Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Фініки на гілочці сушені упаковка 500 г (0,5 кг) тм Sages

Оцінка користувачів 3.7/5
на основі 4 відгуки
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: DEO. Упаковка: Картонна коробка. Загальна вага: 1000

..вирішила написати вдруге, щоб трохи виправити оцінку, отримавши розлогу відповідь від продавця. Бо до продавця - ніяких претензій, та й товар за першою моєю покупкою мені сподобався. Що ж, буду розмочувати фініки, куплені вдруге..

• Продавець  DEO

Дякую за розуміння Олена, звертайтесь ще

• Олена

..замовила вдруге, бо перший раз фініки сподобались, не приторні, смачні. А цього разу - розчарування: зовсім інша упаковка і виробник, де вони валялись і скільки - невідомо. Якийсь завалений старий неліквід. Тверді, злежалі, покриті налетом. Повернула б, але морочитись з пересилкою.. НЕ РАДЖУ!

• Продавець  DEO

Добрий день Олена. Дякую за повідомлення.
      Нажаль для натуральних продуктів, якими є сухофрукти, під час терміну зберігання, який становить один рік (від сезону до сезону), відбувається природне зменшення кількості вологи (природна усушка). Будь які сухофрукти на початку сезону більш м'які і соковиті, а наприкінці сезону, як зараз, більш сухі і тверді. Крім того в процесі усушки на поверхні кристалізується фруктоза т.т. з'являється білий наліт. Це все природні явища, як схід і захід сонця, або жовтіння листя восени на деревах. Інакше не може бути (або може лише при додаванні консервантів, а ми зараз говорим про натуральні фініки). Нагадую, що всі ці природні явища ніяк не впливають на корисні властивості сухофруктів, а лише змінюють їх зовнішній вигляд. Тим паче все це легко усувається звичайним замочуванням сухофрукта в теплій воді на 5-7 хвилин.
      Почекайте будь ласка врожай 2025 року який з'явиться в Україні та й в усьому світі в жовтні місяці і ви знову отримаєте м'які і соковиті сухофрукти прямо зі складу нашого магазину. Якщо все таки ви бажаєте повернути товар - ви завжди можете це зробити і ми повернем вам оплату.
      Гарного дня.

• Галина М***

Финики в отличном состоянии, хорошие коробки не повреждены, не помяты. Покупала для себя , но и подарить можно было спокойно.

Переваги:
    Быстро, отлично упаковано.
    • Продавець  DEO

Спасибо за отзыв, обращайтесь ещё!

• Радионова Т***
    Продавець: DEO. Упаковка: Картонна коробка. Загальна вага: 1000

Продавец указывает возможность наложенного платежа, а потом связывается и требует предоплату на карту физического лица. Сразу возникает подозрение, что с товаром что то не то. Тем более, что это продукты питания!! А ещё интересно, что я у них уже заказывала и все было нормально. Наложенный, все хорошо. Видимо этот товар не качественный и они об этом знают. Удивляет ещё и то, что при наложен они ни чем не рискуют, за доставку по условиям я и плачу, а не заплачу за товар, не отдадут. Т. Е велика вероятность, что с товаром что то не то!!

• Продавець  DEO

Спасибо за отзыв Татьяна. Вы заказали на 4858 грн. На такую сумму отправляем по предоплате. Оплата на счет юридического лица (ФОП)