Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Електричний штопор для вина wine opener Розумний штопор Електроштопор автоматичний PAVLYSH S-7 Black

Оцінка користувачів 5/5
  • Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний

Сьогодні спробував за прямим призначенням. Все вийшло)

Переваги:
    Недоліки:
    Поки не помічені)
    • Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Тина Н***

Очень качественный штопор

• Герман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Червоний

Подарувал подрузі, вона у захваті. Дякую за гарну ціну!

• Міша М***

Штопор відмінно працює

• Андрей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Червоний

Це супер. Штопор чудовий.

• Валерія Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний

Рекомендую всім! Товар відмінної якості за таку вартість.

• Борцов Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Червоний

Належна якість товару, все швидко та точно

• Вадим Т***

зручно користуватись, механізм якісний

• Илья Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Чорний

якісний штопор і ціна нормальна

• Михаил П***

Працює ідеально

• Олег П***

Штопор класний
    Дякую

• Денис В***

Потужний штопор

Переваги:
    якість
    Недоліки: