Відгуки покупців про Друшляк Joseph Joseph Square квадратний 19x19 см Білий (40092)
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Дуже зручний
- Переваги:
- Дуже зручний, жорский пластик
Дякуємо за відгук!
Сподіваємось що, Дуршлаг Joseph Joseph Square Colander буде Вас радувати.
- РомкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дежавю. Знову ви обманюєте покупця щодо країни-виробника товару. Навіщо писати в описі, що товар виготовлено у Великій Британії, якщо товар все ж виготовлено в Китаї? Навіщо? В обставинах жахливої війни та підтримки дій рф з боку таких країн, я бажаю отримувати від Вас достовірну інформацію, яка допомагає мені зробити відповідальний вибір на користь тієї продукції, яка виготовлена в Україні чи одній із країн, яка реально допомагає Україні.
Це частина мого свідомого вибору.
Знову доведеться дармувати свій час на повернення товару.
Те огидне відчуття, що коли маркетплейс, якому довіряєш шиє тебе в дурні.- Переваги:
- Я не починав користуватися
- Недоліки:
- Обман Розетка в описі характеристик товару… Те огидне відчуття, що коли маркетплейс, якому довіряєш шиє тебе в дурні.
- Натали Н***
Прочтить уважнише опис!
- Инна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Гарний друшляк, в мене маленька мийка, цей красень чудово вміщується. Самі отвори невеликі, тому навіть макарони павутинкою не "тікають". По акції була приємна ціна + швидка доставка. Якісний друшляк, дякую.
- Переваги:
- Якісний, зручний, яскравий
- Надія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Отличная штука. Как увидела в магазине долго хотела себе такую, но цена меня останавливала. Но, дождалась скидку и таки купила. Очень довольна. Удобная и приятная, и сделана из пищевого пластика. Думаю, прослужит мне очень долго
- Переваги:
- Одни плюсы
- Юлія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Отличное качество, достойное исполнение
- Касьянова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Вчера получила эту штучку. Очень даже неплохо, устойчива, приятный внешний вид.
- Кривенко Т***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуршлаг изготовлен из добротного пластика, гладкий, без зазубрин. Благодаря специальной форме он устойчивый, внизу расположены ножки, что делает его удобным в использовании, в отличие от круглых дуршлагов стандартной формы. С его помощью удобно мыть листовую зелень, ягоды и т.д., жидкость быстро стекает. Я довольна покупкой.
- Переваги:
- Качественный и компактный
- СвятославПродавець: Rozetka. Колір: Білий
Очень качественный и удобный дуршлаг из не ломкого или тонкого пластика а из качественного пищевого. Правда он небольшой но я это знал когда заказывал.
- Переваги:
- Хорошее качество удобный
- Николай Н***Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Пользуемся уже более 6 месяцев. Благодаря форме - мало занимает места, большое количество отверстий тоже плюс. Удобная ручка.
- Переваги:
- Удобная форма, легкий, много отверстий
- Недоліки:
- не обнаружено
- Лилия В***Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Большой на 1 кг фруктов подойдёт приблизительно качество изумительное
- ІринаПродавець: Rozetka. Колір: Білий
удобный в использовании дуршлаг. Что важно - он очень устойчив. В нижней части у него находятся 3 ножки, а ручка выполняет роль 4й ножки. Маленький, компактный. Хоть сделан из пластика, но при этом даже на ощупь чувствуется, что пластик хороший, прочный
- Переваги:
- удобный, эргономичный, компактный
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
- Переваги:
- Удобная эргономика,прочная,легкая.
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Качество отличное!
- Переваги:
- Большой, легкий