Відгуки покупців про Дитячий музичний мобіль на ліжечко для немовлят WooolyWool «Ніжність» з 35 мелодіями

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Любов Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Гугуша

Товар дуже якісний, кріплення без запаху пластику, якість звучання чудова, встановлюється легко та швидко.
    Окрема шана тим рукам, які створили такі милі та затишні, лагідні та добрі іграшки, дитина в захваті, вся увага прикута до маленьких зайчиків, окремо радіє сові
    Також варто ще сказати про терміни доставки: замовлення було виконано навіть завчасно, ми дуже вдячні!
    Чудовий досвід покупки і бажання порадити всім знайомим, кому треба порадувати маленьких діточок і зробити їхнє ліжечко затишним та цікавим

Переваги:
    Якість, термін виконання, спілкування з продавцем
    Недоліки:
    Жодних недоліків!!!
  • Чіх М***

Чудовий мобіль

• Ольга К***

Швидка доставка

Переваги:
    Дуже гарний мобіль в ніжних кольорах, дякую. Рекомендую!
  • Татьяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Гугуша

Мобіль в саме серденько! Красиво все, мелодії гарні. Звук мелодій в самий раз, не грому і не тихо. Дякуємо !

• Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Гугуша

Качественные игрушки это , красивые и их много , хорошие мелодии

Количество заявленных мелодий не соответствует действительности , вместо 35, играют примерно 6-8 в несколько коротких циклов.((

Крепление к кроватке маленькое , к стандартной кровати не особо подходит,крепиться довольно не уверенно в связи с чем сама конструкция шаткая в виду большого количества игрушек(((
    Есть с чем сравнить так как заказывали мобиль в другом магазине там крепление было как раз , но там было все остальное -.

• Продавець  Гугуша

Доброго дня, ми завжди вдячні за відгуки наших клієнтів, оскільки вони допомагають нам постійно поліпшувати наші товари і послуги.
      Ми шкодуємо, що ви вважаєте, що товар не відповідає вашим очікуванням. Наша мета завжди була надавати якісні товари нашим клієнтам. Наш музичний блок і кронштейн є заводськими товарами, а виробником є китайська компанія. І якісніших аналогів музичних блоків в Україні наразі немає. Ми просимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з нами і ми намагатимемось якнайшвидше вирішити це питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації.

• Виктор Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Гугуша

Музичний блок з функціями обертання/реверсу з вкл/викл мелодій, красиві мелодії
    Якісний і красивий мобіль, малюк у захваті:)

Переваги:
    Якісні фетрові іграшки і музичний блок з красивими мелодіями
  • Одинець О***
    Відгук від покупця. Продавець: Гугуша

Хороший мобіль! Дитині дуже сподобався. Гарно виконана робота і дуже милі іграшки.

• Алёна Е***

Красивый,хороший музыкальный мобиль

Переваги:
    Качественные мягкие игрушки
    Недоліки: