Відгуки покупців про Сухий корм для цуценят Royal Canin Chihuahua Puppy породи чихуахуа віком від 2 до 8 місяців, 0.5 кг (24380051)

Оцінка користувачів 4.8/5
на основі 33 відгуки
  • Максим Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Підіїшло

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г

Суперовий корм

• Дмитро Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Дуже сподобався нашому улюбленцю)))

• Залевська В***

Нашому чіхуа він підходить

Переваги:
    Маленькі гранули
    Недоліки:
    Не виявили
  • Влад Т***

Чудовий корм

• Нина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г

Ідеально підібраний корм для малюків чихуахуа. Гранули дуже зручні для маленької щелепи, запах приємний, цуценя їсть із апетитом. Шерсть стала м’якою й блискучою, активність — на висоті, травлення без проблем. Тепер тільки Royal Canin для нашого малюка!

Переваги:
    Зручні маленькі гранули, ідеальний склад
  • Игорь Р***

Якість на висоті!

• Рухама Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Огромное спасибо.Все отлично!!!!!

• Юлия И***
  • Ліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г

Наша чашка їсть добре. Зручна фракція для маленького ротика. Зараз у нас цуцик. Згодом братиму і для дорослих такий же. Рекомендую.

Переваги:
    Маленька фракція. Наша дівчинка їсть
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Ліна К***

Вибачаюсь, телефон виправляє. Наша чішка

• Ирина

Покупка была по рекомендации заводчицы. Собака ела с удовольствием

Переваги:
    Только плюсы
  • Ирина

Отлично

• Наталия П***

Хорошего качества щеночку нравится.

Переваги:
    Качество
  • Нина Ч***

песик ест с большим удовольствием,и сухой корм и влажный,который идет в приятный подарок.Прекрасно упакован.расписаны дозировки,состав.Больше не експерементируем,покупаем тоько корм этой фирмы.спасибо!

Переваги:
    специальный корм ,идеально нам подходит
  • Татьяна

Гарний корм, немає алергії та розладів шлунку у собак

Переваги:
    Якість на висоті
  • Валера К***

Дорого богато

• Цацько В***
    Відгук від покупця. Продавець: ХрумБум. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Дякую,купую у вас вдруге,все гарно,швидко,буду і подалі у вас замовляти

Переваги:
    Все дуже швидко та ще й з подаруночком,дякую
  • Руслан К***

Собаці подобається

• Артур В***
    Відгук від покупця. Продавець: lick&bark. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Отличный бокс для хранения корма

Переваги:
    Отличный бокс для хранения корма
  • Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: hipet. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Супер! Найкращі рекомендації!

Переваги:
    Швидка відправка!
  • Георгий П***

Отличный корм,чих ест с удовольствием.Пробовали брит,который для всех пород щенков,не пошел...начала чухаться собака и линять...вернулись к Роялу.. И не пожалели.

Переваги:
    Отличный корм.
  • Максим В***

Собака дуже вдячна)
    Подобається корм)

• Дмитрий В***

Перший корм котрий порадили для щеня трьох місяців.Щеня в захваті,ми задоволені.Дякуємо Розетці

• Ирина Т***

Малыш любит этот корм, стул отличный, цена нормальная, кошки тоже его постоянно пытаются своровать
    Будем брать

Переваги:
    Отличные удобные по размеру гранулы, хороший стул.
  • Марія П***

Цуценя їсть з задоволенням!стул нормальний, запах від фекалій не відчутний. Корм чудовий! Рекомендую!

Переваги:
    Улюбленцю до вподоби
    Недоліки:
    Не виявила
  • Юлия З***

Ест без аппетита

• Александр Л***

Корм отличный Нашему щенку подошёл идеально, по сравнению с ProPlan лучше усваивается По ароматы очень насыщенный и приятный Состав очень хороший

Переваги:
    Хороший состав, отлично усваивается, нравиться нашему щенку)))
    Недоліки:
    Недостатков нет
    Жаль только что нет упаковки хотяб 3-5кг
    • Журбенко Т***

С какого возраста можно вводить этот корм щенкам? Может ли он быть первым прикормом после материнского молока?
      Почему фото продавца корм джуниор, а у покупателей корм пупи с голубеньким фоном?

• Наталия

Сначала ела, а потом не захотела

• Александр П***

Моему щенку понравился
    Ест с апетитом
    Стул в норме

Переваги:
    Маленькие размер
    Недоліки:
    Пока не обнаружил
  • Наталия
  • Ирина И***

Улюблений основний корм мого улюбленця той тер’єра

Переваги:
    Маленькі гранули. Моя собачка надає йому перевагу
    Недоліки:
    не має
  • Чуприна С***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Не понравился, совсем щенок кушать его не хочет. Пустая трата денег

• Анастасия Г***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Ужасный состав !!!

Переваги:
    Недоліки:
    Химия