- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: DEO. Упаковка: Поліпропіленовий пакет. Загальна вага: 1000
Дуже смачна журавлина! Дякую і постачальн ку і виробнику! Сподіваюся на корисні властивості.
- Переваги:
- Свіжа,соковита.
- Продавець DEO
Дякую за відгук, звертайтесь ще посилання
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: DEO. Упаковка: Поліпропіленовий пакет. Загальна вага: 1000
Вкусная, отборная, свежая, кисло- сладкая клюква. Замечательный продавец, быстрая доставка. Что ещё нужно! ) объедение, оторваться трудно. Угостили друзей и вот уже третья доставка, все довольны! Спасибо за качество и за хорошую работу.
- Переваги:
- Вкусно
- Продавець DEO
Дякую Людмила, звертайтесь ще!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: DEO. Упаковка: Поліпропіленовий пакет. Загальна вага: 1000
Мы очень любим любую клюкву. Но в сушеной и вяленой всегда присутствует сладость и это надо учитывать. Эта клюква вкусная и свежая, с очень приятной кислинкой.
Спасибо внимательному и добросовестному продавцу.- Переваги:
- Очень полезная и вкусная клюква.
- Недоліки:
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: DEO. Упаковка: Поліпропіленовий пакет. Загальна вага: 1000
Все замечательно, но... с сахаром :(
- Переваги:
- Все замечательно
- Недоліки:
- Сахар
очень понравилась,буду заказывать еше) свежая,одна в одну.качество,скорость,надежность.спасибо огромное,очень вкусно! больше Вам клиентов)
- Переваги:
- всегда все свежее,вкусно,полезно,клюква крупная,одна в одну
- Недоліки:
- Яровой Ю***Відгук від покупця. Продавець: DEO. Упаковка: Поліпропіленовий пакет. Загальна вага: 1000
бєліссімо!
- Переваги:
- смачна
- Недоліки:
- швидко кінчається
- Продавець DEO
Дякую Юрій, звертайтесь ще посилання
- Лена Б***Відгук від покупця. Продавець: DEO. Упаковка: Поліпропіленовий пакет. Загальна вага: 1000
Дуже гарна журавлина. Швидка доставка. Буду замовляти ще.
- Переваги:
- Смачно!
- Продавець DEO
Дякую Лена! Радий що Вам сподобалось! Звертайтесь ще!
- Бугера И***Відгук від покупця. Продавець: DEO. Упаковка: Поліпропіленовий пакет. Загальна вага: 1000
Вже вдруге беру цю клюкву у цього продавця. швидке гарне обслуговування знову порадувало) і клюква гарна і смачна. чомусь швидко закінчується))) доведеться скоро знову замовляти!)
- Переваги:
- дуже смачна, м'якенбка, свяща клюква.
- Недоліки:
- не знайшли
- Продавець DEO
Дякую Ірина, радий, що Вам сподобалось. Звертайтесь ще!