381443)

Код:  342018910
Оцінка користувачів 4.77/5
  • Олена Б***

Супер гель!!!

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1

Запах дуже приємний, пере чудово, купую не один раз, задоволена.

• Майя М***

Чудовий гель

Переваги:
    Великий об'єм
      Представник бренду

Майя, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1

Дуже задоволена якістю прання,і дуже приємний запах

Оксана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Олена М***

Дуже добрий гель

Олена, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1

Гарна вартість та якість .

Oлександр, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Василь Ш***

Чудово

Василь, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Виталий Н***

Гарний пральний засіб

Вiталiй, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Елена А***

Отлично

Недоліки:

Oлена, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Светлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1

Дякую за замовлення, швидко доставили

Переваги:
    Аромат гелю приємний і відповідає бажанню
    Недоліки:
    Не має

Свiтлана, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Ігор Г***

Добре

Ігор, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Людмила Ч***

Чудовий гель

Переваги:
    Приємно пахне
    Недоліки:

Людмила, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Павленко Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1

Напевно найкращий з усієї лінійки, зараз просто божественний

Переваги:
    Запах, гарно пере,універсальний, економний
    Недоліки:
    Ціна кусається, треба чекати знижок

Юлiя, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Світлана С***

Все було чудово.

Світлана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Надія В***

Дуже сподобався.

Переваги:
    Ніжний аромат
    Недоліки:
    Поки нема

Надія, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Мечетная Н***

Для меня лучшее средство

Нiна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Олег В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1

А я то думаю чому на нього так різко впала ціна. Користуюсь вже декількатроків,завжди замовляю тут. Завжди був густий,концентрований гель,відкриваєш кришку пахне на всю кімнату. Цей раз,мало того що кришка погано тримає,то ше й гель не гель просто злегка забарвлена вода і майже без запаху. ''Впарили подвальний розлив''. І не нада тільки валити всі шишки на виробника. Впевнений це ''мутки'' в середині ''Розетка''.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

Олег, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Котік
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1

Прала багато років, єдиний мінус - сильно пінеться. щоб речі вам слугували довго - треба багато разів полоскати. Я знайшла альтернативу в іншому виробнику

Дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Мечетная Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1

Для мене це найкращий гель. Рекомендую

Нiна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Людмила С***

Відмінний

Людмила, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Олександр П***

пере нормально, речі пахнуть

Недоліки:
    Не має

Олександр, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Юлія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1

Добре відпирає речі та залишає приємний та свіжий аромат після прання, обожнюю його

Юлія, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1

Гарно пахне, недуже рідкий, підходить для багатьох тканин

Недоліки:

Оксана, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3 л. Кількість упаковок: 1

гарна якість, аромат супер

Переваги:
    гарна якість, аромат супер
    Недоліки:
    не замітила

Тетяна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Олена С***

Приємний аромат.

Олена , дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Ольга П***

Всегда беру

Ольга, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1

Хороший порошок. Запах хороший, приємний. Не рідкий.
    Рекомендую

Андрій, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1

Якістю порошка повністю задоволена! Купую його з моменту, як він з'явився у продажу. Відстірує навіть при швидкому пранні в холодній воді. Має приємний аромат. Швидка доставка, окремо дякую Розетке! Рекомендую!!!

Переваги:
    Великий об'єм. Акційна ціна.
    Недоліки:
    ---------------------------------

Олена, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Анастасия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.75 л. Кількість упаковок: 1

Дуже сподобався цей гель,
    Все добре відпирає, дуже приємний аромат, навіть не треба додавати кондиціонер.

Переваги:
    Приємний аромат.
    Недоліки:

Анастасія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Юліана П***

Запах неймовірний .Мені подобається даний гель

Юліана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Чикало Л***

Гарний гель

• Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1

Сергій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Артем Я***

Гарний гель.
    Класно пре.
    Все ок.
    Рекомендую!!

Артем, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Лілія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1

Чудово пере, і запах не вонючий

Переваги:
    Запах
  • Олексій І***

Супер!

Олексій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Таня т***

Для початку скажу, що порівнюю даний товар з сильними конкурентами, якими користувалася до покупки Perwoll. Це L'Arbre Vert, Frosch, Sano Maxima. Мені подобалося чи одне, чи інше в цих засобах. Але практично всі вони ( особливо помітно- sano) висвітлювали речі та змінювали колір, речі тьмяніли. Тобто, для білих речей- ок, а для темних чи насичених ( на чорному фоні червоні квіти стали на сірому ледь рожеві квіти). Багато речей перетворилося на домашні таким чином. Прийшлося купляти нові. І вже їх я вирішила не прати тими засобами, а купити Perwoll ( для темних речей та цей- для відновлення). Для темних- чорні гарно вигладають після прання. А ось даним засобом я прала все. Бо наразі в нас дуже погана ситуація зі світлом, його не вистачає щоб прати роздільно рушники кухонні та інші речі. Отже, прийшлося на 40С прати і домашні речі, і білі рушники (які треба інколи з кисневим відбілювачем прати), ііі.. на моє велике здивування, Perwoll відіправ рушники! Я не це не розраховувала, кинула щоб освіжити. Тобто, вони не ідеальні, але нормально випрані, запах свіжий, (впорався з кухонними ароматами). Ну і прала речі свої та інших домочадців, всім сподобався і аромат, і стан речей. Цей засіб універсальний, йому можна довіряти різне прання. Та головне- кольоровий одяг лишається з кольорами.

Переваги:
    Не тільки освіжає, він пере
    Недоліки:
    Поки нема

Тетяна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!