Відгуки покупців про Топ бюстгальтер з мереживом для годування з baby кліпсами Rita HN XXL (8899-3) Синій
- Ярошенко І***Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Синій
Користуюсь 3 місяці. Приємний до тіла, зручний в використанні. Не рекомендую брати "чуть більший"- гарно тягнеться. Не рекомендую брати великі розміри- він гарно тягнеться "вниз"
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Синій
Вже пройшли пару місяців використання. Можна зробити висновки: тканина тримає колір, кружева розтягнулись трохи, фурнітура на бретелях не добре фіксується. Але самий головний "плюс" - це безшумні baby кліпси
- Переваги:
- М'який трикотаж, розмір співпадає, безшумні baby кліпси
- Недоліки:
- Фурнітура на бретелях ковзає, погано фіксується
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 3XL. Колір: Бежевий
Чудова якість!
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець HN
Ірино, дякуємо за 5 зірочок! Ваш відгук дуже важливий для нас! Ми молода компанія, яка спеціалізується на пошиві одягу, білизни для вагітних та годуючих мам, купальників та аксесуарів. Ми дуже раді ,що при покупці ВИ обрали власне HN, бажаємо самого найкращого! МИ Завжди поруч кожну мить! НАШ ДЕВІЗ -"Насолоджуйся комфортом"
- Наталя Д***Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: S. Колір: Бежевий
Сподобався. Гарно тримає.
- Продавець HN
Наталіє , дякуємо за 5 зірочок! Ваш відгук дуже важливий для нас!
Завітайте на"РОЗЕТКА", пишить в пошуку -"хеппі неня" та слідкуйте за асортиментом, новинками та акціями т.м.Happy Nenia (Хепі Ненія) та "ODS" т.м.HN ,Хеппі та ODS Неня. Ми молода компанія, яка спеціалізується на пошиві одягу, білизни для вагітних та годуючих мам, купальників та аксесуарів. Ми дуже раді ,що при покупці ВИ обрали власне Хеппі Неню, бажаємо самого найкращого! МИ Завжди поруч кожну мить! НАШ ДЕВІЗ -"Насолоджуйся комфортом"
- Филенко Н***Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Бежевий
Крутой топ для кормления, очень удобный, материал приятный
- Продавець HN
Наталья дякуємо за покупку і за 5 зірочок!Завітайте на маркетплейс "Розетка" в магазин "HN" та слідкуйте за новинками,акціями та повним асортиментом т.м."Хепі Неня" та "ODS"!МИ Завжди поруч кожну мить!
- Максим О***Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Бежевий
Хороший, качественный товар.
Приятная ткань и удобный для кормления ребёнка.- Переваги:
- Приятная ткань, удобный
- Недоліки:
- Продавець HN
Максим дякуємо за покупку і за 5 зірочок!Завітайте на маркетплейс "Розетка" в магазин "HN" та слідкуйте за новинками,акціями та повним асортиментом т.м.Хепі Неня!МИ Завжди поруч кожну мить!
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Бежевий
Товар очень хороший, всем рекомендую!)
- Ганушевич Н***Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Бежевий
Дуже зручний топ,мякий котоновий,розмір відповідає дійсності.
- Переваги:
- Має втавку що виймається.
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Бежевий
Очень комфортный и удобный топ, хорошо разработана размерная сетка, подходит даже для нестандартных размеров
- HN
Дякуємо за відгук, носіть із задоволенням!
- Валерия З***Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Бежевий
Благодарю, очень хороший комплект, мягкий и приятный к телу материал,все подошло
- Юлия А***Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Бежевий
Где находится эта форма "запитати про товар "?
- HN
Доброго дня Юлія!Як Ви війшли на карточку товара то правіше є колонка про "запитати про товар "та відгуки " .запитуйте та ми Вас проконсультуємо
- ВитаПродавець: HN. Розмір: S. Колір: Бежевий
А де можна подивитися розмірну сітку?
- HN
Напишіть номер тел через форму "Запитати про товар" я вам скину на вайбер
- Савчук А***Продавець: HN. Розмір: L. Колір: Бежевий
Можно размерную сетку?
Доброго дня!
Напишіть номер тел через форму "запитати про товар" і я вам скину розмірну сітку на вайбер