Відгуки покупців про Гарнітура JBL WAVE 300TWS White (JBLW300TWSWHT) (6788865)
- ОлександрПродавець: RozetkaEU. Колір: Black
Така модель має коштувати 300 грн., і то з доставкою
- Переваги:
- Не помітив
- Недоліки:
- Не вакуумні, випадають з вух, дуже чутно що відбувається навколо, ціна
- Егор Г***Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Звук просто шикарний.
Але!
Через пів року виходить з ладу мікрофон.
Купив ще одні такіж самі.
І знову через пів року мікрофону.
Бісить просто.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ.- Переваги:
- Насичений звук
- Недоліки:
- Мікрофон виходить із ладу
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Jbl класна фірма, але сумно, що ці навушники дуже швидко стали погано заряджатися. Ще й року не минуло. Неприємно
- Дмитрий М***Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Використовував в основному для розмов. Через пів року правий навушник почав розряджатися за 10 мінут і також швидко заряджатися. Якісь шлак. У дружини Філіпс працюють на ізнос вже півтора роки. А ці - розчарування
- Переваги:
- Звук, ергономіка
- Недоліки:
- Якість(
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Звук непоганий, не гучні, нічого особливого. Резинки відпали через рік. Навушиники перестали заряджатись. Купував 29.06.2022
- Переваги:
- Непоганий звук
- Недоліки:
- Вистачило на 2 роки. Низька гучність
- Андрій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Придбав вже деякий час назад. Працюють майже безперервно, у вусі сидять міцно. Дуууже задоволений товаром
- Переваги:
- Форма, час роботи
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Краще навіть ніж маршал
- Переваги:
- Довго не разряжаються та далекобійні
- Євген У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Порівняти особливо нема з чим. Наче працюють.
На Mac треба міняти в налаштуваннях мікрофон шоб був не з навушників, а з ноутбуку, а то звук з ехом якимось.
Іноді не контачить зарядка і одне вухо виявляється розряджене (рідко)
Резинки (та сіточки) за рік повідвалювались, але на роботу це не впливає.
Метрів за 5 від компа працюють норм.
Вцілому не топ, але і не прям шоб хлам- Переваги:
- Ціна, наче працюють
- Недоліки:
- За рік повідпадали резинки та сіточки
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Пользуюсь год.
, сам по себе бокс работает хорошо,но при жёлтом заряде плохо заряжает наушники.- Переваги:
- Наушники хорошо держут заряд
- Недоліки:
- Плохо заряжает
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Користуюся кілька днів. Дуже гарна якість. Звук як для мене дуже чудовий, чистий, ніяких шумів чи репіння навіть на повну гучність. Мікрофон теж непоганий, розмовляв під час дощу, то співрозмовник навіть не зрозумів, що я в навушниках поки сам не запитав як мене чутно. По заряду поки що не скажу, як пройде час, допишу відгук.
- Переваги:
- Якість, чистий звук, мікрофон.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Користуюся вже 3 місяці. Мають відчутну затримку при перегляді тв… якщо брати їх суто для просування музики, то цілком адекватний варіант, якщо хочете брати їх для перегляду фільмів і т д, то не рекомендую.
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За тиждень роботи все супер
- АЛЕКСАНДР С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Вже рік користуюсь, вони мені дуже подобаються!
- Тарас Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За півтора року, батарею тримають, з ладу не вийшов жоден наушник. Звук шикарний. Рекомендую
- Переваги:
- Батарея, звучання
- Недоліки:
- Не виявив
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Black
На свої гроші - саме те, АЛЕ. Зламались через 5 міс. користування. Продавцю (Portativ) - прийняли в сервіс, усунули поломку, пересилка коштом продавця. В гарантійному - заміна плати кейсу. Подивимось що далі. Продавця рекомендую, навушники - під великим питанням.
- Переваги:
- Хороший звук на свої гроші
- Недоліки:
- Зламались
- Андрій Л***
Продавцю portativ-audioteam плюс
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За дану ціну, чудова якість. Присутній басс в достатній кількості як для такого типу навушників… надіюсь будуть служити довго)
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Кришка кейса відкривається і тримається доволі легко, думаю завіса довго не проходить. Побачим…
- Тарас П***
Маю вже майже 2 роки їх, нічого з кришкою не сталося
- giganiggaПродавець: Rozetka. Колір: Black
Были постираны 3 раза. Падали с 2~ метров высоты очень много раз, в пользовании уже 1,5 года (куплены 2022 3 июня) такое чувство будто сами творцы вселенной отливали сие чудо из какого-то неубиваемого материала, от одного взгляда на них можно понять что эти наушники по крепкости сравнятся с нокией 3310. А если серьезно - качество звука действительно поражает за свою цену, достаточно громкие чтобы не слышать ничего до конца жизни, конечно если вы любитель обьемных и сильных бассов - вам бы посмотреть к приобретению большие наушники, те которые надеваются на голову а не вставляются в уши. Сами наушники ОЧЕНЬ компактные, так что это одновременно + и -, если вы такой же забывчивый кретин как я - вы точно несколько раз в неделю будете терять их в своем же доме. Комплектация: обычная коробочка, внутри находится этот шедевр, коротенький оранжевый шнур который очень крепкий . Батарейку держат хорошо, но после третьей стирки кейс перестал держать заряд(странно, почему бы это ). Если при покупке сами уши держат заряд 4-16 часов (6 на 100% громкости/16 на самой минимальной) то кейс можно не заряжать 3 дня. При круглосуточном пользовании в течении полутора лет время работы снизилось на 30~ минут, но это не смертельно. Звук: чистое звучание, чистее кристаллов мета которы варил Уолтер Уайт, бассы на достаточном уровне, громкость оглушающая. Микрофон: конечно не студийный уровень, но пойдет чтобы обсудить с другом в дискорде план вооруженного переворота власти в Ватикане. Если вы после этих наушников планируете покупать другие, то лучше не покупайте эти, ибо после этих вы не будете признавать никакие другие наушники. Единственный минус который я заметил - корпус очень любит получать микроцарапины
Вывод: За свою цену это настоящее сокровище.- Переваги:
- Воистину бесмертный обелиск из пластика из микросхем, чудесное звучание
- Недоліки:
- Своим присутствием искажают пространство
- Владимир Л***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black
Полежали тиждень в кишені кителю, після чого перестали заряджатися від кейсу, а згодом і сам кейс вийшов з ладу. Здав на гарантійний ремонт, але в гарантії відмовили, мовляв, всередині окислились контакти, від потрапляння вологи або води, хоча з водою не контактували.
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За таку ціну — відмінна якість і навушників, і звуку. З iPhone немає ніяких розривів звʼязку і т.п. немає.
- Переваги:
- Чудова якість звуку
- Недоліки:
- Не помітив за таку ціну
- Владислав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
хороші навушники чудово працюють, вже рік користуюсь і дуже задоволений
- Переваги:
- хороше звучання
якісна передача звуку - Недоліки:
- довге заряджання
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black
Придбав 1 жовтня. Станом на 10 липня лівий навушник вже ґєґнув. Не бере зарядки і просто здох.
- Переваги:
- Гарний звук. Тримають заряд.
- Недоліки:
- Одним навушником погано слухати музику.
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Перестав грати лівий навушник, не минуло і року.
- Переваги:
- Достатньо довго тримають заряд
- Недоліки:
- Періодично пропадає звук, перестав грати лівий навушник
Представник постачальникаРадимо звернутись до авторизованого сервісного центру ІТS. На їхньому сайті вказані всі необхідні контактні дані для звернення: посиланняІ тримайте нас в курсі вашого звернення.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Наприкінці першого тижня почав активно використовувати. Після 15 хвилин безперервного використання почалося зникнення звуку на 1-2с з перериванням на 1 хвилину нормального звуку. З 25 хвилини - 1-2с зникнення, 3-4с звуку. Пробував на декількох пристроях. Повернув у магазин
- Переваги:
- Зручна форма
- Недоліки:
- Проблеми зі звуком
- Денис А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
З самого початку все було окей, лиш рипів лівий навушник, але я старався не звертати на це уваги. Недавно правий навушник почав швидко розряджатись, і сам бокс довго зарядку не тримає. Вечором можу зарядити повністю бокс, покласти у нього навушники, на ранок бокс і правий навушник розряджені. Пару днів тому правий навушник взагалі перестав заряджатись. Окрім цього, коли у навушниках слухаю музику, раз на 4-5 хвилин може пропасти звук на 3-4 секунди. Це дуже сильно дратує. Волога у навушник потрапити не могла, ставився до них бережно, так що це, скоріш за все, заводський брак.
- Переваги:
- Довго тримали заряд, гарно сідають у вуха.
- Недоліки:
- Рипить лівий навушник. Бокс швидко розряджається, правий навушник взагалі не працює, не хоче заряджатись.
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Спробую щось інше
- Переваги:
- Хороший звук
- Недоліки:
- Перестав заряджатися бокс
Представник постачальникаСпробуйте змінити умови заряджання: інший зарядний пристрій / кабель. Якщо не допоможе, тоді зверніться до продавця або до авторизованого сервісного центру ІТS. На їхньому сайті вказані всі необхідні контактні дані для звернення: посиланняІ тримайте нас в курсі вашого звернення.
- Олег І***
Після падіння відходить шлейф від батарейки. Потрібно обережно розібрати і вставити його назад. У мене так було, в ютубі є відео на цю тему
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black
Чудові навушники, чіткий і гарний звук, свою ціну виправдовують.
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Колір: Black
Гарні та якісні навушники! Дякую!
- Переваги:
- Ціна/Якість
- Недоліки:
- Гарантійний лист не підписан Продавцем, а так все добре!
- Продавець TehnoGear
Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Через дві неділі перестав працювати лівий наушники,не раджу купувати цей продукт
- Переваги:
- Недоліки:
- Швидко зломалися
- Ілля К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
На протязі 2 місяців працювали справно. Декілька днів тому перестав працювати 1 навушник.
- Переваги:
- JBL
- Недоліки:
- China
- БогданПродавець: Rozetka. Колір: Black
Наушники использую 9 месяцев. Звук отличный. Микрофон неплох, если использовать в помещении. Если готовить по телефону через наушники на улице или в маршрутке - вас практически не слышно.
Самый главный минус - наушники ПОСТОЯННО отсоединяются. От телефона (Mi 10T, Samsung A52) планшет Samsung. Ноутбук Asus. Когда им угодно, начинают сами отсоединяться.- Переваги:
- Хороший звук.
- Недоліки:
- Постоянно отсоединяется от устройства.
- Александр Б***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Как понять что они заряжены,а то простояли больше трех часов на зарядке и индикатор постоянно моргает зелёным,то быстрее то медленее моргает( до зарядки индикатор светится красным)?
- Переваги:
- Норм
- Недоліки:
- Не понятно с зарядкой
Представник постачальникаЗначення LED-індикаторів наведені в інструкції. В процесі заряджання індикатор на корпусі блимає червоним / помаранчовим / зеленим в залежності від рівня зарядженості акумулятора. А постійно світиться, коли кейс вже повністю заряджено.
- Артем Ф***
А в інструкції хіба нічого не написано? Зазвичай пишуть.
- Роман Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Користуюсь наушниками з жовтня , якість звуку за свою ціну хороша, легкі і дискомфорту не викликають, тримаються добре, бас нічим не гірший від вакуумних, але в шумних місцях ледь чути.тримають заряд добре , хватає на тиждень. Слабенький сигнал в наушниках, в квартирі через дві стіни вже з перебоями відтворює звук, приходиться телефон неподалік тримати. Кейс розряжається швидше за наушники. Сенсор розміщений не зручно , коли поправляєш наушник , часто нажимаєш на сенсор.
- Переваги:
- Якість звуку. Легкість. Не викликають дискомфорту при користуванні.
- Недоліки:
- Дальність зв'язку. Кейс швидко розряжається. Забивається швидко динамік. Не зручне розташування сенсора.
- Артемій
Вітаю! Також зіштохнувся з проблемою тихого звуку у шумних місцях. Випадково знайшов для себе цікаве рішення: спробуйте лівий навушник вдягнути на праве вухо, а правий - на ліве. Виходить що динамік не направлено у самий вушний канал, але грає дійсно гучніше, без проблем можу слухати музику у метро
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Качество звука хорошее. Примерно через 3 месяца правый наушник периодически начал хрипеть и тише звучать, решается переподключением к устройству, но не всегда. Иногда звук прерывается на 1-2 секунды.
- Переваги:
- Качество звука
- Недоліки:
- Их достаточно
- Алексей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Не раджу, це повне розчарування за такі гроші. Просто жах
- Переваги:
- гарно сідають в вуха, довго тримає заряд
- Недоліки:
- постійно втрачають зв'язок та як гарнітура для телефону повна лажа
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: TutTehno. Колір: Black
Чудовий звук, гарно лягають у вухо, легенькі.
- Переваги:
- Гарний звук, ергономічні
- Продавець TehnoGear
Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- ПолінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
На 10 месяце левый наушник начал очень тихо играть, практически не слышно. Очень печально :(
- Переваги:
- Неплохой звук
- Недоліки:
- Левый наушник перестал хорошо работать
- Макс К***
Така ж проблема. Якшо вирішили, будь ласка, підкажіть як, дякую.