- Ксения Р***Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Спальний розмір: Полуторні
Дякую, сподобалось
- Продавець Bravo Home
Ксенія, ми щиро вдячні вам за вибір продукту, який було виготовлено в Україні! Для нас важлива ваша оцінка нашої роботи. Будемо раді бачити вас серед постійних клієнтів нашого бренду домашнього текстилю Vital Textile в магазині Bravo Home. З Новим роком і Різдвом
- Погребна А***Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Спальний розмір: Євро
- якість нормальна але стирчать нитки усюди і коротке простирадло
Комплект не відповідає розміру- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Не відповідає розміру
Не охайні шви
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Спальний розмір: Євро
Це не комплект, а жах
- Переваги:
- Недоліки:
- Лізуть нитки з швів або не відрізані. Прошити нерівно стрічки, а подекуди на одній ділянці по декілька разів, із за цього жмутом зібрана тканина на шві
- Продавець Bravo Home
Наталя, вітаю вас! Сьогодні ми звʼяжемось з вами, щоб вирішити вашу проблему.
- Легеза В***Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Спальний розмір: Двоспальні
Приємна ціна, але подарунок дружині не вийшов.
Наступного разу буду уважним до складу тканини.- Переваги:
- Недоліки:
- Матеріал, на жаль при купівлі не звернув увагу на склад, в якому 52% поліестер
- Продавець Bravo Home
Шановний В’ячеславе, дякуємо за замовлення! В описі кожного нашого товару є склад тканини і всі інші необхідні характеристики, з якими ви можете ознайомитись. Коли будете замовляти товар наступного разу, задавайте додаткові питання, будемо раді відповісти.
Bravo Home
- Алиса Б***Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Спальний розмір: Євро
Гарна постільна білизна, та дуже приємна ціна.
- Продавець Bravo Home
Ми вдячні Вам за вибір продукту, який було виготовлено в Україні. Ваш відгук про магазин важливий для нас і майбутнього вибору нашими клієнтами. Якщо вам сподобався наш сервіс, менеджер і продукт, оцініть нас за посиланням: посилання
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Спальний розмір: Полуторні
Товар хорошего качества, ткань приятная на ощупь, фото на сайте соответствует, оперативная доставка
- Переваги:
- Все супер
- Продавець Bravo Home
Ми вдячні Вам за вибір продукту, який було виготовлено в Україні.
Ваш відгук про магазин важливий для нас і майбутнього вибору нашими клієнтами.
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Спальний розмір: Двоспальні
Товар прийшов гарно запакований, колір зійшовся на 99% як на фото,усім задоволена, буду замовляти ще однозначно!
- Переваги:
- Бюджетний і красивий
- Продавець Bravo Home
Ми вдячні Вам за вибір продукту, який було виготовлено в Україні.
Ваш відгук про магазин важливий для нас і майбутнього вибору нашими клієнтами.
Якщо вам сподобався наш сервіс, менеджер і продукт, оцініть нас за посиланням:
посилання
- Алёна Д***Відгук від покупця. Продавець: HAPPY GLASS. Спальний розмір: Двоспальні
Проблему вирішено
Прислали брак, та ще й мають нахабність говорити що сама зробила
- Недоліки:
- Брак
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: HAPPY GLASS. Спальний розмір: Двоспальні
Все абсолютно соответствует описанию и фото! Очень понравился комплект! Цвета красивые, ткань плотная и очень приятная на ощупь,- рекомендую!
Получила заказ на следующий день, спасибо за сервис, качество и отличную стоимость!- Переваги:
- Соответствует фото, плотный и приятный материал
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: HAPPY GLASS. Спальний розмір: Євро
Проблему вирішено
Абсолютно не соответствует характеристикам.Не рекомендую
- Алёна Д***
Точнісінько правда г***о